foniki_melitzana Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Σε σχέση με το Α52s, σε επιδόσεις, φωτογραφική και οθόνη είναι σίγουρα καλύτερο. Το μόνο που με προβληματίζει βάσει όσων διαβάζω είναι η αυτονομία. Έχει κανείς εικόνα;
daPro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Στις 24/3/2024 στις 1:19 ΜΜ, VonLoutsos είπε Αφου σε εσένα βγαίνει 1+1 βάλε μια παραγγελία και για εμενα Το κάνω αλλά δεν μπαίνουν τα ακουστικά.Τι κάνω λάθος?
samsunglife Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, daPro είπε Το κάνω αλλά δεν μπαίνουν τα ακουστικά.Τι κάνω λάθος? προφανως εξαντλήθηκαν!!!
Feigen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) η προσφορα εληξε. Απ οτι βλεπω στο site τα κινητα εμφανιζονται πλεον χωρις εκπτωση πανω απο 700euro. Μου ειχαν πει σε καταστημα οτι μεχρι την 25η θα ισχυει Για ακουστικα δωρο με το 256αρι εμενα δε μου ειπαν κατι στο καταστημα το Σαββατο. Τα πηρε και καποιος αλλος απ το site? Μπορω να τα ζητησω? Δεν αναγραφονταν κατι τετοιο παντως στην προσφορα Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2024 από Feigen
lamkon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Στο site της cosmote φαίνεται ότι το 256άρι θα είναι διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Φαντάζομαι ότι αυτό έγραφε και όταν το παρήγγειλα (αλλά δεν το πρόσεξα). Παίζει να φάμε άκυρο όσοι έχουμε ήδη παραγγείλει ή απλώς θα καθυστερήσουμε να παραλάβουμε;
Feigen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 8 ώρες πριν, lamkon είπε Στο site της cosmote φαίνεται ότι το 256άρι θα είναι διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Φαντάζομαι ότι αυτό έγραφε και όταν το παρήγγειλα (αλλά δεν το πρόσεξα). Παίζει να φάμε άκυρο όσοι έχουμε ήδη παραγγείλει ή απλώς θα καθυστερήσουμε να παραλάβουμε; γιατι να φας ακυρο δηλαδη ενω το πληρωσες ή το παρηγγειλες μεσα στην προθεσμια της προσφορας? οποτε θελει ας ερθει τωρα. Εγω το εχω προπληρωσει απο το Σαββατο
daPro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/26822418/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Leykos-EP-TA800N-Bulk.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Για φορτιστή να πάρω αυτόν? 1
lamkon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, Feigen είπε γιατι να φας ακυρο δηλαδη ενω το πληρωσες ή το παρηγγειλες μεσα στην προθεσμια της προσφορας? οποτε θελει ας ερθει τωρα. Εγω το εχω προπληρωσει απο το Σαββατο Άκυρο με την έννοια "δεν έχουμε να σας στείλουμε το προϊόν και σας επιστρέφουμε τα χρήματα".
daPro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 16 λεπτά πριν, lamkon είπε Άκυρο με την έννοια "δεν έχουμε να σας στείλουμε το προϊόν και σας επιστρέφουμε τα χρήματα". Εμένα έχει προχωρήσει προς το κατάστημα παραλαβής..
g8777 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Προς ενημέρωση όσων πιστεύουν ότι αγορά με τιμολόγιο συνεπάγεται την τροποποίηση της διάρκειας εγγύησης (.....). 3
Feigen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, lamkon είπε Άκυρο με την έννοια "δεν έχουμε να σας στείλουμε το προϊόν και σας επιστρέφουμε τα χρήματα". αποκλειεται. Η προσφορα εληξε επειδη εληξε η χρονικη της διαρκεια. Οχι το στοκ. Αλλα και το στοκ να ειχε τελειωσει αυτοι που τα προλαβαν τα προλαβαν
lamkon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 9 ώρες πριν, Feigen είπε αποκλειεται. Η προσφορα εληξε επειδη εληξε η χρονικη της διαρκεια. Οχι το στοκ. Αλλα και το στοκ να ειχε τελειωσει αυτοι που τα προλαβαν τα προλαβαν Μόλις παρέλαβα στο σπίτι... παραγγελία Κυριακή βράδυ. 3
samsunglife Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 37 λεπτά πριν, lamkon είπε Μόλις παρέλαβα στο σπίτι... παραγγελία Κυριακή βράδυ. Πήρες και τα ακουστικά; από Γερμανό ή cosmote η παραγγελία;
lamkon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 13 λεπτά πριν, samsunglife είπε Πήρες και τα ακουστικά; από Γερμανό ή cosmote η παραγγελία; Από cosmote... και τα ακουστικά. Έλειπε η απόδειξη όμως και θα ζητήσω να μου τη στείλουν! 1
samsunglife Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Σε παλιότερη παρόμοια προσφορά δεν μου είχαν δώσει απόδειξη για τα ακουστικά. Μου είπαν ότι ισχύει η εγγύηση με το serial number! Αλλά δεν χάνεις κάτι να τη ζητήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα