tzavardin Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Λοιπόν, θα πω κι εγώ μια γνώμη για την ταινία, μιας και την είδα. Μια δίκαια βαθμολογία τυπου imdb θα ήταν 4-5.5 ανάλογα τον άνθρωπο. Οτιδήποτε παραπάνω και παρακάτω θα ήταν άδικο κατά τη γνώμη μου. Σαν κριτική θα πω ότι η ταινία ήταν άνιση. Στα καλά να πω ότι γενικά η δουλειά του Αλέκου στο μοντάζ και στη φωτογραφία είναι καλύτερη από ότι περίμενα, είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες, αλλά παραμένει μέτρια προς καλή. Πιστεύω θα είχαν καλύτερο αποτέλεσμα αν εμπιστευόταν και κάποιο άλλο επαγγελματία να τον βοηθησει στο μοντάζ. Προφανώς ξέρει ο άνθρωπος, αλλά ο ρυθμός του όπως βγήκε ήταν κουραστικός, έκανε κοιλιά κυρίως στη μέση, και δεν ήταν θέμα σεναρίου. Επίσης οι ερμηνείες, (ειδικά της Λεβογιαννη)ήταν καλές. Και ο Σάκης με εξέπληξε. Περίμενα να είναι αφόρητα κακός, αλλά έχει διορθώσει πολλά λάθη που έκανε στις μικρού μήκους. Αν είχε λίγη σκηνοθετική βοήθεια ή Φωτεινή εντωμεταξύ και απέφευγε λίγη υπερβολή στην ερμηνεία, θα ήταν οριακά τέλεια. Στα κακά τώρα. Το σενάριο θέλει να γίνει Α24 σενάριο χωρίς λόγο. Άλλο με καίει πραγματικά ένα κοινωνικό ζητημα και κάνω τέχνη για να πω για αυτό και άλλο βάζω και μια drama πινελιά να υπάρχει. Κακοβαλμένη η όλη ιδέα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα και ο παραδοσιακός τρόμος (από τα παραμύθια μέχρι το splatter) έχουν κοινωνικά μηνύματα, δεν χρειάζεται να μπουν εμβόλιμα και προφανή. Μπορεί να είμαι προκατειλημμενος, γιατί ούτε και το α24 μου αρέσει όπως το έχει πάει, αλλά τη γνώμη μου λέω. Και, φίλοι μου καλοί, ο ήχος ήταν πολύ ΠΟΛΥ κακός. Η μουσική ήταν εξαιρετική, τα ηχητικα εφέ ήταν καλά και ποιοτικά, αλλά η μίξη και το mastering ήταν απαράδεκτα, ακούγονταν όλα πολύ άσχημα στα ηχεία του village (παγκρατι το ειδα). Κυριολεκτικά σε πέταγε έξω από την ταινία. Το στούντιο των φίλων τους που δείξανε και στο βίντεο για την ταινία γνώμη μου είναι πως τους χαντάκωσε. Εγώ προσωπικά θα έβαζα ένα 4.5 στην ταινία, ίσως 5. Αν έβαζαν κάποια λεφτά παραπάνω στο κομμάτι μετά το shooting, και έκαναν λίγο υπομονή, θα ήταν πραγματικά μια πολύ καλή δουλειά. Με βάση την παραπάνω κριτική ίσως να έπρεπε να βάλω παρακάτω, αλλά μπορώ να πω ότι η ταινία είχε χαρακτήρα, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα, απλά είχε χτυπητές αδυναμίες. Αν θα την προτεινα; Μάλλον όχι, εκτός αν κάποιος όντως θέλει απλά να δει ένα ok horror και να περάσει χαλαρά το βράδυ του. Ή αν του αρέσουν πολύ οι unboxholics και το στυλ του Αλέκου. Τώρα, για το νήμα αυτό, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Προσωπικά έβλεπα μέχρι πριν ένα δύο χρόνια unboxholics αραιά και που, μέχρι που έκανε στροφή το content τους προς πιο μικρές ηλικίες. Επαγγελματικά, καλώς την έκαναν αυτή τη στροφή, γιατί από 300 χιλιάδες έφτασαν 1 μυριο subs. Αυτό από την άλλη, δεν με στεναχώρησε, ούτε με χαροποίησε. Απλά δεν ασχολήθηκα, και δεν βλέπω. Σε αντίθεση με τους μίσους θαμώνες εδώ, που έχουν πάρει εργολαβία 300 σελίδες να βρίζουν τους unboxholics (ενδεικτικά: 30χρονοι κοπρίτες, αναλογίες με την trap στην μουσική, κλισιμο της λέξης αρπαχτή και κοροϊδία σε όλες τις πτώσεις κλπ). Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά οι μισοί εδώ που κάνετε έτσι, μου θυμίζετε groupies και haters της gen z που έχετε εμμονή με το είδωλό σας γιατί δεν σας έδωσε σημασία. Ούτε κωλοπαιδα είναι οι uh, ούτε σωτήρες. Ούτε ο Βασιλάκης Καΐλας του yt που αναδειχθηκε από τη ζητιανια, ούτε μεγιστάνες. Σαν ποιότητα δουλειάς είναι μακράν πάνω από το μεσο όρο του yt, σαν περιεχόμενο είναι λίγο ρηχοί όπως όλη η mainstream υπόσταση της ανθρωπότητας εδώ και είκοσι και πάνω χρόνια. Άμα δεν σας αρέσει, μην τους βλέπετε. Το να μπαίνεις σε φόρουμ και να λες βάζουν τη γυναίκα τους να παίζει, ενώ είναι ηθοποιός η κοπέλα και δεν ειναι γυναικα κανενος, είναι κατινιστικη κατάντια, δεν περιποιεί τιμή. Ξεκολλάτε, και δείτε καμία καλύτερη ταινία, εφόσον το θέλετε και μπορείτε να τη βρείτε, η ζωή είναι λίγη. 17 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SalemsLot είπε Το νόημα των γραφομένων μου δεν είναι ο μηδενισμός. Θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο το συμπέρασμα. Είναι ότι η ποιότητα στις τέχνες φθίνει άγρια. Αν υπερέβαλα ίσως λέγοντας ότι στις 10 δεν βγαίνει ούτε μία, ας μη γίνει αιτία για να κολλάμε εκεί. Έτσι από ειλικρινή περιέργεια, πες μία μπάντα που θεωρείς καλή και εμφανίστηκε μετά το 2000 να καταλάβω τι εννοείς. πες ειδος μουσικης να δω αν το γνωριζω για να σου απαντησω edit: βασικα ακυρο φιλαρακι μη λες τιποτα. για να μην σ'αρεσει τιποτα μετα το 2000 ή δεν ακους μουσικη ή εισαι 90 χρονων. προχωραμε και καλη συνεχεια. Επεξ/σία 9 Μαϊου από babality 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 5 minutes ago, babality said: πες ειδος μουσικης να δω αν το γνωριζω για να σου απαντησω Μάλλον στα τελευταία album των Immortal αναφέρεται! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 22 λεπτά πριν, babality είπε edit: βασικα ακυρο φιλαρακι μη λες τιποτα. για να μην σ'αρεσει τιποτα μετα το 2000 ή δεν ακους μουσικη ή εισαι 90 χρονων. προχωραμε και καλη συνεχεια Βασικά κι εγώ κατάλαβα για τι μιλάς, αφού βρίσκεις ικανοποιητική τη μουσική σκηνή μετά το 2000. Μάλλον για τριτοτέταρτης κατηγορίας πράγματα ή είσαι 20 χρονών. Αλλά έτσι ενδεικτικά αναφέρω μερικά που αρέσουν σε εμένα προ 2000, για να μην απαντάω μόνο με εξυπνάδες. Radiohead, Portishead, Pink Floyd, Sonic Youth, Nick Cave, Leonard Cohen, Nirvana, Bohren and der Club of Gore, The smashing pumpkins, The National (δοκάρι 1999), Metallica, Prodigy. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 5 minutes ago, SalemsLot said: Βασικά κι εγώ κατάλαβα για τι μιλάς, αφού βρίσκεις ικανοποιητική τη μουσική σκηνή μετά το 2000. Μάλλον για τριτοτέταρτης κατηγορίας πράγματα ή είσαι 20 χρονών. Αλλά έτσι ενδεικτικά αναφέρω μερικά που αρέσουν σε εμένα προ 2000, για να μην απαντάω μόνο με εξυπνάδες. Radiohead, Portishead, Pink Floyd, Sonic Youth, Nick Cave, Leonard Cohen, Nirvana, Bohren and der Club of Gore, The smashing pumpkins, The National (δοκάρι 1999), Metallica, Prodigy. Φίλε μου παραδέξου το ότι βαριέσαι να ασχοληθείς. Μουσικάρες και σαβούρες βγαίναν και θα βγαίνουν πάντα! Εμείς αλλάζουμε απλά και δεν ασχολούμαστε οπως παλιά. Άρα σταμάτα τη γκρίνια για τη σημερινή εποχή γιατί ακούγεσαι σαν παπούς στο καφενείο! 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SalemsLot είπε Βασικά κι εγώ κατάλαβα για τι μιλάς, αφού βρίσκεις ικανοποιητική τη μουσική σκηνή μετά το 2000. Μάλλον για τριτοτέταρτης κατηγορίας πράγματα ή είσαι 20 χρονών. Αλλά έτσι ενδεικτικά αναφέρω μερικά που αρέσουν σε εμένα προ 2000, για να μην απαντάω μόνο με εξυπνάδες. Radiohead, Portishead, Pink Floyd, Sonic Youth, Nick Cave, Leonard Cohen, Nirvana, Bohren and der Club of Gore, The smashing pumpkins, The National (δοκάρι 1999), Metallica, Prodigy. Επειδή αναφέρεις και metal συγκροτήματα, και πραγματικά με πιάνει η ψυχή μου να σε ακούω να λες ότι δεν βγαίνει τίποτα μετά το 2000, θα σου αναφέρω κάποια συγκροτήματα του σκληρού ήχου από όλο το φάσμα, που έχουν βγάλει αριστουργήματα και είναι mainstream σχετικά, μπορεί και να σου αρέσουν: Zeal and Ardor (ντεμπούτο 2017), Baroness (2007), Mastodon (2002), Agalloch (τους κλέβω κι ας βγάλανε το 1999 πρώτο δίσκο, γιατί ήταν 20 χρόνια μπροστά), οι δικοί μας Planet of Zeus και οι 1000mods, Sabaton, Municipal Waste, Ghost, Gojira, βασικά Gojira, και ελπίζω να μην ξέχασα τους Gojira. Βγάζω έξω πασίγνωστα συγκροτήματα όπως Disturbed, A7V, Trivium, Volbeat, γιατί απλά δεν μου αρέσουν. Αυτά από ένα φάσμα μουσικής, ότι θυμάμαι μόνο εγώ σε ένα δεκάλεπτο, με τα δικά μου γούστα. Άμα το κάνουν αυτό και οι υπόλοιποι εδώ μόνο για τα είδη που λες, θα βγει μια λίστα 500 ονόματα. Απλά είσαι υπερβολικός, δεν θέλεις να ακούσεις τίποτα από 2000 και μετά και κάνεις λάθος, αν το παραδεχτείς θα ανέβεις στα μάτια μου φουλ. Εκτός αν όλοι ακούμε τριτοτέταρτη μουσική ή πιστεύεις ότι δεν ξέρουμε τον Hetfield, τον Cobain, και τον Gilmour. Επεξ/σία 9 Μαϊου από tzavardin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Εγώ δεν έχω καταλάβει το θέμα μας είναι το πόσο καλή ή κακή είναι η ταινία ή γιατί έβγαλαν ταινία αυτοί οι τεμπέληδες που όλοι μέρα ξύνονται και βάζουν λεφτά στα ταμεία τους ακούραστα τις περισσότερες φορές όπως λέτε; Τους έχουμε σταυρώσει χωρίς να μας έχουν κάνει κατι.Ναι το είπαμε ήταν κακή αλλά έχουμε τώρα μισές και παραπάνω σελίδες που έχετε πάρει ένα φτυάρι και λέτε πράγματα που δεν χρειάζονται. Πάμε παρακάτω η ζωή συνεχίζεται δεν έβαλε κανένας κανέναν με το ζόρι ούτε να πάει να δει την ταινία, ούτε να παρακολουθεί το content τους στο YouTube. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Η αποχώρηση καρπάδων από gameover είναι από τις πιο επεισοδιακές του ελληνικού ιντερνετ, κρίμα που δεν είχε διαμορφωθεί η σημερινή κατάσταση με τα σοσιαλ μιντια ακόμα, θα γινόταν ωραίος χαβαλες. Κανένας από τις δύο πλευρές δεν μιλάει για τα γεγονότα τότε, κάνουν σαν να μην υπήρξαν μαζι, οπότε υπάρχει και πέπλο μυστηρίου. Καθίστε γύρω από το τζάκι παιδιά μου να σας πως για την παλιά εκείνη εποχή. Το gameover από τα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου αίωνα ήταν ίσως το μεγαλύτερο ελληνικό gaming site, με αρκετές καινοτομίες όπως το ιστορικό πλέον webcast, ένα από τα πρώτα podcast της χώρας, 10+ χρόνια πριν γίνουν της μόδας. Μιλάμε για 2007-8 τώρα, πριν γίνει πολύ δημοφιλές το youtube καν. Το gameover έτρεχε από τον Καλίφα που έχτισε μια κοινότητα, στην οποία κάποιοι προσέφεραν περισσότερο σε εθελοντική σχεδόν βάση. Έτσι προέκυψαν και οι καρπάδες από την αριδαία οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σαν ένα χόμπι πριν κάνουν οικογένειες. Έτσι λοιπόν που λέτε βρήκαν κοινό έτοιμο, απέκτησαν εμπειρία, έγιναν γνωστοί μέσω του σάιτ, αλλά κι αυτοι προσέφεραν. Ο Σάκης το έχει να μαζεύει κόσμο, σε μαζώξεις του gameover στην βορεια ελλάδα μάζευε εκατοντάδες άτομα, στις αρχες του 2010. Έφτασε το gameover σε επίπεδα που δεν είχε ούτε πριν, ούτε φυσικά μετά. Κάποια στιγμή νιώσαν ότι είναι κάτι παραπάνω από το site που τους φιλοξενούσε και διαλύσαν την κοινότητα χωρίς καμία τύψη, δημιουργώντας κάτι δικό τους. Το πόσο προσχεδιασμένο ήταν όλο αυτό και πόσο ειλικρινής ήταν έξοδος δεν θα το μάθουμε ποτέ, δεν μιλάει κανένας για τα γεγονότα. Πάντως δεν έγινε καλά το διαζύγιο. Η αλήθεια είναι ότι το gameover το έτρεχαν άτομα που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην νέα εποχή, της υπερέκθεσης, των ριάξιον βιντεο και όλου αυτού του πανηγυριού, για το οποίο ο καρπάς ήταν γεννημένος. Σήμερα το unboxholics είναι μιντιακός γίγαντας και το gameover είναι περιθωριακό σάιτ που διατηρείται από όσους μπαρμπάδες θελουν να θυμούνται μια πιο απλή (σιβιλαιζντ, λέμε τώρα) εποχη. Δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο για το διαζυγιο αλλά ο καρπάς ειναι από πάνω, θα περιμενα να δείχνει μια γεναιοψυχία, δεν μου αρεσει επιτυχημένοι να κάνουν ότι φυτρωσαν ξαφνικά. Η εποχή στο gameover έβαλε τις βάσεις για την καριέρα του. Κάποιοι τον βοηθησαν. Τέλοσπαντων. Φύγετε τώρα πρέπει να πάω για ύπνο, παλιόπαιδα! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 4 ώρες πριν, koutsis είπε γκρίνια για τη σημερινή εποχή Δεν γκρινιάζω ρε φίλε. Έχω άποψη και κρίνω και κρίνομαι για αυτά που λέω. Εσύ βγάλτα όλα ίσα κι όμοια. 3 ώρες πριν, tzavardin είπε Gojira 1996 λέει η wikipedia. Αλλά σιγά, αυτό ήταν το καλύτερο που σκέφτηκες? 3 ώρες πριν, tzavardin είπε Planet of Zeus και οι 1000mods Εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος. 3 ώρες πριν, tzavardin είπε θα βγει μια λίστα 500 ονόματα Ε, καλά τώρα. Μετά υπερβάλω εγώ. 3 ώρες πριν, tzavardin είπε δεν θέλεις να ακούσεις τίποτα από 2000 και μετά και κάνεις λάθος Έχω μπάντες που μου αρέσουν και σχηματίστηκαν μετά το 2000. Χάνεις κι εσύ το νόημα των γραφομένων μου ή είσαι κι εσύ απ' αυτούς που κρίνουν ελαφρά τη καρδία ή από αυτούς που βρίσκουν παντού "αριστουργήματα". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Evangelos Anagnostou said: Η αποχώρηση καρπάδων από gameover είναι από τις πιο επεισοδιακές του ελληνικού ιντερνετ, κρίμα που δεν είχε διαμορφωθεί η σημερινή κατάσταση με τα σοσιαλ μιντια ακόμα, θα γινόταν ωραίος χαβαλες. Κανένας από τις δύο πλευρές δεν μιλάει για τα γεγονότα τότε, κάνουν σαν να μην υπήρξαν μαζι, οπότε υπάρχει και πέπλο μυστηρίου. Καθίστε γύρω από το τζάκι παιδιά μου να σας πως για την παλιά εκείνη εποχή. Το gameover από τα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου αίωνα ήταν ίσως το μεγαλύτερο ελληνικό gaming site, με αρκετές καινοτομίες όπως το ιστορικό πλέον webcast, ένα από τα πρώτα podcast της χώρας, 10+ χρόνια πριν γίνουν της μόδας. Μιλάμε για 2007-8 τώρα, πριν γίνει πολύ δημοφιλές το youtube καν. Το gameover έτρεχε από τον Καλίφα που έχτισε μια κοινότητα, στην οποία κάποιοι προσέφεραν περισσότερο σε εθελοντική σχεδόν βάση. Έτσι προέκυψαν και οι καρπάδες από την αριδαία οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σαν ένα χόμπι πριν κάνουν οικογένειες. Έτσι λοιπόν που λέτε βρήκαν κοινό έτοιμο, απέκτησαν εμπειρία, έγιναν γνωστοί μέσω του σάιτ, αλλά κι αυτοι προσέφεραν. Ο Σάκης το έχει να μαζεύει κόσμο, σε μαζώξεις του gameover στην βορεια ελλάδα μάζευε εκατοντάδες άτομα, στις αρχες του 2010. Έφτασε το gameover σε επίπεδα που δεν είχε ούτε πριν, ούτε φυσικά μετά. Κάποια στιγμή νιώσαν ότι είναι κάτι παραπάνω από το site που τους φιλοξενούσε και διαλύσαν την κοινότητα χωρίς καμία τύψη, δημιουργώντας κάτι δικό τους. Το πόσο προσχεδιασμένο ήταν όλο αυτό και πόσο ειλικρινής ήταν έξοδος δεν θα το μάθουμε ποτέ, δεν μιλάει κανένας για τα γεγονότα. Πάντως δεν έγινε καλά το διαζύγιο. Η αλήθεια είναι ότι το gameover το έτρεχαν άτομα που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην νέα εποχή, της υπερέκθεσης, των ριάξιον βιντεο και όλου αυτού του πανηγυριού, για το οποίο ο καρπάς ήταν γεννημένος. Σήμερα το unboxholics είναι μιντιακός γίγαντας και το gameover είναι περιθωριακό σάιτ που διατηρείται από όσους μπαρμπάδες θελουν να θυμούνται μια πιο απλή (σιβιλαιζντ, λέμε τώρα) εποχη. Δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο για το διαζυγιο αλλά ο καρπάς ειναι από πάνω, θα περιμενα να δείχνει μια γεναιοψυχία, δεν μου αρεσει επιτυχημένοι να κάνουν ότι φυτρωσαν ξαφνικά. Η εποχή στο gameover έβαλε τις βάσεις για την καριέρα του. Κάποιοι τον βοηθησαν. Τέλοσπαντων. Φύγετε τώρα πρέπει να πάω για ύπνο, παλιόπαιδα! Κάποια στιγμή μπαίναμε game over για να δούμε κυρίως τα unboxing και τα PC build του Σακη. Καλά έκανε και έφυγε για να κάνει κάτι δικό του γιατι είχε αναγεννήσει μέχρι και το forum. Αν και τους έπρηζα να μάθουμε κάτι για το διαζύγιο προς τιμήν τους τα παιδιά και από τα 2 site ποτέ τους δεν πέταξαν λάσπη….. όποτε όλες οι κακιουλες που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες τις λες και αποκυήματα φαντασίας. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ εκείνη την περίοδο πήγα με το μέρος του gameover. Τους ακούω μέχρι και σήμερα και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Καλίφα που παραμένει based και λογικός στα politics wars. Αρκετοί κράζαμε τον Σακη και μέσα σε αυτούς και εγώ περί υποκουλτούρας, 13χρονων και τα συναφή…. σήμερα ανυπομονώ ποτέ θ ανεβάσει το επόμενο road trip η βίντεο με το γνωστό παρεάκι. Η ταινία του δεν μ ενδιαφέρει καν…. ίσως την δω μόνο για τα πολύ ωραία πλάνα που είμαι σίγουρος ότι θα έχει. Στο τσάμπα φυσικά Επεξ/σία 10 Μαϊου από Lotof 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos96 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Οι τελευταίες δύο απόψεις που γράφτηκαν @Evangelos Anagnostou και @Lotof είναι μακράν οι πιο σωστές και ακριβείς για το τι συνέβη μεταξύ του Καρπά και του Gameover. Όσοι παρακολουθούσαν από τότε, γνωρίζουν πόσο δυνατή και ποιοτική ομάδα υπήρχε εκείνο το διάστημα. Σίγουρα πολλοί θα θυμούνται τις εκπομπές του Σάκη με τον Σάββα για την ανάλυση του Alan Wake. Οι Unboxholics δημιουργήθηκαν μέσα στο Gameover και έγιναν ευρύτερα γνωστοί από το κοινό του. Ήταν όμως φυσικό επακόλουθο να διασπαστούν και να κάνουν κάτι δικό τους, όπως άλλωστε είχαν επικοινωνήσει εκείνη την εποχή. Δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη και πως έσπασαν, καθώς πέραν από κάποιες ελάχιστες μπιχτές που γίνονταν σε κάποια webcast του Gameover, δεν άφηναν τίποτα παραπάνω να κυκλοφορήσει. Από εκεί και πέρα το Gameover πήρε την κάτω βόλτα με προβλήματα στο site, άτομα με πολύ διαφορετικό mindset από της εποχής και γενικότερα μια κουλτούρα που ήταν προσκείμενη στο παλιό gaming των περιοδικών. Αξίζει ωστόσο να παρακολουθεί κανείς και τους δύο, καθώς είναι δύο διαφορετικές πλευρές του gaming και γενικότερου content, κρατώντας τα θετικά χαρακτηριστικά και αφήνοντας πίσω τα αρνητικά, όπως το υπερβολικά commercial κομμάτι που έχουν πλέον οι Unboxholics ή τη γενικότερη γκρίνια που βγάζει κατά καιρούς το Gameover για τις νέες μόδες της εποχής. Επεξ/σία 10 Μαϊου από kyriakos96 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Η μίξη προσγειωμένου καλίφα και ορισμένων άλλων παιδιών και επικοινωνιακού καρπα ήταν η σωστή αναλογία, λειτουργούσε άριστα, αλληλοπεριοριζαν τις τάσεις. Μετα το διαζύγιο δεν μπόρεσα ποτέ να ακολουθήσω καρπα, πολύ τσιρκο για τα γούστα μου και το gameover έγινε πολύ υποτονικό. Έκανε επιτυχία ο κάρπας γιατί τα παιδάκια θέλουν τσιρκολικια αλλά στο δικό μου σύμπαν έχασαν και οι δυο, έπρεπε να συνεχίσει η συνεργασία, έστω κι αν έβγαινε από πάνω ο καρπας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Evangelos Anagnostou said: Η μίξη προσγειωμένου καλίφα και ορισμένων άλλων παιδιών και επικοινωνιακού καρπα ήταν η σωστή αναλογία, λειτουργούσε άριστα, αλληλοπεριοριζαν τις τάσεις. Μετα το διαζύγιο δεν μπόρεσα ποτέ να ακολουθήσω καρπα, πολύ τσιρκο για τα γούστα μου και το gameover έγινε πολύ υποτονικό. Έκανε επιτυχία ο κάρπας γιατί τα παιδάκια θέλουν τσιρκολικια αλλά στο δικό μου σύμπαν έχασαν και οι δυο, έπρεπε να συνεχίσει η συνεργασία, έστω κι αν έβγαινε από πάνω ο καρπας. Επειδη άκουσα όλα τα μετέπειτα podcast του διαζυγίου και επειδη σ ένα από αυτά είχε βγει και ο καρπας σε φάση αποχαιρετισμού η δίκη μου αίσθηση ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο. Είμαι σίγουρος ότι ο καλιφας δεν θα είχε κανένα θέμα ν αφήσει τον Σακη να κάνει κουμάντο. Αφού και ο τρόπος που δουλεύει μέχρι και σήμερα είναι πολύ χαλαρός σε φάση εθελοντισμού. Έχει ήδη αφήσει κάποια αλλά παιδιά να πάρουν τα ηνία. Ήταν εμφανές ποσο πολύ είχε στεναχωρηθεί με την αποχώρηση του Σακη και το δέχθηκε παραπάνω από αξιοπρεπώς (άλλωστε συνεχώς επαναλάμβανε ότι μιλάμε στο τηλέφωνο με τον σακη)…. δεν τον έβλεπε καθόλου ανταγωνιστικά αλλά τον θεωρούσε οικογένεια. Είχαν τρελή χημεία οι 2 τους στα webcast και ηταν εμφανές ότι ο χαβαλές του Σακη δεν ήταν τόσο αποδεκτός από τους άλλους όσο από τον Καλίφα. Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Καρπας ήθελε να κάνει κάτι εντελώς δικό του. Αυτό και τίποτε άλλο. Κρίμα. Ήταν φωτιά τότε το gameover: Καλίφας,Σάκης,Πριτσκας,Πλωμαριτελης,nikeferrari,Σκουλουδάκης κτλ. Αγνές εποχές προ wokilas. Τρελή παρέα! Επεξ/σία 10 Μαϊου από Lotof 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Φίλε δεν θυμάσαι καλά. Ο καρπας εξαφανίστηκε από το σάιτ σαν να ηταν εκτελεσμένος αξιωματούχος σε σοβιετικο καθεστώς. Εξαφανίστηκαν ποστ στο φόρουμ και δεν αναφέρθηκε η ύπαρξη καρπα ποτέ ξανά, σαν να μην υπήρξε. Κι αυτος εμφανίζεται λες και έφτιαξε ένα σάιτ από το χωριό του το 2012 και είχε κοσμο με μαγικό τρόπο ξαφνικά. Δλδ ένας ανθρωπος μας βοηθάει στην αρχή της δουλειάς μας και του έχουμε υποχρέωση μια ζωη, δεν μπορείς να κάνει ότι δεν υπήρξε. Τεσπα. Πιστευω ότι έγινε καλό ξεμαλιασμα, κάποιοι αισθάνθηκαν προδομένοι, αλλά κρατάνε επίπεδο και δεν μίλησε κανείς. Ίσως κάποτε να τα πούνε όταν θα ηρεμήσουν τα πάθη. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Κλειδώστε ρε παιδιά το νήμα με θέμα την ταινία γιατί έχουμε περάσει τους Καρπάδες από γενεές 14.. Ιερά εξέταση κανονικά.! Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το τι έχουν κάνει,πως το κατάφεραν και αν θα πατήσουν επί πτωμάτων για να ζήσουν εκείνοι καλύτερα οικονομικά και να εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα