merkon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Μιας που δεν μπόρεσα να βρω κάποιο αντίστοιχο θέμα στο forum, σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα από την αρχή που θα μπορούμε να ανεβάζουμε τους χώρους των γραφείων μας και να συζητάμε για τα setups που έχουμε. Ξεκινάω με το δικό μου χώρο ο οποίος καθημερινά αλλάζει γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να τον φτάσω εκεί που θα ήθελα. https://imgur.com/WhE4iYf (μια βοήθεια για το πως να βάλω την φωτογραφία να εμφανίζεται σωστά θα ήταν ευπρόσδεκτη) Αυτή την στιγμή το Setup αποτελείται από 2 βασικές οθόνες (22 ιντσών FHD και 27 ιντσών QHD, ιδανικά θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά δύο ίδιων οθονών και να χρησιμοποιηθεί double monitor arm), στην συνέχεια το εταιρικό λάπτοπ χρησιμοποιείται ως 3η οθόνη στα δεξιά, ακριβώς από κάτω υπάρχει κρυμμένο το tower του desktop gaming pc με τα specs που έχω στν υπογραφή μου και στα αριστερά της φωτογραφίας υπάρχει ένα Macbook Pro 2014 που τρέχει όποτε χρειαστεί απροβλημάτιστα μέχρι και σήμερα. Το cable management θέλει αρκετή δουλειά καθώς αυτή την στιγμή υπάχουν πρίζες, καλώδια κλπ στο πίσω μέρος των οθονών καθώς και κάτω από το γραφείο, σχεδιάζω να προχωρήσω και σε αντικατάσταση του συγκεκριμένου keyboard με ένα ασύρματο. Η καρέκλα είναι η τελευταία και πιο πρόσφατη προσθήκη στο setup και πραγματικά απορώ γιατί δεν την είχα πάρει πολύ νωρίτερα. Απίστευτη κατασκευή και πολύ εργονομική και βολική σχεδίαση προκειμένου να κάθεσαι άνετα, είτε αυτό αφορά πολύωρη εργασία, είτε gaming (είτε και τα δύο). Προσπαθώ να βρω ένα ξύλινο monitor stand σαν αυτό που έχω ήδη (κρύβεται πίσω από την καρέλα και δε φαίνεται) αλλά δυστυχώς είτε είναι αρκετά ακριβά είτε δε μπορώ να βρω ακριβώς αυτό που θέλω στην απόχρωση που το θέλω, επομένως αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει λιγο. Τι θα αλλάζατε εσείς στο συγκεκριμένο setup; Πως σας φαίνεται; Ανεβάστε και εσείς τα δικά σας να τα δούμε και να τα συζητήσουμε! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2024 από merkon 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα