Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε να ειναι τρολοθέμα Παρασκευής αλλα δυστυχως ειναι ελληνικη πραγματικοτητα.

Παλια πολυκατοικια με μεσοτοιχια που ακουγεται ακομα και αν φας πολλα φασολια. Διπλα δωματιο 17χρονου κοσμημα της κοινωνιας που εχει παρατησει σχολειο και δε κανει τιποτα ολη μερα. Η καθημερινοτητα του περιλαμβανει ολο το βραδυ να μιλαει τηλεφωνο δυνατα, να τραγουδαει ,να βαζει μουσικη, να φερνει παρεα και γενικα οτιδηποτε αντιθετο σε σχεση με την ησυχια. Μετα πεφτει για υπνο 7-8 το πρωι και κοιμαται για οσο παει.

Μιλησα ευγενικα με το κηδεμονα (ναι ενας ειναι, τι περιεργο) αλλα προφανως κατανοηση μηδεν. Δε δημιουργει μονο σε μενα προβλημα προφανως.

Πριν λοιπον ξεκινησω τις μεταμεσονυχτιες κλησεις στο 100, ειπα να τον πληρωσω λιγο με το ιδιο νομισμα. Οποτε πρωι που κοιμαται, ξεδιπλωσα λιγο το 8ιντσο σαμπ που εντελως τυχαια ειναι στη μεσοτοιχια , πισω απο το κρεβατι του. Επειδη ομως δε γουσταρω να ενοχλω και την υπολοιπη πολυκατοικια, για πειτε εναλλάκτικες ιδεες για τροπους που μπορω να τον κανω να πεταχτει λιγακι απο το κρεβατι ,χωρις να ξεσηκωσω την υπολοιπη πολυκατοικια. Σκεφτηκα τη κλασσικη λυση σφυρι στο τοιχο, αλλα θα χαλασω το τοιχο μου.

Θα συνεχισω για λιγο βεβαια με το σαμπ. Αν δεν ενοχλουσα αλλους δε θα τον αφηνα σε ησυχια μετα τη 10 το πρωι, αλλα δειχνω κατανοηση προς τους υπολοιπους.

Disclaimer.Προφανως μιλαω για ωρες μη κοινης ησυχιας , οποτε τεχνικα δε γινεται κατι παρανομο .

• Like 3
  • Haha 6
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JSD είπε

Σχέση με τη μαμά του; Αυτό σίγουρα θα τον ενοχλούσε...

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό και το κρατάω ως βήμα σε επόμενη φάση 😁

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ρίχνω μια ιδέα,έτσι να υπάρχει

17χρονος δυστυχώς δε παίζει να καταλάβει από τέτοια. Κοιτάζω πιο πρακτικές λύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πρακτικη λυση τον πιανεις κντον μιλας. Ηρεμα κ ωραια για αρχη. 

Αλλιως ενα πρωι, χτυπας την πορτα αν ανοιξει η μανα του πας μεσα και τον ξυπνας λεγοντας του μερικα φωνηεντα, αν ανοιξει αυτος τον κανεις τα ψαλεις εκεινη την ωρα. 

Τα φετινα Χριστούγεννα κατι παρομοιο παιχτηκε σε μας. 

Ελειπε ο μπαμπας της κοπελας, χωρισμενοι γονεις και απο τ 12 τ βραδυ εμπαιναν εβγαιναν, χτυπουσαν τις πορτες φωναζανε. Ε τα παιρνω στο κρανιο παω χτυπαω την πορτα δεν ανοιξε κανεις. Σταματησαν και ακουσαν να φευγουν.

3:30 η ωρα ξανα τα ιδια γυρισανε και φωνες. Ξυπνησε ο μικρος,  εγω λες και μπηκ αν κλεφτες. Παω ξαναδιπλα την πετυχα να βγαινει και αρχιζω να της τα ψαλλω, μεχρι που την ειπα τωρα παρε και τον μικρο να τον κοιμησεις. Εκει καπου με σταματησε η γυναικα μου και την μιλησε πιο ανθρωπικα, γιατι εγω ημουν ετοιμος να μπω μεσα και να τους χτυπαω τα κεφάλια.  

Τα φετινά Χριστούγεννα εξαιτιας της ενιωθα λες σαν αρρωστος. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Πρακτικη λυση τον πιανεις κντον μιλας. Ηρεμα κ ωραια για αρχη. 

Αλλιως ενα πρωι, χτυπας την πορτα αν ανοιξει η μανα του πας μεσα και τον ξυπνας λεγοντας του μερικα φωνηεντα, αν ανοιξει αυτος τον κανεις τα ψαλεις εκεινη την ωρα. 

Το έχω κάνει. Ησύχασα ξέρεις για πόσο; 2 μερες. Μετα παλι τα ίδια.

Δυστυχώς η κοινωνική ευθύνη σε κάποιους ειναι επιπεδου ζωου. Αρα πρεπει να τους φερθεις σα ζωα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίχλα στο κουδούνι μέχρι να ανοίξει τη πόρτα. Μια τσίχλα κάθε μέρα μέχρι να βάλει μυαλο. Αν δε βάλει ξεκινάς με ενα 50€ εξώδικο από δικαστικό επιμελητή. Επειδή ειναι πιτσιρικάς και λογικά δε θα έχει ξαναπάρει εξώδικο στα χέρια του μάλλον θα το πασάρει στο γονιό χεσμεντεν. Ο γονιος λογικά θα θορυβηθεί πολύ και θα λάβει μέτρα. 

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Σε περιπτωση που ακουει trap, οπως το μεσο μπουμπουκι εκει εξω, θα εκτιμησει παρα πολυ να βαλεις ηχεια με πολυ μπασο να παιζουν Raw Black Metal στο τοιχο του κρεβατιου του.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL2Ygz2J5TXLdbJXkr7pI2EKYEEqe_lZwN

• Like 3
Δημοσ.

Ωραιες ιδεες ,ευχαριστω.

Για οταν λειπω στη δουλεια, σημερα εβαλα το μυαλο μου και σκεφτηκα 2 εναλλακτικες προκειμενου να μη τον αφησω σε χλωρο κλαρι.

α) Ηχειακι να κοιταει το τοιχο και να παιζει σε λουπα αγωνα πινγκ πονγκ ενα 8ωρακι που εγω ειμαι στη δουλεια αλλα το καμαρι μας κοιμαται.

β) Να εκμεταλλευτω το skillset μου (οπως λεει και ο μεγας Λιαμ στο βιντεο ανωθεν) και να φτιαξω κυκλωματακι που να χτυπαει μια ματσολα στο τοιχο με σταθερο ρυθμο.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

temu sound insulation κ στις 2 μεριες..αλλιώς βιβλιοθήκη 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kage είπε

temu sound insulation κ στις 2 μεριες..αλλιώς βιβλιοθήκη 

Θα κανει δουλεια; Οταν λες και στις 2 μεριες φανταζομαι και στη δικια του εννοεις. Δε νομιζω να ψηθουν να βαλουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...