Προς το περιεχόμενο

Mini PC Firebat T8 Pro Plus Intel N100 / 16 GB RAM / 512 GB SSD ~127 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το χτύπησα κι εγώ αυτή τη φορά, μαζί με έναν ugreen usb.30 4 ports hub. 120.02€ όλα! Όμως λέει ότι θα το στείλουν σε πέντε μέρες έχει συμβεί και σε εσάς αυτό; Όσοι το έχετε χτησιμοποιήσει πόσο γρήγορο είναι σε σχέση με έναν i72600 sata2 samsung 860evo ssd? Καταλαβαλινω ότι τα γραφικά του δεν ανταγωνίζονται την RX 580 φυσικά. Αλλά η κατανάλωση που ισχυρίζεται τώρα το καλοκαίρι θα είναι χάρμα... Αν και δεν πιστεύω ότι θα καίει μόνο 6w. Ίσως 30 όλα μαζί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, iaiwannis2005 είπε

Ak2 plus 16/512 μαζι με το κουπόνι και coins βγηκε στα 98€.Ξερει κανεις αν σε αυτο η ram παει στα 4800;Στο t8  που εχω την ανεβαζεις απο bios κανονικα 

Αυτο μου το βγαζει 100 ευρω με το κουπονι ειναι καλυτερο απο του θεματος η τα ιδια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο απο τα 2 παίρνουμε? Και πιο είναι το κουπόνι του AK2 PLUS(η μνήμη βλέπω στα 2666) ?

Επεξ/σία από aristidis540

Στις 1/6/2024 στις 3:35 ΜΜ, iaiwannis2005 είπε

Ak2 plus 16/512 μαζι με το κουπόνι και coins βγηκε στα 98€.Ξερει κανεις αν σε αυτο η ram παει στα 4800;Στο t8  που εχω την ανεβαζεις απο bios κανονικα 

Είναι sodim stick στα 2666 από τις φωτογραφίες που είδα.

Ποιό κουπόνι; 

4 ώρες πριν, aristidis540 είπε

Πιο απο τα 2 παίρνουμε? Και πιο είναι το κουπόνι του AK2 PLUS(η μνήμη βλέπω στα 2666) ?

Το Τ8 έχει πουλήσει πολύ περισσότερο με πολλά θετικά reviews. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να πάρω το AK2 εγώ, είναι το ότι έχει 2,5 sata tray και θέλω να του βάλω έναν δίσκο που ήδη έχω. 

• Like 1

εχει ξανεις δοκιμασει να βαλει vitrual pc επανω; να φανταστω, 1-2 με 16gb ram θα τα σηκωνει χωρις προβλημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα ένα του θέματος (16/512) και είναι ήδη στο δρόμο, αλλά τώρα που διαβάζω για το ΑΚ2 νομίζω θα προτιμούσα εκείνο. Το θέμα είναι πως το κουπόνι της έκπτωσης είναι μιας χρήσης :) Παίζει κάποιο εναλλακτικό;

Επεξ/σία από frap73

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε οι διαφορές μεταξύ των δύο είναι νομίζω (;)
T8: DDR5/1 nvme m2 slot 2242 /2 ethernet/hdmi x3
AK2 plus: DDR4/1 nvme m2 2280+1 sata/1 ethernet/hdmi x1

Επεξ/σία από billyg599
  • Like 1

On 01/06/2024 at 19:06, Rafdro111 said:

Αλλά η κατανάλωση που ισχυρίζεται τώρα το καλοκαίρι θα είναι χάρμα... Αν και δεν πιστεύω ότι θα καίει μόνο 6w. Ίσως 30 όλα μαζί;

6w είναι μόνο ο n100 με τα ενσωματωμένα του. Όλο το συστηματάκι είναι παραπάνω, αλλά και πάλι είναι λίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...