Chris1804 Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Update: απλά είχε κολλήσει, το δοκίμασα πάλι σήμερα και έφτιαξε.. Καλησπέρα, Έχω αγοράσει το xiaomi tv box 2nd Gen κι έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές. Δοκιμάζοντας όμως να εγκαταστήσω cosmote tv, ertflix, ant1+ και vodafone tv παίρνω πάντα το μνμ "παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα δοκιμάστε αργότερα" ενώ τα εμφανίζει διαθέσιμα στο box για εγκατάσταση. Έχω κάνει επανεκκίνηση ρούτερ και το box είναι πολύ κοντά του..καμια ιδέα? Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Chris1804 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_aggelos Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Μία από τα ίδια και σε μένα μου βγάζει και εμένα το ίδιο μνμ λάθους, μήπως βρήκες τελικά λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα