The Crow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Έχω δει μερικά post που λένε για το πρόγραμμα αυτό και ότι χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάρτες γραφικών.Τι ακριβώς κάνει;Τα φώτα σας παρακαλώ!
unre@l Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 aplos min to valeis!xaxa!(gelasame...) loipon.. einai ena programma pou metraei tis dunatotites ton karton grafikon. vazei kapia 3D engine na trexei me diafora efe kai sto telos sou dixnei ena skor. oso megalitero toso kaluteri karta grafikon exeis upoti8etai. den sou prosferei tipota. einai merika atoma gia paradeigma pou apo to proi eos to vradu kanoun 3dmarks gia na vlepoun tous podous kai na xerodai. gnomi mou: min to valeis. den sou prosferei TIPOTA. aplos pianei merika MB sto disko!
dm@Cyberspace Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 διαφωνω απολυτα με τον φιλο μου τον unreal.το 3dmark ειναι ενα benchmark,δηλαδη σπρωχνει τον υπολογιστη σου στα ορια δημιουργωντας καταστασεις που τον ζοριζουν,και τον αξιολογει.η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ατομα που το μονο που κανουν ειναι το να σχολουνται και να κοντραρονται στο σκορ αυτο,αλλα το προγραμμα εχει και αλλες χρησεις.μπορεις να δεις ευκολα την αυξηση της επιδοσης απο overclocking του συστηματος.αν σκεφτεσαι να αγορασεις μια καρτα γραφικων και τυγχανει να την εχει ενας φιλος σου, θα μπορουσες να την περασεις στο μηχανημα σου και να δεις την αποδοση.μπορεις να σκεφτεις και αλλες αποδοτικες χρησεις.μια σημειωση, το 3dmark αξιολογει το συστημα ως προς τα παιχνιδια πιο πολυ.αμα θελεις μια σωστη αξιολογιση σου συστηματος σου δοκιμασε το pcmark και το sisoft sandra.αυτα φιλε μου
GIA_Blackmore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Na mi ksexname oti ta 3dmark benchmarks lamvanoun ipopsin tous oxi mono tin sinthesi tou hardware alla kai tou software (os, drivers,dx...) .Opote diskola ena "skor" mporei na apotelesei antikeimeniko metro sigkrisis.. Sto pano-kato isos.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Na mi ksexname oti ta 3dmark benchmarks lamvanoun ipopsin tous oxi mono tin sinthesi tou hardware alla kai tou software (os, drivers,dx...) .Opote diskola ena "skor" mporei na apotelesei antikeimeniko metro sigkrisis.. Sto pano-kato isos. Και ποιο benchmark δεν επιρρεάζεται (κι όχι "λαμβάνει υπόψη") από τους παράγοντες "λειτουργικό" και "drivers" και ποιος άλλος ξέρει τι; Υποθέτοντας ότι ο κάθε χρήστης έχει στημένο το PC του το δυνατόν καλύτερα, τα σκόρ τις περισσότερες φορές είναι συγκρίσιμα. Απλά, όταν το config είναι ίδιο, φαίνεται η διαφορά που λέγαμε, στο "στήσιμο" του μηχανήματος...
GIA_Blackmore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 ola ta benchmarks to kanoun auto... to mono pou leo einai oti polles fores me ligotero kalo hardware mporei kapoios na petixei isaksia apotelesmata se sxesi me kapoio kalitero hrdwr stinontas apla kalitero leitourgiko. Den ethiksa kanena.. to paidi zitise ksera plirofories gia benchmarks kai kaneis de tou to eipe... that's all folks...
xaralampos1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Παλιό θεμα αλλα ήθελα να πω την γνώμη μου(δεν ξέρω αν ειναι βλακεία αλλα καποιος ποιο εμπειρος απο μενα ισως το εξηγήσει καλυτερα).Είχα καιρο να βάλω σε λειτουργία το PC και για καποιο λογο "σερνόταν", αργουσε παρα πολυ.Κολάγανε παιχνιδια, τα windows καναν κολπακια ,πήγαινα να δω μια σειρά στον αντ1 και οταν παταγα fullscreen κολαγε και πολλα αλλα.Πιστευα οτι καποιο προβλημα ειχε η καρτα γραφικών.Δοκίμασα αυτο το προγραμμα σε full ρυθμησεις και οταν τελιωσε το τεστ πραγματικα το PC πεταγε.Και πιστευω πως το προγραμμα βοήθησε να ξεμπουκώσει το pc .
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Παλιό θεμα αλλα ήθελα να πω την γνώμη μου(δεν ξέρω αν ειναι βλακεία αλλα καποιος ποιο εμπειρος απο μενα ισως το εξηγήσει καλυτερα).Είχα καιρο να βάλω σε λειτουργία το PC και για καποιο λογο "σερνόταν", αργουσε παρα πολυ.Κολάγανε παιχνιδια, τα windows καναν κολπακια ,πήγαινα να δω μια σειρά στον αντ1 και οταν παταγα fullscreen κολαγε και πολλα αλλα.Πιστευα οτι καποιο προβλημα ειχε η καρτα γραφικών.Δοκίμασα αυτο το προγραμμα σε full ρυθμησεις και οταν τελιωσε το τεστ πραγματικα το PC πεταγε.Και πιστευω πως το προγραμμα βοήθησε να ξεμπουκώσει το pc . κατι αλλο γινοταν και καλο θα ηταν ενα νεο θεμα παρα να ξεθαβουμε 6 χρονια τοπικ.
xaralampos1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 πραγματικα ομως είχα δοκιμάσει τα παντα ...Μέχρι και ακραία οπως format
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τι να πω.δεν το εχω δει ποτε αυτο στην ζωη μου.να ηταν αμαξι θα ελεγα ναι.τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.