tzitzikas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα. Είχα μια philips με σακούλα που άντεξε 20 χρόνια με πολύ συχνή χρήση η οποία ήταν 1800Watt. Ψάχνω σκούπα με τιμή το πολύ 150€ και σκέφτομαι να είναι με κάδο. Κάνοντας μια ερευνα είδα ότι πλέον τα μοντέλα κυμαίνονται σε ισχύ κάτω από 1000watt. Φαντάζομαι θα έχουν υψηλότερο συντελεστή απόδοσης άρα λογικά θαν θερμαίνονται και λιγότερο. Σωστά? Εσείς ποια μάρκα και μοντέλο θα προτείνατε σε αυτά τα χρήματα ή ακόμα και πιο κάτω? Ευχαριστώ! https://www.skroutz.gr/s/43590663/Rowenta-RO4B13EA-Ilektriki-Skoupa-750W-me-Kado-2-5lt-Kokkini.html Αυτή την έχει κανείς?
tutuyo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Βάλε κάτι παραπάνω,πάρε Miele Όλες οι άλλες είναι οδοντόκρεμες 2 1
andreaspA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Μια σκουπα υπαρχει. Miele. Στο τσακιρ κεφι καμια Bosch, αλλα και παλι δεν ειναι miele. Σκουπα με καδο, ξεχνα το. Εκτος και αν εισαι ρακοσυλλεκτης και δεν τραβας ζορι να πιανεις ολες τις βρωμιες. Μεσα στην μπιχλα θα πιανεις καδο , και θα τιναζεις σφουγγαρια. Σακουλα! την βγαζεις, την πετας, βαζεις καινουργια. 2 1
MikhailBakurin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Βρες ακόμα 44,99 και πάρε τη miele c3. Με λίγη προσοχή (ποτέ χρήση με γεμάτη σακούλα ή μισοβουλωμένο πέλμα/σωλήνα) θα σου κρατήσει χρόνια. Δεν ξέρω για 20, αλλά τα 7-10 τα έχεις ανέτως. Με 150 παίρνεις καλές σκούπες, αλλά δεν αξίζει για 45 ευρώ να μην πας στη μίλε. Αν έλεγες ότι έχεις μπάτζετ 50 και σου λείπουν 150, θα μιλούσαμε διαφορετικά. 2 1
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Πάρε τη φθηνότερη , σε 10 χρόνια πάρε ξανά άλλη .... 1
zestikios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Είχαμε αγοράσει αυτήν πριν 4-5 χρόνια. Εξαιρετική σκούπα. Η γυναίκα μου την χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά (3-4 φορές την εβδομάδα). Πλέον πολύ πιο σπάνια καθώς έχουμε μια ρομποτική που λειτουργεί καθημερινά. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Μια σκουπα υπαρχει. Miele. Στο τσακιρ κεφι καμια Bosch, αλλα και παλι δεν ειναι miele. Σκουπα με καδο, ξεχνα το. Εκτος και αν εισαι ρακοσυλλεκτης και δεν τραβας ζορι να πιανεις ολες τις βρωμιες. Μεσα στην μπιχλα θα πιανεις καδο , και θα τιναζεις σφουγγαρια. Σακουλα! την βγαζεις, την πετας, βαζεις καινουργια. Για να αδειάσεις κάδο βάζεις χέρια μέσα στον κάδο για να βγάλεις τα πράγματα ή απλά τον αδειάζεις εύκολα γυρνώντας τον ανάποδα σε μια σακούλα? Πόσο σε επαφή με την βρωμιά έρχεσαι? Ευχαριστώ! Από την άλλη οι σακούλες είναι ακριβό αναλώσιμο. Το γνωρίζω από αυτήν που είχα. 4 σακούλες κάπου 15€ οεμ.
andreaspA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Για να αδειάσεις κάδο βάζεις χέρια μέσα στον κάδο για να βγάλεις τα πράγματα ή απλά τον αδειάζεις εύκολα γυρνώντας τον ανάποδα σε μια σακούλα? Πόσο σε επαφή με την βρωμιά έρχεσαι? Ευχαριστώ! Από την άλλη οι σακούλες είναι ακριβό αναλώσιμο. Το γνωρίζω από αυτήν που είχα. 4 σακούλες κάπου 15€ οεμ. και πιανεις , και τιναζονται σκονες, και κολλαει το κλαπετο ή οτι εχει και πρεπει να πιασεις τα χνουδια με τα χερια, και το σφουγγαρι που εχει θελει τιναγμα, ή/και θέλει τίναγμα κλπ,κλπ. Ασχολεισαι με τα σκουπιδια! Και τι εγινε που ειναι ακριβες οι σακουλες? ποσες αλλαζεις τον χρονο ? Η γυναικα μου σκουπιζει 2 φορες την ημερα. Την σκουπα την εχουμε στο σαλονι και αλλαζει σακουλα καθε 6 μηνες. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 από μάρκα.πλην της miele που δεν φτάνει το budget, μεταξύ rowenta, philips, aeg και bosch τι προτείνετε? Αρχίζω να εξετάζω.και αυτές με σακούλα.
ekrepali Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Αυτή τη Bosch έχω... είναι πολύ δυνατή για τα λεφτά της... ακόμα και στη μεσαία σκάλα 'βεντουζάρει' στο πάτωμα και τα χαλιά https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/vacuum-cleaners/cylinder-vacuum-cleaners/203580-bosch-bgls4pow2 Σακούλες εννοείται πρέπει να παίρνεις αυθεντικές για maximum απόδοση. Συμφέρουν μόνο τα Maxi Pack 16τμχ. Είναι o τύπος G-ALL της Bosch και της Siemens. https://www.skroutz.gr/s/17399404/Siemens-VZ-16-GALL-Sakoules-Skoupas-16tmch-Symvati-me-Skoupa-Siemens.html https://www.amazon.de/-/en/Bosch-Power-Protect-Vacuum-Cleaner/dp/B07848BT52 1
MikhailBakurin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 5 hours ago, ekrepali said: Αυτή τη Bosch έχω... είναι πολύ δυνατή για τα λεφτά της... ακόμα και στη μεσαία σκάλα 'βεντουζάρει' στο πάτωμα και τα χαλιά https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/vacuum-cleaners/cylinder-vacuum-cleaners/203580-bosch-bgls4pow2 Κι εγώ αυτήν έχω, αλλά δοκίμασα τη miele c3 σε ένα φιλικό σπίτι και είναι άλλη η εμπειρία χρήσης και η άνεση. Ότι σκουπίζουν καλά και οι δύο, σκουπίζουν. Μετά την εμπειρία που αναφέρω, θα τα έδινα τα 50 ευρώ πάνω για τη μίλε. Τότε, που δεν ήξερα, μου φάνηκε εξαιρετική και η Μποςς. Που είναι. Απλά η μίλε είναι σε άλλο λέβελ από άποψη φασαρίας, ευκινισίας, ευλυγισίας, ενώ θεωρώ ότι σκουπίζει και καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα