PAVLOS_Sta Δημοσ. 23 Μαρτίου Share Δημοσ. 23 Μαρτίου καλησπέρα σας, έχω το παιδικό tablet KIDDOBOO KB101 της EGOBOO το οποίο τα παιδιά το κλείδωσαν με κωδικό και δεν γίνεται να το ανοίξω. Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους που βρήκα στο internet για να κάνω hard reset, vol-up + power, vol-down + power, ολα μαζί. Δεν μπαίνει σε recovery. Παρατήρησα μέσω του manual οτι έχει reset button το οποίο πατάς με συνδετήρα και κάνει απλά επανεκκίνηση. Πάντως στο manual δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει πως επιλύεται; Στην έσχατη περίπτωση θα το στείλω στο service. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παύλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilitheo2 Δημοσ. 23 Μαρτίου Share Δημοσ. 23 Μαρτίου Τι έκδοση ανδροιδ εχει;; Αν εχει πανω απο 6 και να κανεις χαρντ ριζετ , θα αντιμετωπισεις το frp. Θυμασαι εμαιλ και κωδικο;; Το κουμπι του ριζετ με απλο πάτημα κανει απλα επανεκκίνηση. Θελει ή παρατεταμένο πατημα ή συνδυασμό με παουερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAVLOS_Sta Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) δεν έχει καταχωρηθεί email. Έχω δοκιμάσει συνδυασμούς με το reset και power button. Ευχαριστω Επεξ/σία 26 Μαρτίου από PAVLOS_Sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 23/3/2024 στις 12:22 ΜΜ, PAVLOS_Sta είπε καλησπέρα σας, έχω το παιδικό tablet KIDDOBOO KB101 της EGOBOO το οποίο τα παιδιά το κλείδωσαν με κωδικό και δεν γίνεται να το ανοίξω. Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους που βρήκα στο internet για να κάνω hard reset, vol-up + power, vol-down + power, ολα μαζί. Δεν μπαίνει σε recovery. Παρατήρησα μέσω του manual οτι έχει reset button το οποίο πατάς με συνδετήρα και κάνει απλά επανεκκίνηση. Πάντως στο manual δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει πως επιλύεται; Στην έσχατη περίπτωση θα το στείλω στο service. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παύλος https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://service.mattel.com/us/docs/FAQ%20SE%20and%20Branded%20Factory%20Reset.pdf&ved=2ahUKEwj84K3v26WFAxU7VfEDHdejDa4QFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw1i_Xi-RxbSDeEErYN9Wuk4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAVLOS_Sta Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου Το έκανα κι αυτό. Δε δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Βρηκε κανενας ακρη με αυτο ρημαδι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα