leo066 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 111,64€ με τον κωδικό sca20 και coins 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iaiwannis2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Ak2 plus 16/512 μαζι με το κουπόνι και coins βγηκε στα 98€.Ξερει κανεις αν σε αυτο η ram παει στα 4800;Στο t8 που εχω την ανεβαζεις απο bios κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafdro111 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Το χτύπησα κι εγώ αυτή τη φορά, μαζί με έναν ugreen usb.30 4 ports hub. 120.02€ όλα! Όμως λέει ότι θα το στείλουν σε πέντε μέρες έχει συμβεί και σε εσάς αυτό; Όσοι το έχετε χτησιμοποιήσει πόσο γρήγορο είναι σε σχέση με έναν i72600 sata2 samsung 860evo ssd? Καταλαβαλινω ότι τα γραφικά του δεν ανταγωνίζονται την RX 580 φυσικά. Αλλά η κατανάλωση που ισχυρίζεται τώρα το καλοκαίρι θα είναι χάρμα... Αν και δεν πιστεύω ότι θα καίει μόνο 6w. Ίσως 30 όλα μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 9 ώρες πριν, iaiwannis2005 είπε Ak2 plus 16/512 μαζι με το κουπόνι και coins βγηκε στα 98€.Ξερει κανεις αν σε αυτο η ram παει στα 4800;Στο t8 που εχω την ανεβαζεις απο bios κανονικα Αυτο μου το βγαζει 100 ευρω με το κουπονι ειναι καλυτερο απο του θεματος η τα ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου https://www.aliexpress.com/item/1005006141099278.html? υπάρχει κι αυτό, σχεδόν ίδιο φαίνεται (;) FIREBAT AK2 PLUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το χτύπησα κι εγώ, δεν κρατήθηκα ! Θενκς !! Επεξ/σία 2 Ιουνίου από iparou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πιο απο τα 2 παίρνουμε? Και πιο είναι το κουπόνι του AK2 PLUS(η μνήμη βλέπω στα 2666) ? Επεξ/σία 2 Ιουνίου από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fokos Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 1/6/2024 στις 3:35 ΜΜ, iaiwannis2005 είπε Ak2 plus 16/512 μαζι με το κουπόνι και coins βγηκε στα 98€.Ξερει κανεις αν σε αυτο η ram παει στα 4800;Στο t8 που εχω την ανεβαζεις απο bios κανονικα Είναι sodim stick στα 2666 από τις φωτογραφίες που είδα. Ποιό κουπόνι; 4 ώρες πριν, aristidis540 είπε Πιο απο τα 2 παίρνουμε? Και πιο είναι το κουπόνι του AK2 PLUS(η μνήμη βλέπω στα 2666) ? Το Τ8 έχει πουλήσει πολύ περισσότερο με πολλά θετικά reviews. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να πάρω το AK2 εγώ, είναι το ότι έχει 2,5 sata tray και θέλω να του βάλω έναν δίσκο που ήδη έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iaiwannis2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Παιδιά εχω το t8 plus του θέματος και ειναι ddr5 4800.Ολα τα αλλα firebat ddr4 σχεδόν.Δοκιμαστε και το chuwi larkbox x παλι στα 100€ αλλα 12ram ddr5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα, μόλις το τσίμπησα στα 114 ευρώ με κωδικό SCA20. Για Plex server νομίζω είναι ιδανικό, ευχαριστώ τον TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου εχει ξανεις δοκιμασει να βαλει vitrual pc επανω; να φανταστω, 1-2 με 16gb ram θα τα σηκωνει χωρις προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πήρα ένα του θέματος (16/512) και είναι ήδη στο δρόμο, αλλά τώρα που διαβάζω για το ΑΚ2 νομίζω θα προτιμούσα εκείνο. Το θέμα είναι πως το κουπόνι της έκπτωσης είναι μιας χρήσης Παίζει κάποιο εναλλακτικό; Επεξ/σία 3 Ιουνίου από frap73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyg599 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Οπότε οι διαφορές μεταξύ των δύο είναι νομίζω (;) T8: DDR5/1 nvme m2 slot 2242 /2 ethernet/hdmi x3 AK2 plus: DDR4/1 nvme m2 2280+1 sata/1 ethernet/hdmi x1 Επεξ/σία 3 Ιουνίου από billyg599 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου On 01/06/2024 at 19:06, Rafdro111 said: Αλλά η κατανάλωση που ισχυρίζεται τώρα το καλοκαίρι θα είναι χάρμα... Αν και δεν πιστεύω ότι θα καίει μόνο 6w. Ίσως 30 όλα μαζί; 6w είναι μόνο ο n100 με τα ενσωματωμένα του. Όλο το συστηματάκι είναι παραπάνω, αλλά και πάλι είναι λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Ο Ν100 λόγω της κατανάλωσης που έχει παίζει πολύ και σε NAS τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα