phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Εδώ ο κόσμος θεωρεί την κρυστάλλωση ελάττωμα, θα τον πείσουμε να ανοίγει βαζάκι και να βλέπει αφρό; 2
kostaswsf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 12 λεπτά πριν, phanispal είπε Εδώ ο κόσμος θεωρεί την κρυστάλλωση ελάττωμα, θα τον πείσουμε να ανοίγει βαζάκι και να βλέπει αφρό; δεν υπαρουν και παππουδες πια να εξηγησουν στους ξερολες
northjohn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Εδώ ο κόσμος θεωρεί την κρυστάλλωση ελάττωμα, θα τον πείσουμε να ανοίγει βαζάκι και να βλέπει αφρό; Δεν έχεις άδικο, ο καταναλωτής έχει πάντα δίκιο όσο άσχετος κι αν είναι. Το καλύτερο μέλι για πολλούς είναι με τιμή κιλού 5€ διάφανο και ρευστό με τις ανακλήσεις από τον ΕΦΕΤ να μην τον απασχολούν ιδιαίτερα.
archimidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Έχετε να προτείνετε στην Αθήνα που μπορώ να βρω αφιλτράριστο μέλι; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι βιολογικό.
northjohn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 13 λεπτά πριν, archimidis είπε Έχετε να προτείνετε στην Αθήνα που μπορώ να βρω αφιλτράριστο μέλι; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι βιολογικό. Δεν υπάρχει αφιλτράριστο μέλι και δεν είναι κάτι κακό το απλό φιλτράρισμα που απομακρύνει νεκρές μέλισσες, υπολείμματα από το καπνιστήρι και γενικά ξένα σώματα από το μέλι. Το μικροφιλτράρισμα μετά από θέρμανση είναι που αφαιρεί χρήσιμα συστατικά του μελιού κάτι που δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι περισσότεροι μελισσοκόμοι αφού απαιτεί ειδικό και ακριβό εξοπλισμό που διαθέτουν οι μεγάλοι συσκευαστές. Στην Ελλάδα (και όχι μόνο) απαγορεύεται η εμπορική διάθεση ανεπεξέργαστου μελιού, αλλά μπορείς να το βρεις από παραγωγό στην διάρκεια του τρύγου.
andreaspA Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Στις 21/3/2024 στις 8:42 ΜΜ, villasg είπε Βασικανα μας εξηγησεις τι/ποιο μελι σου αρεσει . Πχ εγω λατρευω την "Ελατοβανιλια-περλα" βυτινας ( ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ 6975200000 / 6985931000 ή Ασημακοπουλος 6949792951 ). anyway www.acheloos. gr www.meliamali.gr ΛΑΚΩΝ 694 870 0608 βιολογικό μέλι : κυβέρτι Μελισσοκομία 6930698572 www.bebee-organichoney.gr Βρασταμος 6944297534 Την ελατοβανιλια την εχει παντα? ή να παραγγειλω 10 κιλα? Μιλαμε για κορυφαιο μελι! εχω σοκαριστει! Πηρα μονο ενα κιλο για δοκιμη και την 5αδα τεστ που εχει. Και βελανιδια που δοκιμασα, πολυ ωραιο! αλλα σαν την πέρλα δεν υπαρχει κατι αλλο. Παλια εβρισκα απο τον πατερα φιλης που ειχε καπου πανω απο την Συμφαλια. Δυστυχως μας χαιρετισε ο ανθρωπος ομως και ειχα χρονια να βρω τετοιο μελι.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Την ελατοβανιλια την εχει παντα? ή να παραγγειλω 10 κιλα? Μιλαμε για κορυφαιο μελι! εχω σοκαριστει! Πηρα μονο ενα κιλο για δοκιμη και την 5αδα τεστ που εχει. Και βελανιδια που δοκιμασα, πολυ ωραιο! αλλα σαν την πέρλα δεν υπαρχει κατι αλλο. Παλια εβρισκα απο τον πατερα φιλης που ειχε καπου πανω απο την Συμφαλια. Δυστυχως μας χαιρετισε ο ανθρωπος ομως και ειχα χρονια να βρω τετοιο μελι. Το μέλι ελάτης Βανίλια Μαινάλου είχε έλλειψη για κάποια χρόνια και οι ελάχιστες ποσότητες που έβγαιναν στην αγορά ήταν πανάκριβες.Οπότε πάρε παραπάνω αν βρίσκεις. Koίτα και τον https://www.damopoulos1922.gr/meli/ Στυμφαλία έχω δει μελίσσια πάνω απο την Σκοτεινή (δρόμος Κανδήλα Στυμφαλία) .Εχω δοκιμάσει πριν χρόνια και ήταν καλό. 1
arnold94 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Βοήθεια!..μου έπεσαν δύο σταγόνες νερό απ' τα δάχτυλα μου στη μεγάλη συσκευασία μέλι Αττική..τελικά το έκλεισα το έβαλα στο ντουλάπι και έφυγα τωρα...θα χαλάσει;τι έπρεπε να κάνω;
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Πάει χαμένο αυτό το νέκταρ των θεών, το μέλι Αττική. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 40 λεπτά πριν, arnold94 είπε Βοήθεια!..μου έπεσαν δύο σταγόνες νερό απ' τα δάχτυλα μου στη μεγάλη συσκευασία μέλι Αττική..τελικά το έκλεισα το έβαλα στο ντουλάπι και έφυγα τωρα...θα χαλάσει;τι έπρεπε να κάνω; Ωιμέ!!!Συμφορά!!!Καταστραφήκαμε!!!!! Ελεος!!!!!!!!!!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις