Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

μια χαρα ειναι, εσυ γιατι κολλησες απο την αλλη

το ασπρο το poco X6 ειναι κατω απο 200 και ας μην εχει sdslot, ας κανει μπακαπ στο pc... ενα τον χρονο (το ιδιο μαγαζι εχει τα baseus bipow και adaman των 20.000mah στα ~20 ευρω για τα ρεστα)

η λιστα σου επρεπε να ειναι poco X6, και καποιο μοντελο του redmi note 13/13 pro απο xiaomi

A34-A54 απο sammy αντε Α35

oppo reno10

Στο 9s που ειχα,υπηρχαν διαφορα θεματα κυριως λογω του δυστροπου miui.Εν τελει πηγα σε realme και ησυχασα.

Ο φιλος παλι εχει μεινει απολυτως ευχαριστημενος απο το 8 pro και καποια αλλα παλιοτερα μοντελα που δεν τα θυμαμαι.Νομιζω ηταν το note 4 ή το 5.

Τα υπολιπα μοντελα,εκτος του Α34 ξεφευγουν κατα πολυ το αρχικο ποσο που θελει να δωσει.Ειπαμε υπαρχει και ενα μωρακι στη μεση που δεν αφηνει περιθωρια για μεγαλο ποσο.

Οσον αφορα την microSD ειναι πολυ βολικο να υπαρχει για να αποφυγουμε διαφορα ατυχηματα.Το χω και εγω αυτο το "κουσουρι"

2 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Κοίταξε, από τη μία, είναι αρκετά παρωχημένες προτάσεις αυτές που βρήκατε, από την άλλη βέβαια, ίσως θέλει κάτι παλαιότερο, επειδή οικονομικά δεν έχει πολλά περιθώρια και ίσως σκέφτεται το ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα με το κινητό (τα μωράκια είναι απρόβλεπτα πολλές φορές, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κατά λάθος με ένα τηλέφωνο) και δεν θέλει να δώσει αρκετά χρήματα.

Ίσως σε μια καλή τιμή, μπορεί να βρει κάποιο της σειράς Redmi Note 12, εφόσον έχουν κυκλοφορήσει τα 13αρια, πιθανόν να βρίσκεται σε μια καλή τιμή κάποιο της σειράς, δεν είναι τόσο παλιό όσο τα 11αρια. Μακριά όμως από το Redmi Note 12 Pro 4G, επειδή ακούγεται ότι είναι μάπα το καρπούζι, πιθανόν να το βρεί σε αρκετά καλή τιμή αλλά, δεν αξίζει....

Επίσης, ίσως κοιτάξει κάτι και σε Poco μεριά αλλά σε θέμα κάμερας, επιφυλάσσομαι με τα Poco, μπορεί βέβαια στα φθηνά μοντέλα να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να μην είναι τόσο κακή η κάμερα. 

Θεωρω οτι καποιο απο τα 12αρια θα τον καλυψει.Βεβαια δεν γνωριζουμε αν τα 13αρια ειναι καλυτερα σε καμερα.

Επεξ/σία από osfp1978
  • Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Στο 9s που ειχα,υπηρχαν διαφορα θεματα κυριως λογω του δυστροπου miui.Εν τελει πηγα σε realme και ησυχασα.

Ο φιλος παλι εχει μεινει απολυτως ευχαριστημενος απο το 8 pro και καποια αλλα παλιοτερα μοντελα που δεν τα θυμαμαι.Νομιζω ηταν το note 4 ή το 5.

Τα υπολιπα μοντελα,εκτος του Α34 ξεφευγουν κατα πολυ το αρχικο ποσο που θελει να δωσει.Ειπαμε υπαρχει και ενα μωρακι στη μεση που δεν αφηνει περιθωρια για μεγαλο ποσο.

Οσον αφορα την microSD ειναι πολυ βολικο να υπαρχει για να αποφυγουμε διαφορα ατυχηματα.Το χω και εγω αυτο το "κουσουρι"

Θεωρω οτι καποιο απο τα 12αρια θα τον καλυψει.Βεβαια δεν γνωριζουμε αν τα 13αρια ειναι καλυτερα σε καμερα.

Εφόσον ο φίλος σου κρατάει τα τηλέφωνα αρκετό καιρό, απέφυγε τα redmi 12αρια, και χειρότερες κάμερες έχουν, και λιγότερα updates θα πάρουν και χειρότερους επεξεργαστές έχουν....δεν αξίζει για να κερδίσεις μόλις 60-70 ευρώ να πάρεις πιο παλιά συσκευή. Παει κατευθείαν σε redmi 13 pro..έχει καλή κάμερα, είναι φρέσκο μοντέλο, φωτεινή οθόνη και ο επεξεργαστής είναι σύγχρονος και συμπαθητικός..δίνει 290-300 ευρώ και θα είναι μια αρά για 3 χρονάκια μέσα στο νερό.

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Εφόσον ο φίλος σου κρατάει τα τηλέφωνα αρκετό καιρό, απέφυγε τα redmi 12αρια, και χειρότερες κάμερες έχουν, και λιγότερα updates θα πάρουν και χειρότερους επεξεργαστές έχουν....δεν αξίζει για να κερδίσεις μόλις 60-70 ευρώ να πάρεις πιο παλιά συσκευή. Παει κατευθείαν σε redmi 13 pro..έχει καλή κάμερα, είναι φρέσκο μοντέλο, φωτεινή οθόνη και ο επεξεργαστής είναι σύγχρονος και συμπαθητικός..δίνει 290-300 ευρώ και θα είναι μια αρά για 3 χρονάκια μέσα στο νερό.

Mιλας για το 5g ή το 4g;

Ρωταω γιατι μονο το 4g δεχεται microsd.

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Mιλας για το 5g ή το 4g;

Ρωταω γιατι μονο το 4g δεχεται microsd.

Το 4g το ξεχνάς είναι σαβούρα σαν συσκευή, μόνο το 5G…το microsd τι ακριβως  το χρειάζεσαι σε κινητό; Αν κάποια στιγμή το γεμίσεις λεμε τώρα, το αδειάζεις στον υπολογιστή σου. Έτσι και αλλιώς το redmi 13 pro έχει 256gb…θα αργήσεις πολύ να το γεμίσεις, μόνο αν τραβάς πολλά βίντεο. Και σε αυτή την περίπτωση αν τραβάς δηλαδή παρά πολλά βιντεο μάλλον σε ενδιαφέρει το αντικείμενο όποτε πρέπει να δεις κάποια ανώτερη συσκευή π.χ. Xiaomi 13t με Leica φακούς.

Επισης οι microsd κάρτες είναι πάντα πιο αργές από την εσωτερική μνήμη του κινητου και σχεδόν πάντα καθυστερούν το κινητό, να τις αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Το 4g το ξεχνάς είναι σαβούρα σαν συσκευή, μόνο το 5G…το microsd τι ακριβως  το χρειάζεσαι σε κινητό; Αν κάποια στιγμή το γεμίσεις λεμε τώρα, το αδειάζεις στον υπολογιστή σου. Έτσι και αλλιώς το redmi 13 pro έχει 256gb…θα αργήσεις πολύ να το γεμίσεις, μόνο αν τραβάς πολλά βίντεο. Και σε αυτή την περίπτωση αν τραβάς δηλαδή παρά πολλά βιντεο μάλλον σε ενδιαφέρει το αντικείμενο όποτε πρέπει να δεις κάποια ανώτερη συσκευή π.χ. Xiaomi 13t με Leica φακούς.

Επισης οι microsd κάρτες είναι πάντα πιο αργές από την εσωτερική μνήμη του κινητου και σχεδόν πάντα καθυστερούν το κινητό, να τις αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι.

Δεν συμφωνω στο κομματι της καρτας μνημης.Παντα ειχα κινητα με καρτα μνημης και ουδεποτε ενιωσα οτι καθυστερει.Και μιλαω για κινητα στα 200 ευρω που επιλεγω,δηλαδη απλα οχι ναυαρχιδες.Ειμαι κατα της καταργησης της επεκτασης μνημης.

Η χωριτικοτητα ουδεποτε με απασχολησε γιατι εγω στο realme 8 που εχω τωρα,εχω μια sandisk 256 gb και ειμαι αρχοντας,ενω η εσωτερικη μου εχει 64gb που την χρησιμοποιω αποκλειστικα για τις εφαρμογες.

Σε αλλες μαρκες τι επιλογες εχουμε;Εχοντας για ταβανι τα 230 ευρω;

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

1) Δεν συμφωνω στο κομματι της καρτας μνημης.

2) Σε αλλες μαρκες τι επιλογες εχουμε;Εχοντας για ταβανι τα 230 ευρω;

1) δεν ειναι με βαση την αποψη του καθενος, ειναι δεδομενο, το ufs που μετραμε στα κινητα αυτο ειναι

αλλιως ολα θα ειχαν απο 512 και πανω, τι νομιζεις οτι τους κραταει? το μεγεθος?

2) με αυστηρα ταβανι τα 230 η απαντηση ειναι καμια, σε αυτα εισαι https://www.bestprice.gr/compare/2159297868-2159344047-2159356939-2159330546-2158449660-2158449661

και με 16,41 ευρω παραπανω τα https://www.bestprice.gr/compare/2159344053-2158862477-2158449662

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

1) δεν ειναι με βαση την αποψη του καθενος, ειναι δεδομενο, το ufs που μετραμε στα κινητα αυτο ειναι

αλλιως ολα θα ειχαν απο 512 και πανω, τι νομιζεις οτι τους κραταει? το μεγεθος?

2) με αυστηρα ταβανι τα 230 η απαντηση ειναι καμια, σε αυτα εισαι https://www.bestprice.gr/compare/2159297868-2159344047-2159356939-2159330546-2158449660-2158449661

και με 16,41 ευρω παραπανω τα https://www.bestprice.gr/compare/2159344053-2158862477-2158449662

Ευχαριστω αλλα αυτες οι τιμες δεν ειναι σε διαθεσιμο αποθεμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Το είχα και εγώ αυτό το κουσούρι. Αλλά υπάρχουν και τα clouds..

Δημοσ.

Στο youtube εχουν κυκλοφορησει βιντεο που μας δειχνουν πως απενεργοποιουμε το χρονικο οριο των 10δλ για το always on display.

Το εχει δοκιμασει κανεις;Εχει αποτελεσμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο κει που τον ειχα πεισει να παει στο samsung A34,τσουπ μου πεταει αυτα

https://www.skroutz.gr/s/31594901/Xiaomi-11T-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Meteorite-Gray.html

https://www.skroutz.gr/s/37049824/Xiaomi-12-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mayro.html

Βρε του λεω αυτα ειναι παλια μοντελα δεν αξιζουν πλεον.

Ή μηπως αξιζουν;Τι λετε.

Βεβαια στις περιπτωσεις αυτη χανουμε την καρτα μνημης.

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
Στις 31/3/2024 στις 11:18 ΠΜ, osfp1978 είπε

Ή μηπως αξιζουν;Τι λετε.

ουτε καν.. και φαινεται να μην εχει καμια σχεση με το αντικειμενο για να ψαχνει 1,5 βδομαδα και να καταληγει σε αυτα τα κινητα

προσεχε διοτι θα επιλεξει καμια πατατα και θα βγεις να φταις κιολας

αν ειχε κανει την παραγγελια στις 22 του μηνα, το κινητο την επομενη δευτερα θα το ειχε

δωστου τις επιλογες σαμμυ Α54 Α35 Α34, poco x6, redmi note 13 pro αντε και κανα oppo reno10, στειλτου και το link απο αυτο το θεμα και ασε τον να επιλεξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , εχω ενα Xiaomi Redmi note 4 εδω και 6 χρονια αλλα τελευταια φορτιζει 10% σε 60 λεπτα και κανει και αποσυνδεσεις καλωδιου φορτισης μονο του και εχει γινει πολυ δυσλειτουργικο, εχω αλλαξει μια φορα την οθονη και την πλακετα φορτισης  και δεν ειμαι διατεθειμενος να ριξω αλλα λεφτα σε παλιο τηλεφωνο που εχει διαφορα αλλα θεματα οπως ραγισμενη οθονη , προβληματικη λειτουργια jack 3.5 οταν βαζω ακουστικα, πλεον ειναι αργο στο σερφαρισμα/εφαρμογες κτλ , ηταν το πρωτο μου smartphone δεν ειχα εμπειρια απο αλλο , σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος.

Οποτε κοταω κι εγω για αγορα νεου κινητου οσο πιο φτηνου αλλα και με καποια αξιοπρεπη λειτουργια , μην ειναι χρεπι.. Δεν με νοιαζει καθολου το gaming σε κινητο ουτε και πολυ η ποιοτητα βιντεο/φωτογραφιας αυτο που ειναι σημαντικο ειναι η γρηγορη γενικη λειτουργια σε εφαρμογες , σερφαρισμα και η μπαταρια με μεγαλη αντοχη , επισης θελω να ειναι G5 και να ειναι και οσο το δυνατον πιο καινουριο μοντελο για να παιρνει οσο το δυνατον περισσοτερα updates στο μελλον καθως δεν ειμαι απο αυτους που αλλαζουν κινητο καθε 2 χρονια ..Τα χρηματα που διαθετω περιπου ειναι +/-150ε ...Εχω κανει μια ερευνα αγορας και δεδομενων ολων τον παραπανω  εχω κατασταλλαξει στα εξης:

1) Motorola Moto G54 Power Edition 5G (12GB/256GB) στα 140ε

https://www.skroutz.gr/s/46931115/Motorola-Moto-G54-Power-Edition-5G-12GB-256GB-Midnight-Blue.html

2) OnePlus Nord CE 3 Lite 5G Dual SIM (8GB/128GB) στα 150ε

https://www.skroutz.gr/s/41513957/OnePlus-Nord-CE-3-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Chromatic-Gray.html

3) Xiaomi Poco X5 5G Dual SIM (6GB/128GB) Μαύρο στα 197ε

https://www.skroutz.gr/s/40656509/Xiaomi-Poco-X5-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mayro.html

4) Motorola Moto G84 5G Dual SIM (12GB/256GB) στα 170ε

https://www.skroutz.gr/s/46240834/Motorola-Moto-G84-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Midnight-Blue.html

5) Xiaomi Redmi Note 13 5G Dual SIM (8GB/256GB) στα 180ε

https://www.skroutz.gr/s/48954512/Xiaomi-Redmi-Note-13-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Graphite-Black.html

Το OnePlus Nord και Motorola G54 εχουν IPS LCD οθονη , τα υπολοιπα 3 AMOLED , η ερωτηση ειναι ποση διαφορα εχει η  AMOLED  οθονη σε ενα κινητο για απλη χρηση που το θελω εγω ? (δεν παιζω παιχνιδια , δεν βλεπω ταινιες προφανως)  και αν σημαινει κατι για την εξοικονομηση μπαταριας..  Εχω δει οτι προφανως οι AMOLED οθονες εχουν πιο ζωηρα χρωματα αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχουν καλυτερη φωτηνοτητα στην αντηλια..

Επισης κατι που χρησιμοποιω συχνα ειναι το fingerprint στο κινητο μου καθως τα εχω κλειδωμενα ολα , εφαρμογες, log in σε browser  κτλ , το redmi note 4 το εχει πισω ,τα nord ce 3 και g54 στο πλαι , τα υπολοια επανω στην οθονη, ποιο ειναι πιο πρακτικο?, μου φαινεται λιγο περιεργο να εχω δακτυλικο αποτυπομα επανω στην οθονη..

Τον καλυτερο επεξεργαστη τον εχει το poco x5

Eσεις που εχετε περισσοτερη εμπειρια/γνωση επανω στα κινητα τι θα προτεινατε απο τα παραπανω ή και καποια αλλη προταση δικη σας σε αυτα τα λεφτα?

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

χωρις να εχω εμπειρια με καποιο απο τα παραπανω κινητα(η αδερφη μου απλα εχει ενα pocoΧ5pro) νομιζω το Motorola G84 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα σε αυτο το range τιμων,απλα δεν εχει ιδιαιτερα γρηγορη φορτιση

Δημοσ.

Κοίταξε, οι Amoled οθόνες, έχουν κατά πρώτον πιο ζωηρά η για να απαλλαγούμε, πιο θερμά χρώματα, δεν φαίνονται τόσο ξεθωριασμένα. Πιθανόν στο κινητό που είχες να είχες LCD οθόνη (το λέω λόγω παλαιότητας κυρίως) επομένως, σε μια Amoled θα καταλάβεις τη διαφορά και κατά τη γνώμη μου, καλό είναι να στραφείς εκεί, είναι βέβαια και θέμα προτίμησης. Επίσης, η amoled, επειδή έχει πιο θερμά χρώματα και καλύτερη φωτεινότητα, προφανώς και αυτά έχουν αντίκτυπο στην αυτονομία, όχι σε βαθμό ανησυχητικό βέβαια, είναι ενεργειακά αποδοτικές οθόνες. 

Όσον αφορά τις επιλογές σου, η πιο καινούργια από αυτές, είναι το Redmi Note 13 5G. Εξίσου καλή επιλογή, θα έλεγα ότι είναι και το Motorola G84, είναι αρκετά πλήρες ως πακέτο. Το Poco, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, ειδικά σε αυτή την τιμή, είναι όμως περσινό μοντέλο, ήδη έχει βγει το X6. To OnePlus, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, το κανονικό μοντελο, σαφώς, το συγκεκριμένο, δεν ξέρω. Παρόλα αυτά, επειδή έχει τύχει να το περιεργαστω, η οθόνη του, παρόλο που είναι LCD, είχε καλή απόδοση χρωμάτων, δεν φαινόταν ξεπλυμενη. 

Κατά τη γνώμη μου, κινήσου ανάμεσα σε Redmi Note 13, Poco X5 Pro, Motorola G84. Όσον αφορά το δαχτυλικο αποτύπωμα, είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο στην οθόνη, πάνω στο κουμπί, το βρίσκω άβολο επειδή δεν έχει τόσο μεγάλη επιφάνεια για να σκαναριστει το αποτύπωμα, συγκριτικά με την οθόνη, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, σίγουρα πάντως σε Samsung που το είχα δοκιμάσει και είχε το σκάνερ πάνω στο κουμπί, δεν έπιανε πάντα συνεπώς, καλύτερα στην οθόνη. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, BlancoVerde είπε

χωρις να εχω εμπειρια με καποιο απο τα παραπανω κινητα(η αδερφη μου απλα εχει ενα pocoΧ5pro) νομιζω το Motorola G84 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα σε αυτο το range τιμων,απλα δεν εχει ιδιαιτερα γρηγορη φορτιση

Σε σχόλια σε Σκρουτζ είδα περίπου χρειάζεται 1:40 για 100% φόρτιση και μέχρι το 50% (με 33w φορτιστή) το φορτίζει πολύ γρήγορα οπότε στα μάτια τα δικά μου είναι οκ...

35 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Κοίταξε, οι Amoled οθόνες, έχουν κατά πρώτον πιο ζωηρά η για να απαλλαγούμε, πιο θερμά χρώματα, δεν φαίνονται τόσο ξεθωριασμένα. Πιθανόν στο κινητό που είχες να είχες LCD οθόνη (το λέω λόγω παλαιότητας κυρίως) επομένως, σε μια Amoled θα καταλάβεις τη διαφορά και κατά τη γνώμη μου, καλό είναι να στραφείς εκεί, είναι βέβαια και θέμα προτίμησης. Επίσης, η amoled, επειδή έχει πιο θερμά χρώματα και καλύτερη φωτεινότητα, προφανώς και αυτά έχουν αντίκτυπο στην αυτονομία, όχι σε βαθμό ανησυχητικό βέβαια, είναι ενεργειακά αποδοτικές οθόνες. 

Όσον αφορά τις επιλογές σου, η πιο καινούργια από αυτές, είναι το Redmi Note 13 5G. Εξίσου καλή επιλογή, θα έλεγα ότι είναι και το Motorola G84, είναι αρκετά πλήρες ως πακέτο. Το Poco, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, ειδικά σε αυτή την τιμή, είναι όμως περσινό μοντέλο, ήδη έχει βγει το X6. To OnePlus, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, το κανονικό μοντελο, σαφώς, το συγκεκριμένο, δεν ξέρω. Παρόλα αυτά, επειδή έχει τύχει να το περιεργαστω, η οθόνη του, παρόλο που είναι LCD, είχε καλή απόδοση χρωμάτων, δεν φαινόταν ξεπλυμενη. 

Κατά τη γνώμη μου, κινήσου ανάμεσα σε Redmi Note 13, Poco X5 Pro, Motorola G84. Όσον αφορά το δαχτυλικο αποτύπωμα, είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο στην οθόνη, πάνω στο κουμπί, το βρίσκω άβολο επειδή δεν έχει τόσο μεγάλη επιφάνεια για να σκαναριστει το αποτύπωμα, συγκριτικά με την οθόνη, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, σίγουρα πάντως σε Samsung που το είχα δοκιμάσει και είχε το σκάνερ πάνω στο κουμπί, δεν έπιανε πάντα συνεπώς, καλύτερα στην οθόνη. 

Πιο πολύ για να βλέπω σε συνθήκες ηλίου όταν είμαι έξω με νοιάζει η amoled αλλά απ' την άλλη σπάνια είναι σε τέτοιες συνθήκες οπότε δεν ειναι και τόσο σημαντικό..Τώρα για utube κτλ δεν με νοιάζει ναι είναι oled τα χρώματα, αυτά με νοιάζουν σε τηλεόραση / pc  πιο πολύ...Κάπου είδα ότι οι amoled σε κινητά έχουν τα ίδια κουσούρια με τις oled τηλεοράσεις με καμμένα pixel /ghosting, και ότι είναι πιο επιβλαβείς για τα μάτια/υγεία σε σχέση με Lcd/ips , ισχύει αυτό?

Το fingerprint ok δεν έχω προβλήμα

Είμαι ανάμεσα στα 2 Motorola, g54 και g84 , 30ε διάφορα έχουν, το g54 έχει 6000mah μπαταρία και CPU mediatek 7020 ενώ το g84 5000mah και snapdragon 695 , σε σελίδες συγκρίσεων είδα ότι σκοράρουν το ίδιο με ίσως λίγο καλύτερο τον 7020 , κατά τ άλλα ίδιο τηλέφωνο είναι από ότι είδα, 140ε το g54 χωρίς φορτιστή οπότε έναν 33w ή 50 γνήσιο Motorola +15ε , το g84 στα 170ε πρέπει όμως να έχει μέσα 33w φορτιστή οπότε η διαφορά τους είναι 15ε στην πραγματικότητα... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...