Προς το περιεχόμενο

Mini PC Firebat T8 Pro Plus Intel N100 / 16 GB RAM / 512 GB SSD ~127 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, cirith said:

Δοκίμασε να αλλάξεις στην τηλεόρασή σου τις επιλογές εξόδου εικόνας από τις HDMI, π.χ. "επέκταση εικόνας" ή "extended signal" (έτσι αναγράφονται σε μια Samsung, που έχω εγώ). Δοκίμασε να αλλάξεις κάθε επιλογή που υπάρχει μέχρι να "κλειδώσει" η συνδεση. Παρόμοιο πρόβλημα είχα εγώ με ένα Larkbox Pro mini PC και τη δική μου tv.

Σ' ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. 

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ιδιο κανει και σε μενα  με την οθονη . 

Προσωπικα το εχει με remote desktop επομενως δεν με πολυ απασχολει αλλα καποιο θεμα πρεπει να υπαρχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάλατε σε σκέψεις και δοκίμασα και το δικό μου. Αναγνώρισε κανονικά μια Sony 65" 4K. Επισυνάπτω φωτογραφία.

IMG_20240510_141223.jpg.7d68b85c07ea6899869b4c5f9a1d703d.jpg

Επεξ/σία από JohNickZ
Δημοσ.

Παιδιά, σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερα, με το στιγμιαίο "χάσιμο" της οθόνης, να επιβεβαιώσω ότι μετά από αλλαγή του καλωδίου HDMI (χρησιμοποιούσα αυτό που ήταν στη συσκευασία) το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε.
Χρησιμοποίησα ένα σαν αυτά που πρότεινε ο φίλος Ζαχαρής και όλα εντάξει - φαίνεται ότι η επάρκεια οδήγησης στα γραφικά είναι "οριακή" ή το καλώδιο ήταν πολύ μάπα. Όσοι αντιμετωπίσατε ανάλογα προβλήματα με TV, ας δοκιμάσετε με άλλο καλώδιο.
Ευχαριστώ όλους, για την βοήθεια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2024 στις 5:00 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Εχει και φαντασματάκι μεσα; :) ουπς sorry  casper ειναι αυτο

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Είπα να πάρω κι εγώ ένα, οι κωδικοί του πρώτου ποστ βγάζουν "This coupon code is for single use only and can't be used here".

Προφανώς η προσφορά τελειώσε ή υπάρχουν ακόμη άλλοι κωδικοί που δουλεύουν ?

BTW, για 1080p ανάλυση σε youtube, stemio, Disney+, Netflix κτλ είναι οκ το μηχανάκι ?

Δημοσ.
3 hours ago, iparou said:

η προσφορά τελειώσε

Ναι, ίσως μπει στο επόμενο sales event 

Δημοσ.

Ας κάνει ένα bump αυτό το νήμα όποιος στο μέλλον αντιληφθεί να υπάρχει σε αντίστοιχη προσφορά αυτό το μηχανάκι. Είναι αρκετά vfm για media player.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iparou είπε

Ας κάνει ένα bump αυτό το νήμα όποιος στο μέλλον αντιληφθεί να υπάρχει σε αντίστοιχη προσφορά αυτό το μηχανάκι. Είναι αρκετά vfm για media player.

Προσωπικά μου βγήκε 102€.Ειναι ίδιας απόδοσης με Ι5 8ης γενιάς και χαμηλή κατανάλωση.Ειναι και για πολλα παραπάνω το μηχάνημα παντως.Ειδικα με ubuntu desktop ειναι χαρμα

Δημοσ.
On 09/05/2024 at 10:28, cirith said:

Δοκίμασε να αλλάξεις στην τηλεόρασή σου τις επιλογές εξόδου εικόνας από τις HDMI, π.χ. "επέκταση εικόνας" ή "extended signal" (έτσι αναγράφονται σε μια Samsung, που έχω εγώ). Δοκίμασε να αλλάξεις κάθε επιλογή που υπάρχει μέχρι να "κλειδώσει" η συνδεση. Παρόμοιο πρόβλημα είχα εγώ με ένα Larkbox Pro mini PC και τη δική μου tv.

On 10/05/2024 at 09:11, noFEARgr said:

To ιδιο κανει και σε μενα  με την οθονη . 

Προσωπικα το εχει με remote desktop επομενως δεν με πολυ απασχολει αλλα καποιο θεμα πρεπει να υπαρχει 

On 10/05/2024 at 13:12, JohNickZ said:

Με βάλατε σε σκέψεις και δοκίμασα και το δικό μου. Αναγνώρισε κανονικά μια Sony 65" 4K. Επισυνάπτω φωτογραφία.

IMG_20240510_141223.jpg.7d68b85c07ea6899869b4c5f9a1d703d.jpg

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα πάλι βρήκα που είναι το πρόβλημα. Σύνδεσα και το μόνιτορ και την τηλεόραση (LG UJ635V) ταυτόχρονα. Εικόνα είχα μόνο στο μόνιτορ. Τα Windows αναγνώριζαν κανονικά την τηλεόραση αλλά εξακολουθούσα να μην έχω εικόνα. Το default refresh rate είναι στα 60 Hz. Μόλις το κατέβασα στα 50Hz είχα επιτέλους εικόνα και στην τηλεόραση. Απο τα specs της τηλεόρασης θεωρητικά θα έπρεπε να παίζει και στα 60 Hz

image.png.e751008556290d9e308d249da4c3f564.png

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, alxandros_gr said:

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα πάλι βρήκα που είναι το πρόβλημα. Σύνδεσα και το μόνιτορ και την τηλεόραση (LG UJ635V) ταυτόχρονα. Εικόνα είχα μόνο στο μόνιτορ. Τα Windows αναγνώριζαν κανονικά την τηλεόραση αλλά εξακολουθούσα να μην έχω εικόνα. Το default refresh rate είναι στα 60 Hz. Μόλις το κατέβασα στα 50Hz είχα επιτέλους εικόνα και στην τηλεόραση. Απο τα specs της τηλεόρασης θεωρητικά θα έπρεπε να παίζει και στα 60 Hz

Δες με άλλο καλώδιο μια

• Like 1
Δημοσ.
On 17/05/2024 at 21:37, alxandros_gr said:

On 17/05/2024 at 21:53, comfuzio said:

Δες με άλλο καλώδιο μια

Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά καλώδια και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ενώ δίνει εικόνα στην τηλεόραση στα 50Hz, μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο του μόνιτορ τότε χάνεται και η εικόνα απο την τηλεόραση και επανέρχεται μόνο αν ξανασυνδέσω το μόνιτορ ασχέτως αν έχω ορίσει σαν main display την τηλεόραση ή το μόνιτορ. Γενικά έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά. Μετά από επανεκίνηση ή τερματισμό δεν έδινε εικόνα στην τηλεόραση αν δεν είχα το μόνιτορ συνδεδεμένο. Το πρόβλημα λύθηκε περνώντας Ubuntu. Πλεόν δουλεύει κανονικά στην native ανάλυση με το ίδιο καλώδιο χωρίς να έχω το μόνιτορ συνδεδεμένο.

image.png.252d0ec601a1907bf053a1b5ddfb4ca1.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...