GeorgeMastro1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εγω εχω το xiaomi redmi note 13 pro 4g και μου παρουσιαζει προβληματα με την τοποθεσια καθως μετακινειτε στους χαρτες συνεχως προς διαφορες κατευθυνσεις αυτοβουλα. Ξερετε μηπως τι μπορω να κανω;
GATE123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GeorgeMastro1 είπε Εγω εχω το xiaomi redmi note 13 pro 4g και μου παρουσιαζει προβληματα με την τοποθεσια καθως μετακινειτε στους χαρτες συνεχως προς διαφορες κατευθυνσεις αυτοβουλα. Ξερετε μηπως τι μπορω να κανω; Σαν πρώτη φάση δοκιμασε διαγραφη δεδομενων και cache της εφαρμογης και μετά μια επανεκκίνηση το κινητό. Εάν δεν γίνει κάτι τότε δοκίμασε κάποια άλλη εφαρμογή. Εάν στο κάνει και σε αυτήν τότε φταίει το κινητό. Υ.Γ για καλύτερη ακρίβεια έχε ανοιχτά WiFi+ Bluetooth ή Data+ Bluetooth. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από GATE123 1
Imortal_for_ever Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 εμενα δουλευει μια χαρα ... αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να κανω host με το κινητο στα 5hz ο ανταπτορας του usb wifi tipilik για το pc δεν το βλεπει επειδη εχει διαφορετικα πρωτοκολα ...δεν ξερω αν δουλεψει με καμια pci καρτα για wifi για max ταχύτητα τωρα το αλλο που λετε με το γκατζετακι που κανει το κινητο με καλωδιο ethernet το πειρε κανεις δουλευει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα