7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Firebat T8 Pro Plus ή FIREBAT AM02 για +6€ περισσότερα; Στα χαρτιά φαίνεται ανώτερο σε χαρακτηριστικά + δέχεται Μ2 2280 σε σχέση με 2242 του Τ8. Βέβαια στο πρώτο έχουμε επιλογή αποστολής AliExpress Choice (ασφαλέστερη μέθοδος) και στο άλλο απλή. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από 7nisiotis
billyg599 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, 7nisiotis said: Firebat T8 Pro Plus ή FIREBAT AM02 για +6€ περισσότερα; Στα χαρτιά φαίνεται ανώτερο σε χαρακτηριστικά + δέχεται Μ2 2280 σε σχέση με 2242 του Τ8. Βέβαια στο πρώτο έχουμε επιλογή αποστολής AliExpress Choice (ασφαλέστερη μέθοδος) και στο άλλο απλή. Εξαρτάται νομίζω τι δε ενδιαφέρει από τα επιπλέον χαρακτηριστικά του. Το ΑΜ02 βλέπω έχει και usb-c με power και έναν 2,5. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από billyg599
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 10/05/2024 at 10:11, noFEARgr said: To ιδιο κανει και σε μενα με την οθονη . Προσωπικα το εχει με remote desktop επομενως δεν με πολυ απασχολει αλλα καποιο θεμα πρεπει να υπαρχει Βρήκες λύση τελικά ? Επεξ/σία 7 Ιουνίου από 7nisiotis
noFEARgr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 5 hours ago, 7nisiotis said: Βρήκες λύση τελικά ? Δεν το έψαξα παραπάνω μιας και δεν το χρησιμοποιώ με οθόνη.
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 hour ago, noFEARgr said: Δεν το έψαξα παραπάνω μιας και δεν το χρησιμοποιώ με οθόνη. Proxmox και καθάρισες;
djapal Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου ρε παιδια ποσο κρατανε αυτοι οι κωδικοι; προσπαθω αλλα δεν λειτουργουν. αν βρει κανεις παλ,ι προσφορα εκει μεχρι 120 ενδιαφερομαι, ας μου στειλει το promo code να μην το χασω παλι. ευχαριστω!
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 hours ago, djapal said: ρε παιδια ποσο κρατανε αυτοι οι κωδικοι; προσπαθω αλλα δεν λειτουργουν. αν βρει κανεις παλ,ι προσφορα εκει μεχρι 120 ενδιαφερομαι, ας μου στειλει το promo code να μην το χασω παλι. ευχαριστω! Ήταν μέχρι το πρωί σήμερα. Τέλος για τώρα. Την επόμενη φορά. 1
sothoms Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Κοιταζω κι εγώ αλλά όποιος βρει κανένα κουπόνι, μην ξεχασει να μας ενημερώσει.
atrigane Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Ήρθε και μένα και το στήνω, έκπληξη για γονείς που έχουν ένα full tower που δεν βρίσκεις ούτε σε ΔΥ πλέον!! Ρε παιδιά τι μηχανάκι είναι αυτό! Σφαίρα για τα καθημερινά! Δεν είχα δει ξανά mini pc.. Ευχαριστώ TS!!
iparou Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Παρέλαβα κι εγώ, το σέταρα, για τα χρήματα αυτά δεν έχω παράπονο, εντούτοις είναι πιο αργό στην απόκριση απ' ότι έχω συνηθίσει, προφανώς λόγω του SATA SSD (όλα τα άλλα μηχανάκια που δουλέυω είναι με NVME). Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να γίνει clean format και επανεγκατάσταση των windows από την αρχή, χωρίς τα πιθανά κινέζικα bloatware κτλ. Για media player που θα το χρησιμοποιώ (youtube, stremio σε 1080p) είναι ό,τι πρέπει. 4Κ από stremio που επιχείρησα είδα κολλήματα, αλλά μπορεί νε έφταιγε και το stream όχι το Τ8. Anyways, δεν με ενδιαφέρει 4κ αφού δεν έχω αντίστοιχα monitor. Τίμια αγορά για αυτά τα χρήματα.
aristidis540 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Ερώτηση... γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά γλώσσα για τα windows?
ShadowGame Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, aristidis540 είπε Ερώτηση... γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά γλώσσα για τα windows? Υπάρχει η επιλογή προσθήκη της γλώσσας στις ρυθμίσεις. Κάπως έτσι το έκανα και εγώ.
aristidis540 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, ShadowGame είπε Υπάρχει η επιλογή προσθήκη της γλώσσας στις ρυθμίσεις. Κάπως έτσι το έκανα και εγώ. Κατεβάζει ελληνική γλώσσα για πληκτρολόγιο αλλά δεν μου αφήνει να επιλέξω display language στα ελληνικά.
ShadowGame Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, aristidis540 είπε Κατεβάζει ελληνική γλώσσα για πληκτρολόγιο αλλά δεν μου αφήνει να επιλέξω display language στα ελληνικά. Όχι για πληκτρολόγιο σε αφήνει από την αρχή να προσθέσεις ελληνικά, εγώ μιλάω για την γλώσσα του συστήματος. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις, κάπου έχει προσθήκη γλώσσας την οποία κατεβάζει και μετά σε αφήνει να επιλέξεις. Δυστυχώς δεν είμαι στον χώρο μου για να επιβεβαιώσω τις κινήσεις στο μηχάνημα. 1
zacharis1955 Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, aristidis540 είπε Ερώτηση... γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τα ελληνικά γλώσσα για τα windows? https://rb.gy/6bomax 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα