Giants2441 Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου Γεια σας ειμαι νεο μέλος,και θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθήσει.Εχω ενα mercendes c180 w 202 και εντελως ξαφνικά αρχισε να ακούγεται μέσα απο το ΤΑΜπλο ενα ηλεκτρονικο μπιπ. Αυτο σταματάει αν ανοιξω τον αέρα και αν βάλω ανακύκλωση αέρα ξανά ξεκινά.επισης 1 εβδομάδα μετα το συμβάν παρατηρησα ν χαμηλωνει ο φωτισμός στις ενδείξεις ωρας,χιλιομέτρων και εξωτερικής θερμοκρασίας. Εν τω μεταξυ δεν αναβει καποια ενδειξη βλάβης στο καντραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Giants2441 said: Γεια σας ειμαι νεο μέλος,και θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθήσει.Εχω ενα mercendes c180 w 202 και εντελως ξαφνικά αρχισε να ακούγεται μέσα απο το ΤΑΜπλο ενα ηλεκτρονικο μπιπ. Αυτο σταματάει αν ανοιξω τον αέρα και αν βάλω ανακύκλωση αέρα ξανά ξεκινά.επισης 1 εβδομάδα μετα το συμβάν παρατηρησα ν χαμηλωνει ο φωτισμός στις ενδείξεις ωρας,χιλιομέτρων και εξωτερικής θερμοκρασίας. Εν τω μεταξυ δεν αναβει καποια ενδειξη βλάβης στο καντραν. αισθητηρας maf αν δεν εχες διαγνωστικο τοτε συνεργειο Επεξ/σία 22 Μαρτίου από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 8 ώρες πριν, vamvakoolas είπε αισθητηρας maf αν δεν εχες διαγνωστικο τοτε συνεργειο Γιατί αισθητήρας ,maf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα