zoolander7 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Μετά από έρευνα και αφού απέκλεισα Suzuki Vitara (24.000€) ford puma (25000€) για διαφορετικούς λόγους το καθένα αλλά και λόγω ότι θέλω να μείνω κοντά στα 21000€ κατέληξα στο c3 aircross (20.500€ πλούσια έκδοση) συρωμενα πισω καθίσματα κατα 15 εκ. και αρκετά συν! Citroen c3 αλλάζει μοντέλο για αυτό και αυτή η τιμή με έκπτωση κοντά στα 3500€.Από την άλλη το Peugeot 2008 εξωτερικά το θεωρώ κλάσης ανωτέρω, το χαζεύω στο δρόμο συνέχεια, πιο ευρύχωρο 4,3 μήκος έναντι 4,15 το Citroen αλλά με χαλάει το εσωτερικό του στην active έκδοση του,μου φαίνεται πολύ απλό και είναι στα 22.000€. Προτάσεις - γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Κινητήρες ίδιοι και στα 2; Εγώ προσωπικά κατέληξα εν τελει στο aircross, μέσα μου άρεσε παρά πολύ, και δεδομένου ότι σαν οδηγός κυρίως το μέσα βλέπεις, προτίμησα αυτό. Η διαφορά στο μέγεθος δυστυχώς δε φαίνεται πολύ στους χώρους μέσα και στο πορτ μπαγκαζ, και από κοντά για κάποιο λόγο το c3 aircross μου φάνηκε ένα κλικ πιο άνετο. Αν νιώθεις ότι είσαι οκ με τους χώρους και με τα 2, πάρε αυτό που σε τραβάει περισσότερο, έτσι κι αλλιώς μηχανικά είναι ίδια και τα 2, όποτε αυτό δε σε απασχολεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoolander7 Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Ίδιοι κινητήρες Pure tech 1.2 σταους110 hp το Citroen c3, τον ίδιο στους 100 hp το Peugeot. Συμφωνώ μαζί σου και εμένα μου φάνηκε πιο άνετο το Citroen και το εσωτερικό πιο γεμάτο στο Citroen.Εχω κολλήσει με το Peugeot εξωτερικα πάντα μου άρεσε και πιστεύω ξεφεύγει λίγο από τη μικρή κατηγορία δείχνει πιο πολυτελές.Απο την άλλη νομίζω το Citroen θα με βολεψει πιο καλά αφού πιο πολύ κινούμαι εντός πόλης, έχει και τις ράγες από το εργοστάσιο , καθίσματα πιο άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εμφανισιακά και σχεδιαστικά νομίζω η Πεζω είναι ήδη στο 2030 και περιμένει τους άλλους να την φτάσουν Είναι λίγο πιο χοντροκομμένο το Σιτροεν. Από εκεί και πέρα όταν κάποτε συγκρινα 3008/C5, μου είχε φανεί πιο άνετο σε ανάρτηση το C5 Πάρε αυτό που θα γυρνάς το κεφάλι σου να το βλέπεις Επεξ/σία 22 Μαρτίου από tutuyo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου C3 από μένα και αν σε παίρνει δες και c4 cross. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Αν με έπαιρνε οικονομικά εγώ θα πήγαινα στο C5, κανονικό SUV με τρομερούς χώρους και πιο ωραία σχεδίαση. Αλλά στα λεφτά αυτά το C3 με τον 110hp κινητήρα είναι πιο ελαφρύ, όποτε οδηγικά θα σου είναι πιο ωραίο από το Peugeot. Αν κοιτούσες για πιο δυνατό κινητήρα στο Peugeot θα το συζητούσαμε παραπάνω. Σχεδιαστικά εξωτερικά ναι το Peugeot είναι πιο πάνω, αλλά γενικά το μέσα βλέπουμε περισσότερο σαν οδηγοί, και το μέσα του 2008 είναι πιο μέτριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 23 Μαρτίου Share Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αφού σου αρέσει το Peugeot και μεταξύ μας είναι πολύ ωραίο, γιατί να πας να πάρεις ένα c3 που δεν σου αρέσει; Αυτό που διαλέγεις με την πρώτη είναι αυτό που πάντα σου αρέσει. Ικανοποίησε τον εαυτό σου. Μην αφήνεις και δημιουργείς επιθυμίες που θα στο τέλος θα σου μείνουν άχτι και θα μετανιώνεις. Συμβουλή μου ως Βασίλης. Εμένα τα χρήματα για το Troc ήταν για το 1.0 . Το πήρα στη μεσαία έκδοση και το φόρτωσα αρκετά με κάμερες κτλ. Αν το αμάξι το παίρνεις για την οικογένεια σου, συμβουλή μου φόρτωσε το για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από tilaverboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Μαρτίου Share Δημοσ. 23 Μαρτίου Δεν θα μπορούσα ποτέ να οδηγήσω μόνιμα πεζό. Είχα νοικιάσει ένα 2008 για 3 ημέρες και δεν κατάφερα ποτέ να βολευτώ στην (ακατανόητη) φιλοσοφία του μικρού τιμονιού όπου για να δεις πρέπει να το έχεις ανάμεσα στα @@ σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoolander7 Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 9 ώρες πριν, tilaverboy είπε Αφού σου αρέσει το Peugeot και μεταξύ μας είναι πολύ ωραίο, γιατί να πας να πάρεις ένα c3 που δεν σου αρέσει; Αυτό που διαλέγεις με την πρώτη είναι αυτό που πάντα σου αρέσει. Ικανοποίησε τον εαυτό σου. Μην αφήνεις και δημιουργείς επιθυμίες που θα στο τέλος θα σου μείνουν άχτι και θα μετανιώνεις. Συμβουλή μου ως Βασίλης. Εμένα τα χρήματα για το Troc ήταν για το 1.0 . Το πήρα στη μεσαία έκδοση και το φόρτωσα αρκετά με κάμερες κτλ. Αν το αμάξι το παίρνεις για την οικογένεια σου, συμβουλή μου φόρτωσε το για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Δεν είναι ότι δε μου αρέσει εξωτερικά το c3 απλά το Peugeot πάντα τραβούσε το βλέμμα μου παραπάνω.Επιπλεον μου αρέσει το εσωτερικό του c3 παραπάνω και με τα καθίσματα comfort με διχρωμίες, ο εξοπλισμός του c3 στην plus tech έκδοση που βγαίνει με έκπτωση στα 20.500 έχει παραπάνω από αυτά που ζητούσα ! Εν τω μεταξύ ο πωλητής της Citroen όταν του ανέφερα σαν αρνητικό ότι αλλάζει μοντέλο προσπάθησε να με πείσει ότι αυτό αυξάνει τη μεταπουλητικη αξία του αυτοκινήτου λόγω του ότι δεν θα μπορεί κάποιος να το πάρει καινούργιο! Γέλασα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα