CanonTux Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, gianniz_k είπε Τι να πεις, οι σημερινοί γονείς δεν σέβονται τίποτα. Σκίζεσαι όλη μέρα στην δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα, και αυτοί όλη μέρα στο tik tok και να ακούνε trap. Κόψτους το χαρτζιλίκι και το καλοκαίρι αντί για ιαματικά λουτρά βρες τους μια δουλειά να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά. Τέντυ φάδερς. 1
Wlf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 6 ώρες πριν, 1comment είπε Καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια ψυχολόγου εφόσον σε επηρεάζει τόσο και νιώθεις έτσι. Το φυσιολογικό θα ήταν αυτό που σου είπα, να έκλεινες την πόρτα μια και καλή μέχρι να αλλάξουν. Εφόσον δεν το αντέχεις, πρέπει να πας σε ειδικό. Έχεις δίκιο για τον ειδικό και θα πάω. Εχω προσπαθήσει να τους βαλω όρια και τους κακοφαίνεται αλλα θα το συνηθίσουν δεν γίνετε άλλο. 5 ώρες πριν, Petros Electron είπε Σε καταλαβαίνω πως νιωθεις.. Οταν ο άλλος ξερει οτι έχεις τότε θα σε εκμεταλλευτεί.. Και οταν ειναι της οικογενείας ακομα ποιο πολύ.. Μονο ενας πραγματικός φίλος θα σε καταλάβει και δεν θα σε εκμεταλλευτεί (οικονομικά). Οι υπόλοιποι, δυστυχώς ναι.. Δεν ειναι ο κανόνας, αλλα συμβαίνει.. Και μην τρολλαρετε συμβαινουν αυτα που λεει ο TS. Και κατά πόσο τους επιτρέπεις να το κάνουν εγώ το επέτρεψα γιατί είναι οικογένεια και δεν ήξερα τι θα ακολουθούσε αλλά δεν γίνετε να συνεχιστεί. και συμβαίνει όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους.
Fotelas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Εγώ θα αφήσω αυτό σαν λύση. Δες το σαν μια μακροπρόθεσμη επένδυση με την προϋπόθεση ότι θα τηρήσει το συμβόλαιο η άλλη πλευρά.
andreaspA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, imr είπε Τα αδερφια σου που βοηθας δεν εχουν δουλεια? υπαρχουν οικογενειες που εχουν status οτι ο ενας ειναι ο μαλακας που πληρωνει και ειναι παντα εκει. Για τους υπολοιπους υπαρχει παντα μια ανοχη. Μια βοηθεια. Γνωριζω τετοια οικογενεια! Αντρας με 3 αδερφες. Ολοι ζητανε απο αυτον. Γονεις, αδερφες, γυναικα μεχρι και πεθερικα πια. Οι υπολοιπες 'δεν εχουν". Αλλα παντα γοβα, φουστα, καφε, τριημερα, διακοπες. αλλα λεφτα δεν εχουν! Μην το ψαχνεις. Ο φιλος δεν θα γλυτωσει. Μονο αν τους κοψει την καλημερα! Η συμπεριφορα αυτη παω στοιχημα οτι υπαρχει δεκαετιες.
The_Judas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 9 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Εξαιρούνται φυσικά οι έκτακτες ιατρικές ανάγκες. Μη γίνουμε νεοφιλελεύθερα γουρούνια. Με τη ζωή και την υγεία, δεν παίζουμε. Αν τα έχουμε, τα δίνουμε. γνωστος μου ζητησε βοηθεια απο την οικογενεια για να χειρουργηθει σε κλινικη και τα ηθελε στο χερι.. τελικα ειχε κλεισει ραντεβου στο δημοσιο και ηθελε να τα τσεπωσει. Οποτε νεοφιλελευθερη πολιτικη παντου! Ο σοσιαλισμος και τα επιδοματα νομοτελειακα οδηγουν σε φτωχοποιηση και δεν βοηθανε τον ευπαθη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις