joanna2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Πρόσφατα λόγο δουλειάς άρχισα να ψάχνω για καινούρια σκουλαρίκια ( κρικάκια για helix και μπάρα industrial) αλλά στην περιοχή που μένω ανέβηκαν οι τιμές στον θεό με αποτέλεσμα ένα σκουλαρίκι κρικάκι να κάνει σχεδόν 20 - 25 ευρώ ότι ποιότητα και αν είναι , οπότε άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ αλλά βρίσκω διάφορα μαγαζιά , μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι? Ψάχνω κατά προτίμηση τιτανίου οξειδωμένα ( χρυσό χρώμα ) Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από joanna2024 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (Οξειδώνεται το τιτάνιο; Πρώτη φορά το ακούω)
joanna2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε (Οξειδώνεται το τιτάνιο; Πρώτη φορά το ακούω) Το τιτάνιο οξειδώνεται τόσο με τη θερμότητα όσο και με την εφαρμογή ηλεκτρικού ρεύματος, σχηματίζοντας ένα ουσιαστικά αδιαπέραστο στρώμα οξειδίου. Αυτό το στρώμα οξειδίου παρουσιάζει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες όπως η μηχανική ακαμψία και οι οπτικές ιδιότητες. Με αύξηση της θερμοκρασίας ή της τάσης, το πάχος του στρώματος οξειδίου αυξάνεται. Σε αντίθεση με τη σκουριά, το οξείδιο του τιτανίου μπορεί να είναι επίμονο και απαιτεί μηχανικά μέσα για να αφαιρεθεί. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από joanna2024 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, joanna2024 said: Το τιτάνιο οξειδώνεται τόσο με τη θερμότητα όσο και με την εφαρμογή ηλεκτρικού ρεύματος, σχηματίζοντας ένα ουσιαστικά αδιαπέραστο στρώμα οξειδίου. Αυτό το στρώμα οξειδίου παρουσιάζει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες όπως η μηχανική ακαμψία και οι οπτικές ιδιότητες. Με αύξηση της θερμοκρασίας ή της τάσης, το πάχος του στρώματος οξειδίου αυξάνεται. Σε αντίθεση με τη σκουριά, το οξείδιο του τιτανίου μπορεί να είναι επίμονο και απαιτεί μηχανικά μέσα για να αφαιρεθεί. Πηγή : Rawmathub.gr Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. (Ok, fixed) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από MauroPaltoudias 1 2
joanna2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πηγή : Rawmathub.gr (Ok, fixed) Ναι αυτό είναι το λινκ , ξέρω απά Piercings όχι να εξηγήσω την διαδικασία , μόνο αυτό το μέταλλο δεν μου κάνει αλλεργία οπότε αυτό προτιμώ
mariosnik_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, joanna2024 είπε Το τιτάνιο οξειδώνεται τόσο με τη θερμότητα όσο και με την εφαρμογή ηλεκτρικού ρεύματος, σχηματίζοντας ένα ουσιαστικά αδιαπέραστο στρώμα οξειδίου. Αυτό το στρώμα οξειδίου παρουσιάζει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες όπως η μηχανική ακαμψία και οι οπτικές ιδιότητες. Με αύξηση της θερμοκρασίας ή της τάσης, το πάχος του στρώματος οξειδίου αυξάνεται. Σε αντίθεση με τη σκουριά, το οξείδιο του τιτανίου μπορεί να είναι επίμονο και απαιτεί μηχανικά μέσα για να αφαιρεθεί. To τιτάνιο δεν οξειδωνεται.
giannisg33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Μην κανεις piercing, συνηθως βαζουν μπάρες industrial κάτι αναρχοάπλυτες που ζέχνουν. Εσύ είσαι καλό κορίτσι, Ιωάννα. 2
Skrobo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Μην βάζεις ό,τι νάνε στο σώμα σου για να κερδίσεις 5-10 ευρώ. Φάση, αν είσαι τόσο στριμωγμένος οικονομικά, να σου δώσω εγώ την διαφορά ρε αδερφέ. 1
lector Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 19 ώρες πριν, joanna2024 είπε λόγο δουλειάς άρχισα να ψάχνω για καινούρια σκουλαρίκια ( κρικάκια για helix και μπάρα industrial) Εγω αναρωτιεμαι τι δουλεια ειναι αυτη που εχει τετοια προαπαιτουμενα... 2 3
kavadias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Στις 24/3/2024 στις 12:06 ΜΜ, lector είπε Εγω αναρωτιεμαι τι δουλεια ειναι αυτη που εχει τετοια προαπαιτουμενα... δυσκόλεψαν οι δουλειές φίλε 🤣 3
Jts Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Μ'αρέσει που ρωτάτε αν οξειδώνεται το τιτάνιο ενώ στην φύση συναντάται μόνο σε μορφή οξειδίου. Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην το ξέρατε(και ότι οξείδωση δεν είναι μόνο η σκουριά), αλλά με έκανε και γέλασα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από Jts 1
papoys1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, Jts είπε Μ'αρέσει που ρωτάτε αν οξειδώνεται το τιτάνιο ενώ στην φύση συναντάται μόνο σε μορφή οξειδίου. Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην το ξέρατε(και ότι οξείδωση δεν είναι μόνο η σκουριά), αλλά με έκανε και γέλασα. εγω γέλασα γενικά. Πολύ διασκεδαστικό θέμα. Επιβράβευσα με φατσούλες και τις απαντήσεις 🤣 Και δεν του φαίνεται αρχικά. 1 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Jts said: Μ'αρέσει που ρωτάτε αν οξειδώνεται το τιτάνιο ενώ στην φύση συναντάται μόνο σε μορφή οξειδίου. Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην το ξέρατε(και ότι οξείδωση δεν είναι μόνο η σκουριά), αλλά με έκανε και γέλασα. Κρατάμε ότι σου αρέσει και ότι γέλασες. Αυτό είναι το σημαντικό. ΥΓ Αναφέρεσαι και στο εμπορικώς καθαρό; (πάντα για κράματα μιλώντας) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από MauroPaltoudias 1
papoys1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Κρατάμε ότι σου αρέσει και ότι γέλασες. Αυτό είναι το σημαντικό. ΥΓ Αναφέρεσαι και στο εμπορικώς καθαρό; (πάντα για κράματα μιλώντας) οχι φιλε στο εμπορικό δεν εχω αποψη έμαθα όμως και κάτι που δεν ήξερα. 🤙 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις