chrisxkar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Εχω ένα μαλινουά το οποίο έχει στην μία πατούσα τραύμα εδώ και καιρό το οποίο όμως φαίνεται να μεγαλώνει σε σημείο που να έχει φαγωθεί το μαύρο σκληρό της πατούσας.Το είχα πάει σε κτηνίατρο και μου είπε πως θα το καθαρίσει και αυτό με τον καιρό θα κλείσει πράγμα που δεν έγινε ,το τυλίγω με γάζα και βάζω οξυζενε σε βαμβάκι ωστέ να το καθαρίσω αλλά την γάζα την βγάζει μέσα σε 3-4 ώρες περίπου πήρα αυτοκόλλητη γάζα η οποία αντέχει μια δυο μέρες πριν την ξεσκίσει. Υπάρχει κάτι πιο γερό σαν λύση γιατί μόνο μποτάκια βρίσκω τα οποία είναι υφασμάτινα και θα τα διαλυσει κατευθείαν ή να συνεχίσω με αυτοκόλλητες γάζες μέχρι να κλείσει
basilis_k6 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Να πας σε αλλο γιατρό. Δεν ειναι λογικο αυτο.
chrisgav Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Ειχε και μενα παρομοιο προβλημα αλλα η πληγη εκλεισε μετα απο λιγες μερες που δεν τον εκανα μεγαλες βολτες. Η κεραλοιφη βοηθαει αρκετα, αρκει να μην την γλυφει αμεσως απο τα ποδια του οπως ο βλακας ο δικος μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Εχω ένα μαλινουά το οποίο έχει στην μία πατούσα τραύμα εδώ και καιρό το οποίο όμως φαίνεται να μεγαλώνει σε σημείο που να έχει φαγωθεί το μαύρο σκληρό της πατούσας.Το είχα πάει σε κτηνίατρο και μου είπε πως θα το καθαρίσει και αυτό με τον καιρό θα κλείσει πράγμα που δεν έγινε ,το τυλίγω με γάζα και βάζω οξυζενε σε βαμβάκι ωστέ να το καθαρίσω αλλά την γάζα την βγάζει μέσα σε 3-4 ώρες περίπου πήρα αυτοκόλλητη γάζα η οποία αντέχει μια δυο μέρες πριν την ξεσκίσει. Υπάρχει κάτι πιο γερό σαν λύση γιατί μόνο μποτάκια βρίσκω τα οποία είναι υφασμάτινα και θα τα διαλυσει κατευθείαν ή να συνεχίσω με αυτοκόλλητες γάζες μέχρι να κλείσει Κώνος για να μην μπορεί να το γλύφει,όσο το γλύφει δεν θα κλείσει η πληγή. https://www.petcity.gr/skulos/ygieini/elisabetiana-kolara.html 1
chrisxkar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 29 minutes ago, basilis_k6 said: Να πας σε αλλο γιατρό. Δεν ειναι λογικο αυτο. Ξέχασα να αναφέρω πως είναι σε αυλή και τρέχει όλη την ώρα περιόρισα τον χρόνο που τρέχει κλείνοντας τον στο χώρο του αλλά με το που βγεί τρέχει σαν το δαίμονα και το ξανασακατεύει 23 minutes ago, chrisgav said: Ειχε και μενα παρομοιο προβλημα αλλα η πληγη εκλεισε μετα απο λιγες μερες που δεν τον εκανα μεγαλες βολτες. Η κεραλοιφη βοηθαει αρκετα, αρκει να μην την γλυφει αμεσως απο τα ποδια του οπως ο βλακας ο δικος μου. έχω βάλει και σπαθόλαθο αλλά προτίμησα το οξυζενέ για να μην πάθει καμία μόλυνση θα δοκιμάσω να το καθαρίζω με οξυζενέ και μετά να βάζω καμια κεραλοιφη με την γάζα
chrisgav Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Κοιτα η κεραλοιφη ειναι για την επουλωση του τραυματος οχι για την αποστειρωση. Επισης εαν δεν κανω λαθος, το οξυζενε δεν κανει τιποτα παραπανω απο το να σταματαει την αιμοραγια οποτε δεν θα περιμενα να δω καποια βελτιωση.
scullyist Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάθε περίπτωση διαφορετική, αλλά το αναφέρω απλά ως μια πιθανότητα, ίσως να την θέσεις ως ερώτημα στο γιατρό σου...: σε αδέσποτο γάτο που δεν έκλεινε επί 2-3 μήνες, στο τέλος έγιναν ράμματα στην πατούσα, μόνο έτσι έληξε το θέμα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2024 από scullyist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα