Daxlias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Ενώ έχω κάνει την ενεργοποίηση ( και της υπηρεσίας αλλά και το κουμπί wifi calling) και το Volte δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!! Κατέβασα μια εφαρμογή στο δικό μου κινητό για έλεγχο.. Παραθέτω screenshot ( από το κινητό μου)με το τι μου έδωσε πίσω.. Στο άλλο κινητό είναι αντίθετα τα αποτελέσματα.. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2024 από Daxlias
koutsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 5 minutes ago, Daxlias said: Ενώ έχω κάνει την ενεργοποίηση ( και της υπηρεσίας αλλά και το κουμπί wifi calling) και το Volte δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!! Κατέβασα μια εφαρμογή στο δικό μου κινητό για έλεγχο.. Παραθέτω screenshot ( από το κινητό μου)με το τι μου έδωσε πίσω.. Στο άλλο κινητό είναι αντίθετα τα αποτελέσματα.. Κάλεσες την cosmote να ρωτήσεις?
Daxlias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Κάλεσες την cosmote να ρωτήσεις? Κάλεσα χθες και μου είπανε ότι όλα είναι εντάξει. Μετά από αυτό θα καλέσω ξανά. Απλά ρωτάω γιατί αν ξέρει κάποιος -α και θέλει να βοηθήσει να γλιτώσω την αναμονή.. Να και η φωτογραφία με ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Ποια συσκευή είναι? Την υποστηρίζει η cosmote? Υπάρχουν συσκευές που ενώ έχουν το hardware δεν το υποστηρίζει ο παροχος Πχ έχω ένα OnePlus 6 που ενώ τα υποστηρίζει δεν λειτουργούν στις δικές μας εταιρίες (γίνεται μεν αλλά πολύ δουλειά και πάλι δεν λειτουργούσαν σωστά και πάντα) 1
Λύση Daxlias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μίλησα με την cosmote.. Έκαναν επανεκκίνηση της υπηρεσίας και δούλεψε μια χαρά... Κατάβαση εφαρμογή και μου έλεγε ότι η εγγραφή ims δεν είναι διαθέσιμη... Μόλις τους το είπα καταλάβανε τι συμβαίνει και όλα καλά...Ευχαριστώ για την ανταπόκριση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα