Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Προσωπικα δεν σε ενδιαφερει, εχει ομως ενδιαφέρον το μπαγκράουντ του δημιουργου για να καταλάβει ο κινηματογραφόφιλος την ψυχοσύνθεση του δημιουργου να αντιληφθεί κίνητρα και στόχους που βάζει κατα την καλλιτεχνικη δημιουργία να πουμε. 😂 1
judge_manos Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Η ταινία μου φάνηκε σχετικά καλή εμένα πάντως. Η ερμηνεία του Καρπά καλή, αν και μονοκόματη. Δηλαδή ο χαρακτήρας που έπαιζε είχε μόνο ένα «πρόσωπο», αλλά το υποστήριζε μια χαρά το συγκεκριμένο. Έτσι κι αλλιώς το 95% των θρίλερ που βγαίνουν κάθε χρόνο είναι μέτρια. Το σενάριο αρκετά αργό, αλλά η ερμηνεία που έχω δώσει εγώ το ανεβάζει στο μυαλό μου ίσως: Spoiler Νομίζω ότι και ο άντρας και η γυναίκα της ταινίας πεθάναν κατα τη διάρκεια της νύχτας, πριν συναντηθούν. Ο άντρας από το κρύο (υπάρχει μια σκηνή που δείχνει ότι του τελείωσαν τα ξύλα) και η γυναίκα για άγνωστο λόγο, και υπάρχουν στο purgatory, γι'αυτό και δεν έρχονται σε επαφή με άλλους. Μέχρι το τέλος της ταινίας όπου πρακτικά λυτρωθήκαν και οι 2. Δεν καταλαβαίνω 2 πράγματα: 1) Το τόσο κράξιμο που τρώει λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει. Έχω διαβάσει μέχρι και το ότι αποτελεί κατάντια για τον κινηματογράφο, ενώ την ίδια στιγμή αυτοί που τα γράφουν ενδέχεται να βλέπουν 3 ταινίες μάρβελ το χρόνο 😀 2) Το κράξιμο που τρώνε όλοι oι unboxholics (κυρίως ο Καρπάς) επειδή έκαναν την ταινία οι ίδιοι και δεν προσλάβαν επαγγελματίες. Και γω σαν φαν του κινηματογράφου αν είχα τα μέσα και το χρόνο, θα έφτιαχνα ταινία που και θα σκηνοθετούσα και θα έπαιζα (και θα έγραφα το σενάριο κατά πάσα πιθανότητα) :P. Δεν ξέρω γιατί φαίνεται τόσο περίεργο αυτό, αλλά αμφιβάλω αν το κάναν για τα λεφτά. 2 2
coffeex Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 23 minutes ago, judge_manos said: Και γω σαν φαν του κινηματογράφου αν είχα τα μέσα και το χρόνο, θα έφτιαχνα ταινία που και θα σκηνοθετούσα και θα έπαιζα (και θα έγραφα το σενάριο κατά πάσα πιθανότητα) :P. Δεν ξέρω γιατί φαίνεται τόσο περίεργο αυτό, αλλά αμφιβάλω αν το κάναν για τα λεφτά. 😅 2 3
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Η ταινία έγινε ως μέσο κεφαλαιοποίησης της δημοφιλίας με το μικρότερο δυνατό κόστος, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο. Θεμιτό. 6
stef157 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Στις 9/5/2024 στις 12:39 ΜΜ, sleepychris είπε καλο,γελασα. επισης ξερεις τι ΔΕΝ κανουμε στη παρεα μου? δεν κοροϊδευουμε, ποσο μαλλον να εκμεταλλευομαστε, τους πιο αδυναμους και ευαλωτους. Το φωτοστέφανο να το φέρω τώρα ή το έχετε ήδη; Φαντάζομαι στην παρέα σας μιλάτε με το σεις και με το σας και δεν κάνετε χαβαλέ μεταξύ σας. Όταν θέλει να βρει κάποιος αφορμές θα ψαχτεί για τα πάντα. Ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζουν εν τέλη οι Unboxholics ή όχι. Μέχρι τότε οι υποστηρικτές θα τους στηρίζουν οι haters θα κράζουν με κάθε ευκαιρία. Αυτό συμβαίνει πάντα. 1 4
EvriGS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Που θα το δει κάποιος που δεν το είδε στο σινεμα?
koutsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, EvriGS είπε Που θα το δει κάποιος που δεν το είδε στο σινεμα? Ακόμα πουθενά...
7nisiotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Αχνοφαίνεται πρωτοχρονιάτικο "δωράκι" από τους Καρπάδες, προβολή μέσω Cosmote TV. Σε τελευταίο στορυ του ο Σάκης ανέφερε πώς " κάτι ετοιμάζεται" και για όσους δεν μπόρεσαν να το δουν. 1 1
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου On 21/12/2024 at 12:38, 7nisiotis said: Αχνοφαίνεται πρωτοχρονιάτικο "δωράκι" από τους Καρπάδες, προβολή μέσω Cosmote TV. Σε τελευταίο στορυ του ο Σάκης ανέφερε πώς " κάτι ετοιμάζεται" και για όσους δεν μπόρεσαν να το δουν. Τελικά ανακοινώθηκε κάτι σχετικό;
koutsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τελικά ανακοινώθηκε κάτι σχετικό; Μπα, όχι ακόμα..
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 17 hours ago, d_gkal said: Τελικά ανακοινώθηκε κάτι σχετικό; Oxi. Το τελευταίο 'hint' είναι το εξής; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα