Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η βιντεοκληση δεν παιζει. Ηταν μετρα του covid. Μονο αν κλεισεις ραντεβου για καταστημα.

Μπορεις να κλεισεις online κ να πας στο καταστημα που εχεις επιλεξει για να εξηπηρετηθεις.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

Επικοινώνησα τηλεφωνικά πριν κάποιες ώρες με την εξυπηρέτηση πελατών.

Μου ανέφεραν βιντεοκλήση γίνεται μόνο εφόσον έχει ενεργοποιήσει κανείς το https://www.eurobank.gr/el/retail/personal-banking/prosopiki-eksupiretisi/v-banking-gia-pelates-personal-banking. Αυτό γίνεται με αίτημα και θέλει έγκριση.

Όταν ρώτησα γιατί το σύστημα επιτρέπει ραντεβού με βιντεοκλήση ελεύθερα στην παρούσα στιγμή έλαβα εντελώς αόριστη απάντηση. Ότι λογικά θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μαζί μου από το κατάστημα για επόμενα βήματα...

Εάν δεν σου κάνει κόπο μία τελευταία ερώτηση.

Έμεινες ικανοποιημένος/ικανοποιημένη από το ραντεβού (εάν τελικά πήγες σε φυσικό κατάστημα) & τι διάρκεια είχε; Βλέπω τα slots είναι 15λεπτα.

Δημοσ.

Εμενα μου απεκλεισαν το ενδεχόμενο για βιντεοκληση χωρίς να ρωτήσουν στοιχεία. 

Όσον αφορά το ραντεβού, 2 φορές έκλεισα σε διαφορετικά καταστήματα και τις 2 δεν πραγματοποιηθηκε για διαφορετικούς λόγους που σχετίζονται με την τράπεζα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, οι βιντεοκλήσεις είναι για όσους έχουν personal banking και άνω, δηλαδή ένα αρκετά σεβαστό κεφάλαιο στην τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, insoholic είπε

Εμενα μου απεκλεισαν το ενδεχόμενο για βιντεοκληση χωρίς να ρωτήσουν στοιχεία. 

Όσον αφορά το ραντεβού, 2 φορές έκλεισα σε διαφορετικά καταστήματα και τις 2 δεν πραγματοποιηθηκε για διαφορετικούς λόγους που σχετίζονται με την τράπεζα. 

ΟΚ, ευχαριστώ και πάλι. :)

54 λεπτά πριν, tasanton είπε

Αν δεν κάνω λάθος, οι βιντεοκλήσεις είναι για όσους έχουν personal banking και άνω, δηλαδή ένα αρκετά σεβαστό κεφάλαιο στην τράπεζα.

Ναι σωστά, έτσι μου είπαν και εμένα, θέλει v-banking για άτομα personal banking, κάπου στο λινκ αναφέρει ότι θέλει 4 προυποθέσεις για αυτό από την παράκατω λίστα.
https://www.eurobank.gr/-/media/eurobank/retail/personal-banking/proionta-upiresies-trapezas.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, tasanton said:

Ηθελα να προσθέσω συνδικαιουχο τη γυναικα μου και να μεταφέρω κεφαλαια που κραταω σε αλλες τράπεζες. 

Εχω κλεισει 3ο ραντεβού, σε 3ο διαφορετικό κατάστημα. Αν κ τωρα δεν εξυπηρετηθω, θα φυγω γενικά από την τράπεζα αυτή κλείνοντας ολους τους λογαριασμούς μου. 

Απο οτι διαβάζω πρέπει να έχω αυτα:

Είστε πελάτης Personal Banking, με πάνω από 50.000€ σε καταθετικά, επενδυτικά ή/και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα στην Eurobank. Επιπλέον, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 4 ενεργά προϊόντα ή υπηρεσίες στην Eurobank.

Σιγουρα θα μετέφερα πανω απο 50Κ , τωρα για τα 4 ενεργα προϊόντα δεν ξερω αν τα έχω αλλα έχω σίγουρα 2.

Επεξ/σία από insoholic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, insoholic said:

Εχω κλεισει 3ο ραντεβού, σε 3ο διαφορετικό κατάστημα. Αν κ τωρα δεν εξυπηρετηθω, θα φυγω γενικά από την τράπεζα αυτή κλείνοντας ολους τους λογαριασμούς μου. 

Θα σου πρότεινα, εφόσον βλέπεις τα συνολικά κεφάλαια να είναι >50Κ, να πας επιτόπου σε κατάστημα, στον υπάλληλο που εξυπηρετεί personal banking και να το κανονίσεις επιτόπου. Ειδικοί χώροι εξυπηρέτησης Personal Banking | Eurobank

Επεξ/σία από tasanton
Δημοσ.

Στην ουσία, δεν εχω ακομα personal banking για να εχω αυτα τα πλεονεκτηματα.

Θα μεταφέρω ενα κεφαλαιο τετοιο που να επιτρέπει personal banking σε καταθετικο λογαριασμο κ οχι επενδυσεις.

Θα ρωτήσω ομως. Ευχαριστώ για την πληροφορία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...