tzortzis911 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Πριν μια εβμομαδα το αγορασα. LTE πιανω οπως στο παλιο μου 2xl. (στο iphone της αδερφης μου πιανει κανονικα 5G). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου On 27/06/2024 at 21:28, Jouvounou said: Δούλεψε κάνα δύο μήνες κανονικά, σφαίρα, έψηνα και αυγά στο πίσω μέρος από το κινητό καί τώρα δεν με πιάνει πάλι το 5G στο Pixel 7. Είναι γενικό το κακό ή εγώ έκανα καμία βλακεία; Και μένα ακριβως το ίδιο, για ένα διάστημα είχα 5G και ξαφνικά μόνο LTE, μάλλον το έδωσαν καταλάθος χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Έχω 5g σε Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzortzis911 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 5G με το update σε android 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα