Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως αναφερει και ο τιτλος ψαχνουμε καινουριο χιαομι.

Γραφω για λογαριασμο φιλου που θελει να αλλαξει το 8 pro.Εγω δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν εχω πλεον τις καλυτερες σχεσεις με τα εν λογω κινητα.Οποτε περιμενω εσας με τις προτασεις σας.

Εχουμε βρει τα

poco m6  pro

Redmi note 11 pro 5g

Redmi note 12 pro 

redmi note 11pro+

Ολα σε τιμη μεχρι 220-230 ευρω που ειναι και ταβανι.ΟΧΙ παραπανω γιατι ειναι νεος πατερας οποτε τα παραπανω λεφτα πανε σε..... γαλατα.

Οπωσδηποτε να παιρνει καρτα μνημης (εγω τον κολλησα) και οσο το δυνατον καλυτερες καμερες λογω.......τεκνου.;).

Επεξ/σία από osfp1978
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε

Εγώ θα έλεγα note 9 pro που το έχω

Μηπως ειναι λιγο παλιο;

Εν τω μεταξυ αυτο δεν υπαρχει πουθενα.

Δημοσ.

Προφανώς πλάκα κάνει, σιγά μην πάρεις σαβουρες εν έτη 2024. Θα έλεγα στον φίλο σου να του προτείνεις realme Motorola, και να αφήσει τα Xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, chios είπε

Προφανώς πλάκα κάνει, σιγά μην πάρεις σαβουρες εν έτη 2024. Θα έλεγα στον φίλο σου να του προτείνεις realme Motorola, και να αφήσει τα Xiaomi.

Εγω του τα πα....αλλα δεν

Κατι με καλη καμερα σε αυτα τα λεφτα;

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.

Καλησπερα.καλυτερα ο φιλος να παει εδω https://www.aliexpress.com/p/trade/confirm.html?objectId=1005006457266720&from=aliexpress&countryCode=GR&shippingCompany=GLS_FR_EU&provinceCode=&cityCode=&aeOrderFrom=main_detail&skuAttr=200000828%3A200003984%238GB%2B256GB%3B14%3A29%23Black&skuId=12000037975737189&skucustomAttr=&quantity=1&spm=a2g0o.detail.0.0&curPageLogUid=1711192485253_PjM4ea

Εχει  με ενα 20αρικο πανω απο αυτα που σκοπευε να δωσει,πολυ ανωτερο κινητο απο τα παραπανω

Δημοσ.
19 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Μηπως ειναι λιγο παλιο;

Εν τω μεταξυ αυτο δεν υπαρχει πουθενα.

Εγώ το έχω και είναι απίστευτο και στο note 11 δεν ξέρω πως μου φαίνεται η φωτογραφίες το δικό μου κάπως καλύτερες 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chios είπε

ποιο realme ακριβως?

διοτι το πιο κοντα ειναι το realme 11 το οποιο ειναι χρεπι απο ολες τις αποψεις

και απο μοτο ποιο? βασικα μοτορολα το 2024 ειναι ενα των 120 ευρω, και μετα παμε σε περσινα τυπου G84 το οποιο και 180 να εκανε παλι πολλα θα ηταν

20 ώρες πριν, osfp1978 είπε

poco m6  pro

Redmi note 11 pro 5g

Redmi note 12 pro 

redmi note 11pro+

χωρις να θελω να σε προσβαλλω φιλε, πες του οτι δεν μπορεις να βοηθησεις, να ρωτησει καποιον αλλο, διοτι η κακη σχεση που εχεις με αυτα δεν ειναι καλο, θα τον χαντακωσεις ¨αν δεν του κατσει καλα η συσκευη, θα σου πει οτι φταις και δε θα εχει και μεγαλο αδικο¨

υ.γ, απο τα κινητα που εγραψες δεν κανει κανενα...

Δημοσ.

Εχει τωρα το note 8 pro....ακομη.

Φυσικα γνωριζει και την αρνητικη μου εμπειρια με το note 9S αλλα εχει κολλησει εκει.....

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση όλα τα κινητά που ανέφερες είναι είτε χρέπια, είτε παλιά και σίγουρα κανένα δεν είναι έστω και λίγο σοβαρό φωτογραφικά….η φτήνια τρώει τον παρά λέει ο λαός μας…αν θέλει αναγκαστικά Xiaomi και θέλει να βγάζει έστω αξιοπρεπείς φωτός ας κοιτάξει το Redmi note 13 pro 5G. Κάνει κοντά στα 290-300 ευρώ..αλλά τουλάχιστον δεν θα πετάξει τα λεφτά του. Αυτο το κινητό είναι το minimum από Xiaomi για να πεις ότι πήρες κάτι αξιοπρεπές.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, karamela693 είπε

Χωρίς παρεξήγηση όλα τα κινητά που ανέφερες είναι είτε χρέπια, είτε παλιά και σίγουρα κανένα δεν είναι έστω και λίγο σοβαρό φωτογραφικά….η φτήνια τρώει τον παρά λέει ο λαός μας…αν θέλει αναγκαστικά Xiaomi και θέλει να βγάζει έστω αξιοπρεπείς φωτός ας κοιτάξει το Redmi note 13 pro 5G. Κάνει κοντά στα 290-300 ευρώ..αλλά τουλάχιστον δεν θα πετάξει τα λεφτά του. Αυτο το κινητό είναι το minimum από Xiaomi για να πεις ότι πήρες κάτι αξιοπρεπές.

Θα το μεταφερω....;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Φυσικα γνωριζει και την αρνητικη μου εμπειρια με το note 9S αλλα εχει κολλησει εκει.....

μια χαρα ειναι, εσυ γιατι κολλησες απο την αλλη

το ασπρο το poco X6 ειναι κατω απο 200 και ας μην εχει sdslot, ας κανει μπακαπ στο pc... ενα τον χρονο (το ιδιο μαγαζι εχει τα baseus bipow και adaman των 20.000mah στα ~20 ευρω για τα ρεστα)

η λιστα σου επρεπε να ειναι poco X6, και καποιο μοντελο του redmi note 13/13 pro απο xiaomi

A34-A54 απο sammy αντε Α35

oppo reno10

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε, από τη μία, είναι αρκετά παρωχημένες προτάσεις αυτές που βρήκατε, από την άλλη βέβαια, ίσως θέλει κάτι παλαιότερο, επειδή οικονομικά δεν έχει πολλά περιθώρια και ίσως σκέφτεται το ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα με το κινητό (τα μωράκια είναι απρόβλεπτα πολλές φορές, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κατά λάθος με ένα τηλέφωνο) και δεν θέλει να δώσει αρκετά χρήματα.

Ίσως σε μια καλή τιμή, μπορεί να βρει κάποιο της σειράς Redmi Note 12, εφόσον έχουν κυκλοφορήσει τα 13αρια, πιθανόν να βρίσκεται σε μια καλή τιμή κάποιο της σειράς, δεν είναι τόσο παλιό όσο τα 11αρια. Μακριά όμως από το Redmi Note 12 Pro 4G, επειδή ακούγεται ότι είναι μάπα το καρπούζι, πιθανόν να το βρεί σε αρκετά καλή τιμή αλλά, δεν αξίζει....

Επίσης, ίσως κοιτάξει κάτι και σε Poco μεριά αλλά σε θέμα κάμερας, επιφυλάσσομαι με τα Poco, μπορεί βέβαια στα φθηνά μοντέλα να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να μην είναι τόσο κακή η κάμερα. 

Επεξ/σία από tsimisdel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...