Προς το περιεχόμενο

Μην ανοίγεις την πόρτα. 25/4 Unboxholics

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Το γιατί δεν είχαν κανονικό ηθοποιό και έπαιξε ο Σάκης το έχουν απαντήσει και έγινε γιατί δεν είχαν συγκεκριμένο πρόγραμμα γυρισμάτων τα έκαναν οπότε έβρισκαν χρόνο οπότε θα έπρεπε να βρουν κάποιον που να μένει κοντά στην περιοχή τους και να είναι standby οποιαδήποτε στιγμή τους κάτσει να συνεχίσουν τα γυρίσματα καθώς και να τον εμπιστεύονται ότι δεν θα φύγει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα 2-3 χρόνια που κράτησαν τα γυρίσματα.

Και όλα αυτά τα βγήκαν στην Φωτεινή Λεβογιάννη (την ηθοποιό που παίζει την γυναίκα στην ταινία), αλλά σε κανέναν άλλον ηθοποιό.

Έγινε.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, NT1G είπε

Και όλα αυτά τα βγήκαν στην Φωτεινή Λεβογιάννη (την ηθοποιό που παίζει την γυναίκα στην ταινία), αλλά σε κανέναν άλλον ηθοποιό.

Έγινε.

Τωρα εσυ γιατι πρεπει να πεταχτεις να χαλασεις ενα υπεροχο αφηγημα? *clicks tongue*

1 hour ago, NT1G said:

Έγινε.

Είναι αντροχωρίστρα αυτή Λεβογιάννη. Θα τους καταστρέψει τους Καρπάδες 😆

• Sad 1

12 ώρες πριν, stef157 είπε

https://www.grtimes.gr/ellada/oi-unboxholics-sygkentrosan-42-000-eyro-gia-ton

https://www.reader.gr/ellada/381402_unboxholics-oi-gamers-poy-mazepsan-306000-eyro-gia-toys-pligentes-apo-tis-foties

Πάλι καλά που έχουν χάσει την ταυτότητα τους. Πάλι καλά που αυτοπροβάλλονται.

Φίλε μου να ξέρεις όλοι μας έχουμε βάλει το λιθαράκι για αυτά ,εγώ από τους πρώτους πάντα έστελνα λεφτά για τα παιδιά αυτά κ όχι μόνο στους unboxholics, αλλά κ σε άλλες περιπτώσεις.

Εγώ για τα δρώμενα τον uh τον τελευταίο καιρό μιλάω 

Μιν μπερδεύεις την προσφορά που κάνουν γιατί 20000 άτομα έκαναν σε αυτές τις περιπτώσεις κατάθεση για να βοηθήσουν....

Μπράβο σε όλους μας,  σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον πάμε καλά όλοι μάς 

• Like 1

1 ώρα πριν, NT1G είπε

Έγινε.

Αυτή ήταν φίλη τους που μένει δίπλα και την εμπιστεύονται οπότε ναι, αν ξέρεις κανέναν ηθοποιό να μένει Αριδαία στείλε τους mail για την επόμενη ταινία 😂

• Like 1

1 hour ago, NT1G said:

Έγινε.

η οποια ειναι κι αυτη χαλια χαχαχαχα

φουλ κριντζ εκφρασεις κτλπ

2 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Αυτή ήταν φίλη τους που μένει δίπλα και την εμπιστεύονται οπότε ναι, αν ξέρεις κανέναν ηθοποιό να μένει Αριδαία στείλε τους mail για την επόμενη ταινία 😂

Αθηναια ειναι.

• Like 1

11 hours ago, NT1G said:

Έγινε.

Αυτο

Αλλα και παλι χεστηκα,ζητας λεφτα,αφου ζητας λεφτα βαζεις επαγγελματια ηθοποιο,αν δεν θες να βαλεις απλα μην λες συνεχεια εκανα οτι μπορουσα δεν ειμαι ηθοποιος,σαν ηθοποιος θα κριθεις..Αλλιως ανεβασε το στο youtube και θα ειμαστε μαζι σου και με ερασιτεχνες

9.50 ευρω η προβολη στο Βιλαντζ εχει παει,δεν ειναι και λιγα

• Like 3

11 ώρες πριν, ironmarios είπε

Φίλε μου να ξέρεις όλοι μας έχουμε βάλει το λιθαράκι για αυτά ,εγώ από τους πρώτους πάντα έστελνα λεφτά για τα παιδιά αυτά κ όχι μόνο στους unboxholics, αλλά κ σε άλλες περιπτώσεις.

Εγώ για τα δρώμενα τον uh τον τελευταίο καιρό μιλάω 

Μιν μπερδεύεις την προσφορά που κάνουν γιατί 20000 άτομα έκαναν σε αυτές τις περιπτώσεις κατάθεση για να βοηθήσουν....

Μπράβο σε όλους μας,  σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον πάμε καλά όλοι μάς 

Φίλε μου γιατί μου γράφεις τα αυτονόητα; ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ποσό μαζεύτηκε από τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι τους θα δίνανε λεφτά σε οποιαδήποτε άλλη τέτοια συγκέντρωση. Αυτό σημαίνει ότι έχουν δημιουργήσει ένα κοινό που σε δύσκολες τέτοιες καταστάσεις θα βοηθήσουν γιατί το οργανώνουν οι Unboxholics.

Δείξε μου έναν άλλον έλληνα youtuber που κατάφερε κάτι τέτοιο.

18 ώρες πριν, managermono είπε

ολοι αυτοι ηθελαν να βαλουν 0 και απο επιεικεια εβαλαν 2 change my mind

image.png.abd8a1d2ab57e5b64276507361b6f68e.png

Ένα απλό παράδειγμα. Το Transformers Rise of the Beasts έχει 52% από κριτικούς ταινιών και 91% από χρήστες. Μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά των χρηστών και των κριτικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάπα ταινία. it is what it is.

Ξέρεις τι πας να δεις. Δεν πας να δεις κάποια έξυπνη, φιλοσοφική ταινία. Πας να δεις μια καθαρή hollywood ταινία δράσης με όλα τα κλισέ.

image.png.11d842099cfb58662f412b8b699dfbf0.png

Τώρα όσοι πατάτε στις κριτικές ταινιών στην Ελλάδα από τύπους όπως ο Δανίκας και πιστεύετε ότι απο πίσω δεν παίζουν άλλα τότε πρέπει να τα ξαναδείτε.

Παρακάτω και η αναλυτική κριτική του Κουτσογιαννόπουλου που ίσως είναι ο μόνος αντικειμενικός:

https://www.lifo.gr/culture/cinema/min-anoigeis-tin-porta-heiropoiito-alla-katholoy-erasitehniko-thriler-ton

Εν κατακλείδι, δεν δήλωσαν ποτέ επαγγελματίες ηθοποιοί. Το ότι παίζει ο Σάκης το είπανε ότι έγινε γιατί η ταινία γυρίστηκε σε 3 χρόνια εν μέσω πανδημίας. Δεν μπορούσαν να δεσμεύσουν κανέναν για τόσο καιρό και κυρίως στην Αριδαία.

Προφανώς το hype ενοχλεί πολλούς οι οποίοι δεν τους συμπαθούν ότι και να κάνουν. Οκ κατανοητό. Αλλά ο οποισδήποτε θα μπορεί να έχει άποψη όταν δει την ταινία, με την μουσική, με την ατμόσφαιρα και όλα μαζί.

Κανένας δεν έχει πει ότι θα είναι τέλεια ταινία. Σίγουρα ως πρώτη ταινία θα έχει "λάθη" αλλά για το Θεό δεν μιλάμε για ταινία του Σπίλμπεργκ.

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, omghi2u είπε

Αθηναια ειναι.

Δεν γνωρίζω από που κατάγεται η μένει τώρα η κοπέλα δεν είμαι stalker, ξέρω ότι είναι φίλη και συνεργάζεται με τους unboxholics και έμενε Αριδαία για γυρίσματα που έκαναν και σε προηγούμενα βίντεο που είχαν κάνει, η ταινία είναι γυρισμένη από αυτούς δεν είναι μεγάλη παραγωγή δεν ξέρω τι περιμένατε.

Δεν σας ανάγκασε κάνεις να δείτε την ταινία βλέπεις τις κριτικές, το trailer και κάνεις skip , μπορείτε να στηρίξετε μια ελληνική προσπάθεια μπορείτε και να βγάλετε και χολή δικαίωμα σας.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει η τσαντίλα από όσους βλέπουν το hype από τα παιδάκια fans των unboxholics και κριτζάρουν με τις αντιδράσεις τους.

Επεξ/σία από apostolosapok
  • Like 1

56 minutes ago, stef157 said:

Φίλε μου γιατί μου γράφεις τα αυτονόητα; ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ποσό μαζεύτηκε από τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι τους θα δίνανε λεφτά σε οποιαδήποτε άλλη τέτοια συγκέντρωση. Αυτό σημαίνει ότι έχουν δημιουργήσει ένα κοινό που σε δύσκολες τέτοιες καταστάσεις θα βοηθήσουν γιατί το οργανώνουν οι Unboxholics.

Δείξε μου έναν άλλον έλληνα youtuber που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ένα απλό παράδειγμα. Το Transformers Rise of the Beasts έχει 52% από κριτικούς ταινιών και 91% από χρήστες. Μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά των χρηστών και των κριτικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάπα ταινία. it is what it is.

Ξέρεις τι πας να δεις. Δεν πας να δεις κάποια έξυπνη, φιλοσοφική ταινία. Πας να δεις μια καθαρή hollywood ταινία δράσης με όλα τα κλισέ.

image.png.11d842099cfb58662f412b8b699dfbf0.png

Τώρα όσοι πατάτε στις κριτικές ταινιών στην Ελλάδα από τύπους όπως ο Δανίκας και πιστεύετε ότι απο πίσω δεν παίζουν άλλα τότε πρέπει να τα ξαναδείτε.

Παρακάτω και η αναλυτική κριτική του Κουτσογιαννόπουλου που ίσως είναι ο μόνος αντικειμενικός:

https://www.lifo.gr/culture/cinema/min-anoigeis-tin-porta-heiropoiito-alla-katholoy-erasitehniko-thriler-ton

Εν κατακλείδι, δεν δήλωσαν ποτέ επαγγελματίες ηθοποιοί. Το ότι παίζει ο Σάκης το είπανε ότι έγινε γιατί η ταινία γυρίστηκε σε 3 χρόνια εν μέσω πανδημίας. Δεν μπορούσαν να δεσμεύσουν κανέναν για τόσο καιρό και κυρίως στην Αριδαία.

Προφανώς το hype ενοχλεί πολλούς οι οποίοι δεν τους συμπαθούν ότι και να κάνουν. Οκ κατανοητό. Αλλά ο οποισδήποτε θα μπορεί να έχει άποψη όταν δει την ταινία, με την μουσική, με την ατμόσφαιρα και όλα μαζί.

Κανένας δεν έχει πει ότι θα είναι τέλεια ταινία. Σίγουρα ως πρώτη ταινία θα έχει "λάθη" αλλά για το Θεό δεν μιλάμε για ταινία του Σπίλμπεργκ.

Πάντως όπως λες για τον Δανίκα, έτσι και ο Κουτσογιαννόπουλος μπορεί να γράψει κάτι αρνητικό ή θετικό για τους δικούς του λόγους.

Αντικειμενική κριτική δεν υπάρχει, υπάρχουν μόνο αντικειμενικά κριτήρια που προκύπτουν από την γνώση θεωρίας, αισθητικής του κινηματογράφου και την ιστορία του. Μέσα από αυτούς τους άξονες ξεκινάει μαι κριτική και εννοείται μπάινει πάντα η υποκειμενική ματια΄του εκάστοτε κριτικού αλλά και φυσικά υπάρχουν και οι παράμετροι της πληρωμένης κριτικής, της διαφήμισης, του να μην στεναχωρήσουμε κάποιους κτλ.

Γενικά καλό είναι να σχηματίζουμε μια γνώμη όταν έχουμε δει κάτι, διαφωνώ που πολλοί κράζουν την ταινία χωρίς να την έχουν δει ή που την θεοποιούν. Η γνώμη μας και η άποψη μας πρέπει να προκύπτει πάντα από την γνώση μας για ένα θέμα.

Επίσης το ότι το κοινό δίνει θετική γνώμη για μια ταινάι δεν σημαίνει και πολλά (ισχύει και για τους κριτικούς) καθώς ο κόσμος πολλά θεωρεί καλά ενώ δεν είναι (βλ. ελληνικές σειρές, ελληνικές ιστορικές ταινίες που αντικειμενικα΄δεν βλέπονται). Η αλήθεια όπως πάντα βρίσκεται στην μέση. 

• Like 1
  • Thanks 1

η ταινια ειναι ενα  προσωπικο τους προτζεκτ που καταφεραν  απο την μια (και καλα καναν)  και μια πολυ καλη μπιζνα απο την αλλη(παλι καλα καναν) . θα κριθει  σαν ταινια απο οσους απεχουν απο ολα τα αλλα γνωστες και μη ταινιων !
γιατι σε ολα τα αλλα εχουν το κοινο τους που και μια μαυρη οθονη να εδειχνε για 2 ωρες  ειναι πολλοι που θα λεγαν αριστουργημα ! (ηδη εχω πετυχει να λενε/γραφουν για πολυ δυνατες ερμηνειες ) αλλα οκ , εχουν την δυναμη το ονομα οποτε και το hype ! προσωπικα αν ποτε βγει ονλαιν , θα την δω .

• Like 1

45 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Πάντως όπως λες για τον Δανίκα, έτσι και ο Κουτσογιαννόπουλος μπορεί να γράψει κάτι αρνητικό ή θετικό για τους δικούς του λόγους.

Αντικειμενική κριτική δεν υπάρχει, υπάρχουν μόνο αντικειμενικά κριτήρια που προκύπτουν από την γνώση θεωρίας, αισθητικής του κινηματογράφου και την ιστορία του. Μέσα από αυτούς τους άξονες ξεκινάει μαι κριτική και εννοείται μπάινει πάντα η υποκειμενική ματια΄του εκάστοτε κριτικού αλλά και φυσικά υπάρχουν και οι παράμετροι της πληρωμένης κριτικής, της διαφήμισης, του να μην στεναχωρήσουμε κάποιους κτλ.

Γενικά καλό είναι να σχηματίζουμε μια γνώμη όταν έχουμε δει κάτι, διαφωνώ που πολλοί κράζουν την ταινία χωρίς να την έχουν δει ή που την θεοποιούν. Η γνώμη μας και η άποψη μας πρέπει να προκύπτει πάντα από την γνώση μας για ένα θέμα.

Επίσης το ότι το κοινό δίνει θετική γνώμη για μια ταινάι δεν σημαίνει και πολλά (ισχύει και για τους κριτικούς) καθώς ο κόσμος πολλά θεωρεί καλά ενώ δεν είναι (βλ. ελληνικές σειρές, ελληνικές ιστορικές ταινίες που αντικειμενικα΄δεν βλέπονται). Η αλήθεια όπως πάντα βρίσκεται στην μέση. 

Δεν έγραψα αντικειμενική κριτική αλλά ανέφερα τον Κουτσογιαννόπουλο ως αντικειμενικό. Τον παρακολουθώ χρόνια και όντως οι απόψεις του ακόμα και αρνητικές είναι εμπεριστατωμένες.

Θα συμφωνήσω ότι κάποιος θα πρέπει να την δει και να αποφασίσει αν είναι καλή ή όχι. Όπως επίσης θα συμφωνήσω ότι η κριτική του κόσμου δεν σημαίνει ότι είναι και καλή η ταινία.

Για αυτό έφερα και ως παράδειγμα το Transformers. Αντικειμενικά είναι μια κλασσική hollywood ταινία για να βγάλουν λεφτά. Κλασσικό στόρι, κλασσική σκηνοθεσία κτλ. Σαν ταινιά προς εκεί που απευθύνεται μια χαρά είναι. Αν πάει κάποιος να την δει που βλέπει ευρωπαικό κινηματογράφο προφανώς δεν θα του αρέσει. Αλλά σίγουρα η ταινία δεν σου λέει ότι θα σου δείξει κάτι άλλο και άλλο σου δείχνει. Ξέρεις τι θα δεις.

• Like 2

Εγώ πιστεύω πως αυτό που ήθελαν να πετύχουν το πέτυχαν. Τώρα και η χειρότερη ταινία στο κόσμο να βγεί δεν νομίζω να τους πειράξει και πολύ. Μόνο να κερδίσουν μπορούν, ακόμα και ο Σάκης, άμα θέλει να βγάλει κι άλλη ταινία, από το κράξιμο που θα φάει ενδεχόμενος να είναι και καλύτερος στην επόμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...