DjLouiS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Λοιπον παιδια 8ελω να σας ρωτησω κατι ,δοκιμασα τη παραπανω καρτα και ξενερωσα με 2 πραγματα 1.εκανε ανα 2 λεπτα lock ups sta games,γενικα σε ολes tis 3d efarmoges 2. ο πυρηνας σε περιβαλλον windows eixe 8ερμοκρασια 63c . Αν γνωριζει καποιος να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα και να μου εξηγησει αν τα lock ups προερχονται απο προβλημα της καρτας η αν ειναι απο κα8αρα απο τα windows-alla trexon προγραμματα.υποψην οτι οταν ετρεχα τα games-3dmark2k3 δεν ετρεχε κανενα προγραμμα στο system tray. Παιδια ειλικρινα βοη8ηστε με διοτι με το παλικαρι ειμασταν στο τσακ να πλακω8οθμε και να γινει τηςπ@θταν4ς το καγγελο,σεβαστηκα παρα πολλυ την το οτι ηταν 12 ωρα και ηταν ετοιμη να κοιμη8ει η μανα μου,η πλακα ειναι οτι μου καβατωσε και 25ε γιατι του σπαταλησα το πολυτιμο χρονο του,μαλλον πολυ εξυπνος τροπος να βγαζεις ενα μεροκαμματο ,εσεις τι λετε?
Executor_Tassadar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δεν μας δίνεις καλύτερα τα πλήρη χαρακτηριστικά του συστήματος σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.