asik1508 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Πριν κάποιο καιρό, δημοσίευσα σε αυτή τη σελίδα την τότε ατυχία μου να μου κόψουν πρόστιμο στο μετρό και αιτήθηκα ακύρωση προστίμου, οπότε ήθελα γνώμη από εδώ μέσα αν υπάρχει περίπτωση να τη δεχτούν περιμένοντας απαντήσεις όπως ναι ή όχι ή ίσως. Επειδή όμως κάποιοι εδώ μέσα με αποκάλεσαν "τζαμπατζή" και "καλά να πάθω" και κάποιοι ευβλαβικοί παππούδες του insomnia, πειθαρχημένοι στους νομούς του κράτους το οποίο μας μετακινεί με μετρό τα οποία είναι επιρρεπή σε συγκρούσεις όπως βέβαια ξέρουμε, όταν μπήκα ξανά, το θέμα είχε ήδη κλειδωθεί (δεν ξέρω ποιος το κλείδωσε) οπότε το ξαναφέρνω στην επιφάνεια για να έρθουν όλοι αυτοί που τσουχτήκανε με το έγκλημα που διέπραξα να μη χτυπήσω εισιτήριο να μου πουν τα επιχειρήματα τους. Update: το πρόστιμο δεν ακυρώθηκε και το πλήρωσα κανονικά 30 ευρώ Το ορίτζιναλ θέμα είναι εδώ⤵️ https://www.insomnia.gr/forums/topic/819810-πρόστιμα-στο-μετρό/ Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από asik1508 3 6
Bitbit Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 το θέμα ποιο είναι, τι ζητάς τώρα; Διότι το θέμα που ανοίγεις είναι καθαρά για να δημιουργηθεί μπάχαλο και να κλειδώσει κι αυτό. Θέμα χρόνου είναι. Σου βάλανε ένα πρόστιμο, το πλήρωσες και τέλος. Δε καταλαβαίνω το λόγο του να ανοίξει κάποιος θέμα και να ρωτάει λες και είναι σε μαντείο. Δηλαδή αν όλο το insomnia σου πει ότι θα σου το σβήσουν και δε σβηστεί θα πας να τους πεις ότι στο insomnia μου είπαν αυτό; Επίσης τα επιχειρήματα σου είναι γελοία. Αφού λοιπόν κάτι δεν αξίζει, δε το χρησιμοποιείς, δε το αγοράζεις. Δε το κλέβεις. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις