jerry banana Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα σας, αγόρασα το κινητό πριν 2 εβδομάδες και είναι υπέροχο. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα σήμερα ήταν ότι κάλεσα τον πατέρα μου και ενώ με άκουγε δεν τον άκουγα. Μετά κάλεσα την μητέρα μου και ενώ δεν ήταν κατειλημμένη μου έλεγε είναι κατειλημμένη . Έκανα τη συσκευή επανεκκίνηση και δουλεύει κανονικά . Πάτησα λίγο στο google να δω εάν συμβαίνει γενικά στις συσκευές xiaomi και αναφέρουν αρκετά άτομα ότι ενδέχεται να συμβεί και πρόκειται για bug. Μπορείτε να μου πείτε αυτό το πρόβλημα συνηθίζεται και τι μπορεί να φταίει ? Γιατί καταλαβένετε πως ενώ έδωσα ένα μη ευκαταφρόνητο ποσό για τις ημέρες μας και είναι αμαρτία το κινητό να μη λειτουργεί για το σκοπό που δημιουργήθηκε. Αγοράστηκε απο το i-mob (εάν παίζει ρόλο) και είναι καινούργιο όχι μεταχειρισμένο.
chr_ded Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω το Redmi Note 13 5G 256GB Dual Sim, καινούριο του κουτιού. Το κινητό είναι για πέταμα. Κάνει συνέχεια διακοπές στις κλήσεις ακόμα και όταν έχω φουλ σήμα 5G. Αυτό συμβαίνει και με τις 2 sim που έχουν διαφορετικούς παρόχους (vodafone και cosmote). Όταν δε, είσαι συνδεμένος σε wifi (έχοντας ενεργοποιήσει τις κλήσεις μέσω wifi) και απομακρυνθείς οπότε γυρίζει σε 5G, δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί η κλήση. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν μιλάς και τελειώσεις οπότε πας να τερματίσεις την κλήση, η οθόνη παραμένει μαύρη για πολλά δευτερόλεπτα πριν καταλάβει ότι το έβγαλες από το αυτί σου και να ανάψει η οθόνη ώστε να πατήσεις το κόκκινο. Σημειωτέο, τρέχει έκδοση Λειτουργικού Συστήματος 1.0.10.UNQEUXM και έκδοση android 14UP1A.231005.007. Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει θέμα με το λογισμικό, οπότε μέχρι να βγει καινούρια έκδοση θα υποφέρουμε. Απαράδεκτη η Xiaomi δεδομένου ότι σε αναζητήσεις που έκανα στο google είδα ότι παρόμοια προβλήματα είχε σε προηγούμενα μοντέλα της note 8 και note 10. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2024 από chr_ded
jerry banana Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, chr_ded είπε Καλησπέρα, έχω το Redmi Note 13 5G 256GB Dual Sim, καινούριο του κουτιού. Το κινητό είναι για πέταμα. Κάνει συνέχεια διακοπές στις κλήσεις ακόμα και όταν έχω φουλ σήμα 5G. Αυτό συμβαίνει και με τις 2 sim που έχουν διαφορετικούς παρόχους (vodafone και cosmote). Όταν δε, είσαι συνδεμένος σε wifi (έχοντας ενεργοποιήσει τις κλήσεις μέσω wifi) και απομακρυνθείς οπότε γυρίζει σε 5G, δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί η κλήση. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν μιλάς και τελειώσεις οπότε πας να τερματίσεις την κλήση, η οθόνη παραμένει μαύρη για πολλά δευτερόλεπτα πριν καταλάβει ότι το έβγαλες από το αυτί σου και να ανάψει η οθόνη ώστε να πατήσεις το κόκκινο. Σημειωτέο, τρέχει έκδοση Λειτουργικού Συστήματος 1.0.10.UNQEUXM και έκδοση android 14UP1A.231005.007. Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει θέμα με το λογισμικό, οπότε μέχρι να βγει καινούρια έκδοση θα υποφέρουμε. Απαράδεκτη η Xiaomi δεδομένου ότι σε αναζητήσεις που έκανα στο google είδα ότι παρόμοια προβλήματα είχε σε προηγούμενα μοντέλα της note 8 και note 10. Εμένα δουλεύει κανονικά πλέον δεν έχω κανένα θέμα .
jerry banana Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, chr_ded είπε Τι έκανες και έστρωσε; Τίποτα μόνο του μετά από μερικές μέρες σταμάτησε να έχει οποιαδήποτε πρόβλημα.
Perdonas Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Μπωρει κάποιος να μου πει εάν έχει καταφέρει να συνδέσει type c ethernet adapters και να δουλέψει ? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από Perdonas
tsimisdel Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δεν μου είχε περάσει καν από το νου μου ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, μόλις το δοκίμασα με Usb Type C Hub που έχει Ethernet και λειτούργησε. Ένας νέος κόσμος άνοιξε μπροστά στα μάτια μου.....
Stam1978 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Στις 22/3/2024 στις 2:52 ΜΜ, jerry banana είπε Καλησπέρα σας, αγόρασα το κινητό πριν 2 εβδομάδες και είναι υπέροχο. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα σήμερα ήταν ότι κάλεσα τον πατέρα μου και ενώ με άκουγε δεν τον άκουγα. Μετά κάλεσα την μητέρα μου και ενώ δεν ήταν κατειλημμένη μου έλεγε είναι κατειλημμένη . Έκανα τη συσκευή επανεκκίνηση και δουλεύει κανονικά . Πάτησα λίγο στο google να δω εάν συμβαίνει γενικά στις συσκευές xiaomi και αναφέρουν αρκετά άτομα ότι ενδέχεται να συμβεί και πρόκειται για bug. Μπορείτε να μου πείτε αυτό το πρόβλημα συνηθίζεται και τι μπορεί να φταίει ? Γιατί καταλαβένετε πως ενώ έδωσα ένα μη ευκαταφρόνητο ποσό για τις ημέρες μας και είναι αμαρτία το κινητό να μη λειτουργεί για το σκοπό που δημιουργήθηκε. Αγοράστηκε απο το i-mob (εάν παίζει ρόλο) και είναι καινούργιο όχι μεταχειρισμένο. Το ίδιο πρόβλημα. Πηρα το redmi note 13 μρ την αναβάθμιση μου στις 21/5 και από τότε όταν καλώ κάποιον κατά την διάρκεια της κλήσης δεν με ακούνε ή τερματίζει η κλήση. Καλώ έναν αριθμό δίπλα μου και μου λέει ότι μιλάει. Το Bluetooth σε απόσταση 10εκατοστων κάνει αποσυνδέσεις.
tsimisdel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Αυτό με τις κλήσεις μου είχε συμβεί πρόσφατα σε Redmi Note 13 Pro plus. Καλώ και ενώ έχω σήμα, πέφτει η γραμμή. Μετά απο λίγο, ενώ βρίσκομαι στο ίδιο σημείο, δέχομαι κλήση, η οποία μου έρχεται ως ειδοποίηση, δε χτύπησε το κινητό και αυτός που με κάλεσε, μου είπε ότι φαινόταν σαν να είμαι κατειλημμένος. Μάλλον έχουμε το κλασικό bug που είχαμε και στο miui, με τις χαμένες κλήσεις....
tasvar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 6 λεπτά πριν, tsimisdel είπε Αυτό με τις κλήσεις μου είχε συμβεί πρόσφατα σε Redmi Note 13 Pro plus. Καλώ και ενώ έχω σήμα, πέφτει η γραμμή. Μετά απο λίγο, ενώ βρίσκομαι στο ίδιο σημείο, δέχομαι κλήση, η οποία μου έρχεται ως ειδοποίηση, δε χτύπησε το κινητό και αυτός που με κάλεσε, μου είπε ότι φαινόταν σαν να είμαι κατειλημμένος. Μάλλον έχουμε το κλασικό bug που είχαμε και στο miui, με τις χαμένες κλήσεις.... Δοκιμάστε να κλείσετε τα volte και vowifi να παρατηρήσετε εάν υπάρχει διαφορά. Μερικές φορές είναι και θέμα παρόχου. 1
tsimisdel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 12 ώρες πριν, tasvar είπε Δοκιμάστε να κλείσετε τα volte και vowifi να παρατηρήσετε εάν υπάρχει διαφορά. Μερικές φορές είναι και θέμα παρόχου. Δεν ήμουν συνδεδεμένος σε WiFi εκείνη τη στιγμή, εκτός αν εννοείτε να τα κλείσω οριστικά μέσω των ρυθμίσεων.
tasvar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, tsimisdel είπε Δεν ήμουν συνδεδεμένος σε WiFi εκείνη τη στιγμή, εκτός αν εννοείτε να τα κλείσω οριστικά μέσω των ρυθμίσεων. Ακριβώς. Από τις ρυθμίσεις της συσκευής. 1
GGYFANTIDIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Το κινητό, Xiaomi Redmi Note 13 5G (8GB/256GB), το αγόρασα τον Φεβρουάριο, από το επίσημο κατάστημα, Xiaomi Store, στο river west. Είχα προβλήματα με τις κλήσεις γενικά, ενώ μιλούσα δεν με άκουγαν για δευτερόλεπτα. Το πήγα για service ο τεχτνικός το βρίκε ελατοματικό και μου το αντικατέστησαν. Τώρα άρχισε και το νέο μοντέλο να κάνει τα ίδια με το παλιά αυτές τις ημέρες. Σκέφτομαι να το ξαναπάω στο κατάστημα να δω τι θα μου πούνε.
giannis123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Βρέθηκε λύση?μου δίνει η Vodafone το note 13 5G αξίζει?η κόβονται οι κλήσεις?
tsimisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Πιθανόν με αναβαθμίσεις να έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, εδώ και καιρό δεν χρησιμοποιώ το Redmi Note 13 Pro Plus που είχα, ξενέρωσα με τα διάφορα bugs του και το παράτησα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα