elen46 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Μάλλον κάποιος φοροτεχνικος και δικηγόρος θα πρέπει να επέμβουν πιο λεπτομερώς με στοιχεία και βλέπουμε...
amartolos79 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα! Δεν έχω βρει κάποιο θέμα πιο σχετικό όποτε απευθύνω την ερώτηση μου εδώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει. Έκανα αίτηση ρύθμισης χρέους και κατά την πληρωμή της δόσης (μέσα στο χρονικό διάστημα των 3 ημερών) έβαλα λάθος κωδικό Τ.Ρ.Ο. Όποτε πλέον μου βγάζει το ποσο που κατέθεσα ως επιστροφή. Σε πόσες μέρες θα πιστωθεί πίσω το ποσό της δόσης που πλήρωσα λάθος; ευχαριστώ.
theopan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 25 λεπτά πριν, amartolos79 είπε Καλησπέρα! Δεν έχω βρει κάποιο θέμα πιο σχετικό όποτε απευθύνω την ερώτηση μου εδώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει. Έκανα αίτηση ρύθμισης χρέους και κατά την πληρωμή της δόσης (μέσα στο χρονικό διάστημα των 3 ημερών) έβαλα λάθος κωδικό Τ.Ρ.Ο. Όποτε πλέον μου βγάζει το ποσο που κατέθεσα ως επιστροφή. Σε πόσες μέρες θα πιστωθεί πίσω το ποσό της δόσης που πλήρωσα λάθος; ευχαριστώ. Ξέχνα το. Έως και κάποιους μήνες θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η επιστροφή. Πλήρωσε εκ νέου την 1η δόση για να μην χάσεις τη ρύθμιση. Αν προλαβαίνεις βέβαια...
Conan2046 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 29 λεπτά πριν, amartolos79 είπε Καλησπέρα! Δεν έχω βρει κάποιο θέμα πιο σχετικό όποτε απευθύνω την ερώτηση μου εδώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει. Έκανα αίτηση ρύθμισης χρέους και κατά την πληρωμή της δόσης (μέσα στο χρονικό διάστημα των 3 ημερών) έβαλα λάθος κωδικό Τ.Ρ.Ο. Όποτε πλέον μου βγάζει το ποσο που κατέθεσα ως επιστροφή. Σε πόσες μέρες θα πιστωθεί πίσω το ποσό της δόσης που πλήρωσα λάθος; ευχαριστώ. Μπορείς μέσω των αιτημάτων να κάνεις αίτημα συμψηφισμού της επιστροφής με τρέχουσες οφειλές σου, σε μερικές μέρες θα έχει διεκπεραιωθεί. Απλώς είτε κάνε πρώτα την ρύθμιση (αν έχεις χάσει το περιθώριο των 3 ημερών), πλήρωσε την και περίμενε να επικυρωθεί (να εμφανιστεί στις ρυθμισμένες οφειλές) και μετά το αίτημα, είτε κάνε πρώτα το αίτημα περίμενε να απαντηθεί και μετά κάνε την αίτηση για την νέα ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα