Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μου βγάλει 5+ χρόνια καλά είναι, όσο για το ρεύμα που καίει δε με απασχολεί καθόλου, απλός να μην κάνει θόρυβο θέλω.

Στους ψυγειοκαταψύκτες με no frost σε αυτό το budget προφανώς θα πάω και σε "δευτεροκλασάτα", το ερώτημα είναι ποιο από όλα?

Arielli, Candy, Davoline, Finlux, Heinner, Midea κλπ 

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.
2 hours ago, Axelq said:

Εφόσον μου βγάλει 5+ χρόνια καλά είναι, όσο για το ρεύμα που καίει δε με απασχολεί καθόλου, απλός να μην κάνει θόρυβο θέλω.

Στους ψυγειοκαταψύκτες με no frost σε αυτό το budget προφανώς θα πάω και σε "δευτεροκλασάτα", το ερώτημα είναι ποιο από όλα?

Arielli, Candy, Davoline, Finlux, Heinner, Midea κλπ 

Σε αυτά candy ίσως και Midea,  μήπως να περιμένεις για καμιά προσφορά;

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα με λευκες συσκευες,οποτε ας ρωτησω εδω.

θελω να αλλαξω το πλυντηριο πιατων.Ειναι εντοιχισμενο αυτο που εχω τωρα,και θελω να βαλω ελευθερο .Πλατος 60  και υψος παγκου 82 εκατοστα.

Ψαχνωντας στα ελευθερα  πλυντηρια βλεπω οτι εχουν υψος απο 84.5 εως 85.

Ρωτωντας στο apothema.gr αλλα και αλλου,μου ειπαν οτι και το ελευθερα πλυντηρια μπορουν να μπουν σε τετοιες θεσεις κατω απο παγκο κουζινας.

Βγαζεις το καπακι μου ειπαν,κερδιζεις 2-3 εκατοστα  και μπαινει κανονικα.

Εχει καποιος εμπειρια σχετικα με την τοποθετηση ελευθερου πλυντηριου κατω απο παγκο κουζινας στα 82 εκατοστα?

Εαν υπαρχει θεμα καταλληλοτερο ας μετακινηθει.

και κατι αλλο,σε whirlpool πλυντηριο πιατων μπαινουμε?

Δημοσ.

Εκτός κι αν έχει κάνει χοντρή πατάτα ο μαραγκός, όντως βγάζεις το καπάκι και μπαίνει, έτσι προβλέπεται συνήθως, σωστά σου είπαν δηλαδή.

• Like 2
Δημοσ.

Για φουρνο(άνω πάγκου), εστίες επαγωγικες και πλυντήριο πιάτων (60cm εντοιχιζόμενο) τι να δω; 

Σκέφτομαι φούρνο και εστίες neff και πλυντήριο πιάτων LG

Δημοσ.

Hitachi σε ψυγείο και pitsos σε πλυντήριο. Οικονομικές τιμές και αντοχής. Κάποιες πιο ακριβές μάρκες μπορεί να έχουν παραπάνω τεχνολογια αλλά χαλάνε πιο γρήγορα από αυτά που έχω δει. 

Δημοσ.

LG ψυγείο έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο λίγο το χρώμα στο σίδερο της πόρτας στη γωνία έχει ξεβάψει εσωτερικά αλλά no big deal. Κατά τα αλλά σε σχέση με το παλιό τα τρόφιμα κρατάνε πολύ περισσότερο και είναι τελείως αθόρυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...