Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, lector said:

Ολα αυτα που λες δεν διαψευδουν τον ισχυρισμο μου.

Αλλα για να στο κανω και ταλαρα, υπαρχει διαφορα στο να εχει καποιος ξερωγω ενα χιουνται των 10.000 για να πηγαινοερχεται στη δουλεια του, με το να εχει ενα κτηνος των 150.000 για να πουλαει μουρη εξω απο τα σκυλαδικα.

0 διαφορα οταν λεμε 0 ΜΗΔΕΝ , τα λεφτα δεν ειναι δικά σου ουτε το όχημα δικό σου ουσιαστικά καταστρέφεις ξένη περιουσία με την δικαιολογια ότι τα έχει ο άλλος, το χειρότερο σκεπτικό που εχω ακούσει ποτέ όσο ζω και το άκουσα για πρώτη φορά στην ελλαδα και μονο 

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Black Demis είπε

0 διαφορα οταν λεμε 0 ΜΗΔΕΝ , τα λεφτα δεν ειναι δικά σου ουτε το όχημα δικό σου ουσιαστικά καταστρέφεις ξένη περιουσία με την δικαιολογια ότι τα έχει ο άλλος, το χειρότερο σκεπτικό που εχω ακούσει ποτέ όσο ζω και το άκουσα για πρώτη φορά στην ελλαδα και μονο 

Αν εσυ δε βλεπεις διαφορα μεταξυ 10.000 και 150.000 δε μπορω να κανω κατι για αυτο. 

Αληθεια μηπως εχεις να μου δανεισεις 150.000; Σου επιστρεφω 10.000 την επομενη μερα και ειμαστε πατσι. Αντε 15.000 γιατι ειμαι και χουβαρντας, θα βγαλεις και κερδος απο πανω.

Δημοσ.
11 minutes ago, lector said:

Αν εσυ δε βλεπεις διαφορα μεταξυ 10.000 και 150.000 δε μπορω να κανω κατι για αυτο. 

Αληθεια μηπως εχεις να μου δανεισεις 150.000; Σου επιστρεφω 10.000 την επομενη μερα και ειμαστε πατσι. Αντε 15.000 γιατι ειμαι και χουβαρντας, θα βγαλεις και κερδος απο πανω.

μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λεω
δεν υπάρχει διαφορα ανάμεσα στο 1 ευω και 10,000
και στης δυο περιπτώσεις δεν ειναι δικά σου δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς, και στης δυο περιπτώσεις δεν εχεις κανένα μα κανένα δικαίωμα να τα καταστρέφεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

δεν υπάρχει διαφορα ανάμεσα στο 1 ευω και 10,000

9.999 ευρώ διαφορά  υπάρχει  😛

• Haha 4
Δημοσ.
Στις 22/3/2024 στις 3:02 ΜΜ, rudigarcia222 είπε

Το είδα λαιβ σήμερα στη Βούλγαρη(κεντρικός δρόμος στη Θεσσαλονίκη) . Πατίνι έτρεχε με άνω των 50... Εγώ ήμουν με 40 καί με πέρασε για πλάκα... (υποθέτω ήταν αυτά των 2κ)χωρίς κόφτες πήγαινε πατημένος με φορά δεν υπολόγισε φρέναρε έκανε κόντρα έφυγε ο αναβάτης στο πλάι και το πατίνι χτύπησε bmw ψιλοκαινουρια.Εκανε γρατζουνιές κτλ. Τι ισχύει με ασφάλειες σε αυτές τις περιπτώσεις που φταίει τι πατίνι. Αυτοί υποθέτω δεν έχουν ασφάλειες είναι σαν να έκανε ζημιά στα καλά καθούμενα ένας πεζός σελίδα όχημα? 

Αποζημιωνει το πατινι. Σαν το ατυχημα να εγινε με ποδηλατο. Ειτε απο την τσεπη του ο οδηγος του πατινιου, ειτε απο καποιο ασφαλιστηριο που τυχόν του καλυπτει ΑΕ. Υπαρχουν ασφαλιστηρια σπιτιων που καλυπτουν ΑΕ οικογενειαρχη. Μεσα απο αυτη την καλυψη, ερχεται και η ΑΕ για ζημιες απο ποδηλατο ή πατίνι που προξενησε μελος της οικογένειας.

Στις 25/3/2024 στις 12:59 ΠΜ, Black Demis είπε

λυση ειναι μια ........ να πέσει καταλαθος μια καλή πυρηνική να χαθούμε σαν λαός

μην ορκιζεσαι οτι ειναι μονο εδω αυτα. Στην λατρευτη για καποιους Αυστρια, ανεβαινοντας για wattenburg (ή οπως γράφεται αυτο το πράγμα) πιτσιρικά με RS6 κατεβαινει τεζα το βουνό. Ανοιγεται επανω σε στροφη, ερχεται στην μεση του δρομου και ενώ εγω εχω ξακρισει εντελως δεξια, μου χτυπαει με τον καθρεφτη της τον καθρεφτη του νοικιασμενο Suzuki Scross.

Αρχιζει τα "i am really sorry! i was more in the middle of the road". Την φωτογραφιζω, και αυτη και το αμαξι της, ανταλλασουμε στοιχεια και φευγουμε.
Το βράδυ λοιπον που παει σπιτι στον μπαμπα της, συνεργειατζης στην μαγευτικη Αυστρια μου αρχιζει στο whats app, τα "δεν καταλαβες καλα! δεν είπα οτι ημουν στην μεση του δρομου. Δεν φταιω εγω!".
Οποτε ας σταματησουμε να βριζουμε τους εαυτους μας με την πρωτη ευκαιρία.

Στις 27/3/2024 στις 12:12 ΠΜ, lector είπε

Αλλα για να στο κανω και ταλαρα, υπαρχει διαφορα στο να εχει καποιος ξερωγω ενα χιουνται των 10.000 για να πηγαινοερχεται στη δουλεια του, με το να εχει ενα κτηνος των 150.000 για να πουλαει μουρη εξω απο τα σκυλαδικα.

Ειναι μεσα στην γενικη νοοτροπια οτι οποιος εχει παραπανω απο εμενα ειναι κλεφτης, απατεωνας, και δεν εχει αναγκη χρηματων. Το ψυχολογικο οριο των παντων, ειναι το δικο μου οριο.
Για τον πειναλα μαυρο σενεγαλεζο λοιπον , εσυ εισαι γαιοκτημονας καπιταλιστης. Εχει τεραστια διαφορα να εχεις Hyundai 10.000 απο το να μην εχεις τιποτα! ουτε καν κρεββατι να κοιμηθεις. Να περασει λοιπον να στο χαραξει... εχεις λεφτα εσυ να το φτιαξεις!

• Like 4
Δημοσ.
4 hours ago, andreaspA said:

Αποζημιωνει το πατινι. Σαν το ατυχημα να εγινε με ποδηλατο. Ειτε απο την τσεπη του ο οδηγος του πατινιου, ειτε απο καποιο ασφαλιστηριο που τυχόν του καλυπτει ΑΕ. Υπαρχουν ασφαλιστηρια σπιτιων που καλυπτουν ΑΕ οικογενειαρχη. Μεσα απο αυτη την καλυψη, ερχεται και η ΑΕ για ζημιες απο ποδηλατο ή πατίνι που προξενησε μελος της οικογένειας.

μην ορκιζεσαι οτι ειναι μονο εδω αυτα. Στην λατρευτη για καποιους Αυστρια, ανεβαινοντας για wattenburg (ή οπως γράφεται αυτο το πράγμα) πιτσιρικά με RS6 κατεβαινει τεζα το βουνό. Ανοιγεται επανω σε στροφη, ερχεται στην μεση του δρομου και ενώ εγω εχω ξακρισει εντελως δεξια, μου χτυπαει με τον καθρεφτη της τον καθρεφτη του νοικιασμενο Suzuki Scross.

Αρχιζει τα "i am really sorry! i was more in the middle of the road". Την φωτογραφιζω, και αυτη και το αμαξι της, ανταλλασουμε στοιχεια και φευγουμε.
Το βράδυ λοιπον που παει σπιτι στον μπαμπα της, συνεργειατζης στην μαγευτικη Αυστρια μου αρχιζει στο whats app, τα "δεν καταλαβες καλα! δεν είπα οτι ημουν στην μεση του δρομου. Δεν φταιω εγω!".
Οποτε ας σταματησουμε να βριζουμε τους εαυτους μας με την πρωτη ευκαιρία.

Ειναι μεσα στην γενικη νοοτροπια οτι οποιος εχει παραπανω απο εμενα ειναι κλεφτης, απατεωνας, και δεν εχει αναγκη χρηματων. Το ψυχολογικο οριο των παντων, ειναι το δικο μου οριο.
Για τον πειναλα μαυρο σενεγαλεζο λοιπον , εσυ εισαι γαιοκτημονας καπιταλιστης. Εχει τεραστια διαφορα να εχεις Hyundai 10.000 απο το να μην εχεις τιποτα! ουτε καν κρεββατι να κοιμηθεις. Να περασει λοιπον να στο χαραξει... εχεις λεφτα εσυ να το φτιαξεις!

Τουλάχιστον σταμάτησε, πρόσφατο περιστατικό εδώ, είμαστε 5 μηχανές στο φανάρι έξοδο της πόλης περιμένουμε να ανάψει το φανάρι έρχεται ένα a5 από πίσω κοπανάει έναν κάνει όπισθεν επί τόπου και πατάει γκάζι να φύγει, ένα έχω να πω για 60 χιλομετρα τον κυνηγούσαμε με μηχανές ενώ είχαμε ενημερώσει την αστυνομία προς ποια κατεύθυνση πάμε στην ειπωμένη πόλη τον μπαγλαρωσαν, ο τυπάς είχε και ασφάλεια και τα πάντα απλά δεν ήθελε να πάρει ευθύνες και την κοπάνησε.

Εκεί που ήταν να τον χρεωθεί ένα ατύχημα με τραυματισμό (το παλικάρι έσπασε το πόδι όταν έπεσε μηχανή πάνω του και ο άλλος πάτησε την μηχανή), τον χρέωσαν για καμιά 10 πράγματα (είχαμε και κάμερες στο κράνος έτσι όταν γίνει δικαστήριο θα τον πάνε ασαλιοτο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Black Demis said:

Τουλάχιστον σταμάτησε, πρόσφατο περιστατικό εδώ, είμαστε 5 μηχανές στο φανάρι έξοδο της πόλης περιμένουμε να ανάψει το φανάρι έρχεται ένα a5 από πίσω κοπανάει έναν κάνει όπισθεν επί τόπου και πατάει γκάζι να φύγει, ένα έχω να πω για 60 χιλομετρα τον κυνηγούσαμε με μηχανές ενώ είχαμε ενημερώσει την αστυνομία προς ποια κατεύθυνση πάμε στην ειπωμένη πόλη τον μπαγλαρωσαν, ο τυπάς είχε και ασφάλεια και τα πάντα απλά δεν ήθελε να πάρει ευθύνες και την κοπάνησε.

Εκεί που ήταν να τον χρεωθεί ένα ατύχημα με τραυματισμό (το παλικάρι έσπασε το πόδι όταν έπεσε μηχανή πάνω του και ο άλλος πάτησε την μηχανή), τον χρέωσαν για καμιά 10 πράγματα (είχαμε και κάμερες στο κράνος έτσι όταν γίνει δικαστήριο θα τον πάνε ασαλιοτο

σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει σκίσιμο. Άνετα θα πλήρωνα έξοδα μόνο και μόνο για να τον χώσω μέσα κι ας μη κερδίσω τίποτα άλλο

Επεξ/σία από Bitbit
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Bitbit said:

σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει σκίσιμο. Άνετα θα πλήρωνα έξοδα μόνο και μόνο για να τον χώσω μέσα κι ας μη κερδίσω τίποτα άλλο

θα φανει τι θα γινει πάντως στο δρόμο που του κάναμε και νόημα κανε στην άκρη προσπαθούσε να μας πετάξει έξω με αυτοκίνητο βέβαια κάναμε μα... καθώς αυτός πήγαινε με 200 σχεδόν το ίδιο και εμείς να μην τον χάσουμε αλλα εκεινη την στηγμη δεν σκεφτεσαι και πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2024 στις 12:12 ΠΜ, lector είπε

Με την ίδια λογική όποιος έχει hyundai μπορεί να δώσει 1000 να το φτιάξει έτσι και όποιος έχει bmw μπορεί να δώσει 15000 να το φτιάξει.

Το θέμα είναι γιατί να τα δώσει είτε “τα έχει” είτε όχι;

Επειδή έτσι γουστάρει ο όποιος βάνδαλος;

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/3/2024 στις 3:58 ΜΜ, Black Demis είπε

θα σου πω το χειρότερο που εχω πάθει
ήταν αν θυμαμαι καλά εποχη του covid αρχές αρχές λίγο πριν το πρώτο lockdown
έρχομαι από την δουλειά με τα πόδια τρέχει ένας με το ποδήλατο μου ρίχνει ένα σουτι φεύγω πάνω σε ένα πέτρινο παγκάκι νιωθω ένα δυνατό κρακ στο χέρι και χτυπάω και στο κεφάλι πρακτικά βγαίνω off σχεδόν , ενώ προσπάθησα να σηκωθώ το μόνο που είδα τον άλλον με το που είδε αίματα στα μούτρα μου να τρεχει με το ποδήλατο στα χέρια  , καθώς ήμουν κοντά στην δουλειά ο τυπάς απο το περίπτερο που είδε όλα φώναξε συνάδελφους μου η οποιοι με την σειρα κάλεσαν ασθενοφόρο
σπασμένο χέρι σε δυο σημεία
διάσειση
ένα δόντι μας αποχαιρέτησε

είχε έρθει και αστυνομία έκανε καταγραφή πήρε και υλικό από κάμερες

ενα εχω να πω μπορει να μου πήρε όλη η υπόθεση 3 χρονια (καθώς πολύ πρόσφατα τελείωσε) μπορει να πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά για δικηγόρους κλπ μεχρι αν βρούμε ποιος ήταν κλπ άλλα ένα εχω να πω πήρα και τα λεφτά πίσω και την ηθική ικανοποίηση να κλαίει ο άλλος να παρακαλάει να αποσύρουμε την μήνυση, και λεφτα να μην επαιρνα μόνο που έβλεπα ενα ανεύθυνο νταγλαρι 40 χρονών να κλαίει επειδι τον βρήκαν και τον πάνε πι....α κ...ω  αξίζει καθε ευρώ
ολα αυτά θα μπορούσε να γλυτώσει αν πλησίαζε να δει αν ειμαι καλά αν καλούσε ασθενοφόρο αν αν αν....... ουτε μήνυση δεν θα είχα κάνει ουτε τπτ   άλλα μόνο που φέρθηκε ετσι το τραβηξα οσοοοοοοοοοοο μπορούσε να τραβηχθεί

συγκινητική  ιστορια,καλα του ξηγηθηκες.Πως κατεληξε ο παικτης?Αυτο περναει σαν πλημμελημα η απο το 2022 τα hit n run νομιζω εγιναν σαν  κακουργημα

Δημοσ.
45 minutes ago, rudigarcia222 said:

συγκινητική  ιστορια,καλα του ξηγηθηκες.Πως κατεληξε ο παικτης?Αυτο περναει σαν πλημμελημα η απο το 2022 τα hit n run νομιζω εγιναν σαν  κακουργημα

Πολύ σωστά το λες και εκεί πήγε να το τραβήξει δικηγόρος αλλά υπάρχει ένα αλλά

Δεν ήταν κάποιο όχημα που μπορεί πρακτικά να κινείται στους δημοσίους δρωμους δλδ ποδήλατο

Και το δεύτερο ο τυπάς δήλωσε ότι φοβήθηκε και εφιγε

Γενικός είχε τραβήξει πάρα πολύ η υπόθεση αυτή

Πως κατέληξε δυστιχος όχι όπως ήθελα εγώ στο τέλος κατέληξε απλά να πλυρωνει δικαστηκα έξοδα και κάποια αποζημίωση ενώ εμείς είχαμε τονίσει άπειρες φορές ότι επιθυμία μας είναι η τιμωρία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Πολύ σωστά το λες και εκεί πήγε να το τραβήξει δικηγόρος αλλά υπάρχει ένα αλλά

Δεν ήταν κάποιο όχημα που μπορεί πρακτικά να κινείται στους δημοσίους δρωμους δλδ ποδήλατο

Και το δεύτερο ο τυπάς δήλωσε ότι φοβήθηκε και εφιγε

Γενικός είχε τραβήξει πάρα πολύ η υπόθεση αυτή

Πως κατέληξε δυστιχος όχι όπως ήθελα εγώ στο τέλος κατέληξε απλά να πλυρωνει δικαστηκα έξοδα και κάποια αποζημίωση ενώ εμείς είχαμε τονίσει άπειρες φορές ότι επιθυμία μας είναι η τιμωρία

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν υπάρχει ούτε λύπηση ούτε ανθρώπινος παράγοντας ούτε μεταμελεια και συγνώμες. Πέθαναν όλα όταν σε παράτησε αιμόφυρτο. Περαστικά γίγαντα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/3/2024 στις 10:11 ΜΜ, Black Demis είπε

θα φανει τι θα γινει πάντως στο δρόμο που του κάναμε και νόημα κανε στην άκρη προσπαθούσε να μας πετάξει έξω με αυτοκίνητο βέβαια κάναμε μα... καθώς αυτός πήγαινε με 200 σχεδόν το ίδιο και εμείς να μην τον χάσουμε αλλα εκεινη την στηγμη δεν σκεφτεσαι και πολυ

Βεβαια, μπορει να ισχυριστεί οτι τον απειλησατε, οτι τον βρισατε, οτι θελατε να τον δειρετε, φοβήθηκε για τη ζωή του κ.τ.λ.

Νομιζω οτι θα επρεπε να σταματήσετε στην ενημερωση της αστυνομιας, αφου ειχατε και τις πινακιδες.

Δυστυχως μετα μπορει να μπλέξεις ασχημα, π.χ. ο τυπος να εχανε τον ελεγχο και να θεριζε κανεναν..

Δημοσ.
1 hour ago, Peugeot208 said:

Βεβαια, μπορει να ισχυριστεί οτι τον απειλησατε, οτι τον βρισατε, οτι θελατε να τον δειρετε, φοβήθηκε για τη ζωή του κ.τ.λ.

Νομιζω οτι θα επρεπε να σταματήσετε στην ενημερωση της αστυνομιας, αφου ειχατε και τις πινακιδες.

Δυστυχως μετα μπορει να μπλέξεις ασχημα, π.χ. ο τυπος να εχανε τον ελεγχο και να θεριζε κανεναν..

ειχαμε πάνω μας gopro + θέλαμε να μην γλυτώσει το αυτόφωρο ετσι δεν θα μπορούσε να πει τπτ καθώς από ατύχημα μεχρι και τι μας έλεγε όταν καποια φάση καταφέραμε να μιλήσουμε εν κινηση κλπ ολα ειναι στην κάμερα (τώρα τι θα δεχθούν η όχι στο δικαστήριο εξαρτάτε από τον εισαγγελέα αν και απο την στηγμη που υπάρχει τραυματισμος και hit and run τα δέχεται ολα λογικά )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...