koutsis Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, MarioGr said: Επειδή όπως είπες "φαντάζεσαι" πως θα είναι, πήγαινε δες την και μετά ίσως να έχουμε κοινή γνώμη..Δεν έχω παρακολουθήσει αυτά που έβαλες η αλήθεια είναι, βλέπω συχνά livestram τους τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη ταινία και το ξέρω, αυτό που ξέρω ωστόσο είναι ότι μια αίθουσα βγήκε μόλις τελείωσε η ταινία και είχαν την ίδια απορία..τι ήταν τούτο? Αυτό ακριβώς γράφω πιο πάνω! Δες τα link που ανέβασα πιο πάνω και αν δεν σου αρέσουν ΜΗΝ πας να δεις την ταινία γιατί θα είναι στο ίδιο στυλ ακριβώς! Εγώ ξέρω πολύ καλά τι να περιμένω αν και όποτε τη δω. Εσύ προφανώς δεν είχες ιδέα. Επεξ/σία 28 Απριλίου από koutsis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 13 λεπτά πριν, koutsis είπε Αυτό ακριβώς γράφω πιο πάνω! Δες τα link που ανέβασα πιο πάνω και αν δεν σου αρέσουν ΜΗΝ πας να δεις την ταινία γιατί θα είναι στο ίδιο στυλ ακριβώς! Εγώ ξέρω πολύ καλά τι να περιμένω αν και όποτε τη δω. Εσύ προφανώς δεν είχες ιδέα. Πάνω στον καημό σου να υποστηρίξεις τους UH μάλλον δεν διάβασες ότι πήγε και είδε την ταινία και είπε τι είναι αυτό που βλέπουμε. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, koutsis είπε Φίλε μου δεν νομίζω να υπάρχει καμία αδικία εδώ. Έχουν δουλέψει τόσα χρόνια για να αποκτήσουν τους followers που έχουν (άσχετα ποιοι είναι) και για να έχουν τις γνωριμίες που έχουν. Και αποφάσισαν τώρα να κάνουν αυτή τη δουλειά με τα μέσα που έχουν και με το οποίο ταλέντο και στυλ διαθέτουν. Όποιος θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο είναι ελεύθερος να το κάνει, δεν τον σταματάει κανείς! αδερφε αν εγω ανοιγω κουτια και μετα επειδη μου ηρθε θελω να κανω τον ηθοποιο και αυτοι που με εβλεπαν να ανοιγω κουτια ξαφνικα μου λενε οτι γαμαω και σαν ηθοποιος ΟΚ δεν ειναι αδικια ειναι κατι αλλο που εμενα αυτο δεν μαρεσει σαν αντιληψη πως να στο πω πρεπει δηλαδη; δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στο θεμα στη μαζα του κοσμου ειναι ακριβως το ιδιο με τους ινφλουενσερς κτλπ οτι παπαρια τους ερθει την κανουν τρεντ κτλπ και επειδη ο κοσμος ειναι χαζος περναει αυτο που προβαλουν εμενα σαν λατρη του σινεμα με χαλαει να βλεπω βλακεις να αποθεωνονται οπως με ξενερωνει και που οι σουπερ ηρωες εχουν χαλασει καπως το σινεμα ξερω γω δεν εχουμε προσωπικα ξαναλεω ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ υπο αλλες συνθηκες δεν θα μιλαγα καν για την ταινια αυτη λογικα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 14 minutes ago, NT1G said: Πάνω στον καημό σου να υποστηρίξεις τους UH μάλλον δεν διάβασες ότι πήγε και είδε την ταινία και είπε τι είναι αυτό που βλέπουμε. Το διάβασα ότι την είδε φίλε μου, αφού έκανα tag το σχόλιο του που την κράζει 😉 Γενικά μιλάω για όσους θέλουν να τη δουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dubito Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, managermono είπε αδερφε αν εγω ανοιγω κουτια και μετα επειδη μου ηρθε θελω να κανω τον ηθοποιο και αυτοι που με εβλεπαν να ανοιγω κουτια ξαφνικα μου λενε οτι γαμαω και σαν ηθοποιος ΟΚ δεν ειναι αδικια ειναι κατι αλλο που εμενα αυτο δεν μαρεσει σαν αντιληψη πως να στο πω πρεπει δηλαδη με το ζορι να εχω κομπλεξ? δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στο θεμα στη μαζα του κοσμου ειναι ακριβως το ιδιο με τους ινφλουενσερς κτλπ οτι παπαρια τους ερθει την κανουν τρεντ κτλπ και επειδη ο κοσμος ειναι χαζος περναει αυτο που προβαλουν εμενα σαν λατρη του σινεμα με χαλαει να βλεπω βλακεις να αποθεωνονται οπως με ξενερωνει και που οι σουπερ ηρωες εχουν χαλασει καπως το σινεμα ξερω γω δεν εχουμε προσωπικα ξαναλεω ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ υπο αλλες συνθηκες δεν θα μιλαγα καν για την ταινια αυτη λογικα Επειδη λοιπον λες οτι εισαι σινεφιλ θα επρεπε να υποστηριζεις αυτες τις προσπαθειες. Το καταλαβαινω οτι μπορει να εισαι ακραια αρνητικα προσκειμενος κατι που σε βαζει σε ακιβως ιδια μοιρα με τους "στραβους" φανς , δηλαδη κανενας δεν θα λαβει σοβαρα υποψη την κριτικη σου. Το σινεμα αργοπεθαινει και αν 2 τυποι απο το χωριο , κλαρινογκαμπροι και οτι αλλα φεδρα λενε ορισμενοι εδω, εστειλαν τα παιδια στο cinema της γειτονιας τους ειναι για μενα θετικο προσιμο. Μαζι με οτι εφτιαξαν αυτοι μπορει να πανε να δουν και καμια αλλη ταινια. Ισως καπως ετσι ο διανομεας να δωσει καμια ευκαιρια και σε κανεναν αλλο ανθρωπο που ενδεχεται να εχει πολυ μεγαλυτερο ταλεντο. 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 1 minute ago, Dubito said: Επειδη λοιπον λες οτι εισαι σινεφιλ θα επρεπε να υποστηριζεις αυτες τις προσπαθειες. Το καταλαβαινω οτι μπορει να εισαι ακραια αρνητικα προσκειμενος κατι που σε βαζει σε ακιβως ιδια μοιρα με τους "στραβους" φανς , δηλαδη κανενας δεν θα λαβει σοβαρα υποψη την κριτικη σου. Το σινεμα αργοπεθαινει και αν 2 τυποι απο το χωριο , κλαρινογκαμπροι και οτι αλλα φεδρα λενε ορισμενοι εδω, εστειλαν τα παιδια στο cinema της γειτονιας τους ειναι για μενα θετικο προσιμο. Μαζι με οτι εφτιαξαν αυτοι μπορει να πανε να δουν και καμια αλλη ταινια. Ισως καπως ετσι ο διανομεας να δωσει καμια ευκαιρια και σε κανεναν αλλο ανθρωπο που ενδεχεται να εχει πολυ μεγαλυτερο ταλεντο. σινεφιλ ειμαι οχι η μητερα τερεζα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Dubito είπε Επειδη λοιπον λες οτι εισαι σινεφιλ θα επρεπε να υποστηριζεις αυτες τις προσπαθειες. Το καταλαβαινω οτι μπορει να εισαι ακραια αρνητικα προσκειμενος κατι που σε βαζει σε ακιβως ιδια μοιρα με τους "στραβους" φανς , δηλαδη κανενας δεν θα λαβει σοβαρα υποψη την κριτικη σου. Το σινεμα αργοπεθαινει και αν 2 τυποι απο το χωριο , κλαρινογκαμπροι και οτι αλλα φεδρα λενε ορισμενοι εδω, εστειλαν τα παιδια στο cinema της γειτονιας τους ειναι για μενα θετικο προσιμο. Μαζι με οτι εφτιαξαν αυτοι μπορει να πανε να δουν και καμια αλλη ταινια. Ισως καπως ετσι ο διανομεας να δωσει καμια ευκαιρια και σε κανεναν αλλο ανθρωπο που ενδεχεται να εχει πολυ μεγαλυτερο ταλεντο. δηλαδη το πιστευεις οτι βαση αυτης της ταινιας θα ξανα πανε για μια αλλη ταινια και θα ανεβουν τα σινεμα? τοσα χρονια τωρα ακουσαν την λεξη σινεμα πρωτη φορα τοοοοοσος κοσμος ? η οτι οι διανομεις θα δωσουν σεμενα και σεσενα το πρασινο φως μετα απο την ταινια των uh? μην εχετε αυταπατες. εγινε μια ταινια λογο ονοματος και αυτο βαφτιστηκε μπιζνα καλη και πολυ καλα καναν οσοι φανε απο αυτην . ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 1 hour ago, NIKOSKURT said: δηλαδη το πιστευεις οτι βαση αυτης της ταινιας θα ξανα πανε για μια αλλη ταινια και θα ανεβουν τα σινεμα? τοσα χρονια τωρα ακουσαν την λεξη σινεμα πρωτη φορα τοοοοοσος κοσμος ? η οτι οι διανομεις θα δωσουν σεμενα και σεσενα το πρασινο φως μετα απο την ταινια των uh? μην εχετε αυταπατες. εγινε μια ταινια λογο ονοματος και αυτο βαφτιστηκε μπιζνα καλη και πολυ καλα καναν οσοι φανε απο αυτην . ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε. ξεκαθαρα μην σου πω και κακο εκαναν γιατι μπορει να βγει και η μικρη ολλανδεζα τωρα να πει θα κανω ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, Dubito είπε Επειδη λοιπον λες οτι εισαι σινεφιλ θα επρεπε να υποστηριζεις αυτες τις προσπαθειες. Το καταλαβαινω οτι μπορει να εισαι ακραια αρνητικα προσκειμενος κατι που σε βαζει σε ακιβως ιδια μοιρα με τους "στραβους" φανς , δηλαδη κανενας δεν θα λαβει σοβαρα υποψη την κριτικη σου. Το σινεμα αργοπεθαινει και αν 2 τυποι απο το χωριο , κλαρινογκαμπροι και οτι αλλα φεδρα λενε ορισμενοι εδω, εστειλαν τα παιδια στο cinema της γειτονιας τους ειναι για μενα θετικο προσιμο. Μαζι με οτι εφτιαξαν αυτοι μπορει να πανε να δουν και καμια αλλη ταινια. Ισως καπως ετσι ο διανομεας να δωσει καμια ευκαιρια και σε κανεναν αλλο ανθρωπο που ενδεχεται να εχει πολυ μεγαλυτερο ταλεντο. Ναι, μόνο που δεν είναι απλά 2 τύποι από το χωριό που γυρίσαν την ταινία. Είναι οι UH του 1 εκατομμυρίου subscribers κ.τ.λ., που γράψαν και σκηνοθετήσαν την ταινία και πρωταγωνιστεί ο ένας από τους 2 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ UH που βλέπουμε να λέει στο τρέιλερ. Αυτό είδε ο διανομέας μαζί με την ταινία. Και αυτό λένε οι haters, κομπλεξικοί, αρνητές κ.τ.λ., ότι αν αυτή την ταινία την είχαν βγάλει εντελώς ίδια, 2 αδέρφια από το Διδυμότειχο (blues) που τους ξέρουν μόνο στην πόλη τους, ο διανομέας αφού την έβλεπε θα γέλαγε και θα τους έλεγε να πάνε σε κανένα φεστιβάλ ταινιών και μαγειρίτσας. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpan123 Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 6 ώρες πριν, koutsis είπε Αυτό ακριβώς γράφω πιο πάνω! Δες τα link που ανέβασα πιο πάνω και αν δεν σου αρέσουν ΜΗΝ πας να δεις την ταινία γιατί θα είναι στο ίδιο στυλ ακριβώς! Εγώ ξέρω πολύ καλά τι να περιμένω αν και όποτε τη δω. Εσύ προφανώς δεν είχες ιδέα. Πιο πριν έγραφες δείτε την ταινία και μετά κρίνετε. Τώρα λες δείτε τις ταινίες μικρού μήκους και μετά δείτε την ταινία να ξέρετε τι να περιμένετε. Φτάνει ρε 'συ. Η ταινία τελικά απο ότι φαίνεται δεν είναι καλή. Τι να κάνουμε τώρα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, smpan123 said: Πιο πριν έγραφες δείτε την ταινία και μετά κρίνετε. Τώρα λες δείτε τις ταινίες μικρού μήκους και μετά δείτε την ταινία να ξέρετε τι να περιμένετε. Φτάνει ρε 'συ. Η ταινία τελικά απο ότι φαίνεται δεν είναι καλή. Τι να κάνουμε τώρα; Φίλε μου λέω να δούνε τις ταινίες μικρού μήκους για να ξέρουν τι να περιμένουν! Αν αρέσει σε κάποιον να βλέπει σινεμά μόνο ταινίες δράσης και πάει να δει αυτήν λόγω του hype που έχει, λογικό να μην του αρέσει! Από εκεί και πέρα με βάση το είδος της ταινίας σίγουρα πρέπει να τη δούμε πρώτα και μετά να την κρίνουμε! Πως θα κρίνεις μια ταινία αν δε τη δεις; θα τη θάψεις επειδή δεν χωνευεις τους unboxholics? Δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο 😉 Επεξ/σία 28 Απριλίου από koutsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 7 hours ago, koutsis said: "lurking near" Αυτό ήταν καλό για short film. Απλοϊκή σεναριακή εκτέλεση που έχουμε δει δεκάδες φορές αλλά αρκετά ενδιαφέρον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpan123 Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου λέω να δούνε τις ταινίες μικρού μήκους για να ξέρουν τι να περιμένουν! Αν αρέσει σε κάποιον να βλέπει σινεμά μόνο ταινίες δράσης και πάει να δει αυτήν λόγω του hype που έχει, λογικό να μην του αρέσει! Από εκεί και πέρα με βάση το είδος της ταινίας σίγουρα πρέπει να τη δούμε πρώτα και μετά να την κρίνουμε! Δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο 😉 Στον άνθρωπο πιο πάνω που είπε ότι δεν του άρεσε η ταινία έβγαλες απευθείας το συμπέρασμα πως δεν ήξερε τι πάει να δει. Δεν διαφωνώ στο ότι θα ήταν καλά να ξέρει ο κόσμος τι πάει να δει και να μην παρασύρετε απο το hype. Αλλά μην βγάζουμε και απευθείας συμπεράσματα για την κριτική κάποιου άλλου για την ταινία, ότι δεν ξέρει τι πάει να δει, με σκοπό να μειώσουμε την κριτική του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, smpan123 said: Στον άνθρωπο πιο πάνω που είπε ότι δεν του άρεσε η ταινία έβγαλες απευθείας το συμπέρασμα πως δεν ήξερε τι πάει να δει. Δεν διαφωνώ στο ότι θα ήταν καλά να ξέρει ο κόσμος τι πάει να δει και να μην παρασύρετε απο το hype. Αλλά μην βγάζουμε και απευθείας συμπεράσματα για την κριτική κάποιου άλλου για την ταινία, ότι δεν ξέρει τι πάει να δει, με σκοπό να μειώσουμε την κριτική του. Συμφωνώ σε αυτό που λες αν και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει τίποτα από unboxholics εκτός από τα livestreams. Εγώ είπα ότι είναι καλό να δει κάποιος τα short films για να ξέρει τι να περιμένει αν δεν έχει καμία επαφή. Τώρα όσον αφορά την ταινία από ότι φαίνεται από τις κριτικές δεν είναι τίποτα το τρομερό αλλα έχει αρκετά καλά στοιχεία για το είδος της. Αν τη δω κάποτε θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. Επεξ/σία 28 Απριλίου από koutsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) εχουν υπερβολικο κοινο κ χορηγο γερμανο για διαφημισεις και digital minds για να προσελκυσει k το τελευταιο προβατο μεσω ιντερνετ...εν ολιγης δεν εβαλαν φραγκο κ καθολου τυχαια το ¨παρουσιαζουν¨ σαν 5 ατομων δουλεια...εβαλαν στην τσεπη κατι μυρια κ ταυτοχρονα κανεις δεν θα τους κραξει αφου ξερουν οτι ειναι low budget μλκια 😛 δεν υπαρχει μη χορηγουμενη/fake κριτικη απο γνωστα ατομα του χωρου..ειτε γ αυτοκινητα ειτε γ ταινιες ειτε οτιδηποτε Επεξ/σία 29 Απριλίου από kage 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα