Dimitris156 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ανοίγοντας λογαριασμό στη trading 212, μου ζήτησε μερίδα Σ.Α.Τ και έβαλα αυτό που έχω από Πειραιώς. Είναι σωστό ή ο συγκεκριμένος αριθμός πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μέσω της Πειραιώς?
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 4 minutes ago, Dimitris156 said: Ανοίγοντας λογαριασμό στη trading 212, μου ζήτησε μερίδα Σ.Α.Τ και έβαλα αυτό που έχω από Πειραιώς. Είναι σωστό ή ο συγκεκριμένος αριθμός πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μέσω της Πειραιώς? Από όσο ξέρω μόνο έναν λογαριασμό μπορείς να έχεις στο ΣΑΤ. 1
Tatofski64 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλημέρα σε όλους, πως υπολογίζεται το επιτόκιο σε μια προθεσμιακη κατάθεση; όταν λέει επιτόκιο 0.80% και θες πχ να καταθέσεις 3κ? Για την εθνική τράπεζα αναφέρομαι
Bitbit Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 21 minutes ago, Tatofski64 said: Καλημέρα σε όλους, πως υπολογίζεται το επιτόκιο σε μια προθεσμιακη κατάθεση; όταν λέει επιτόκιο 0.80% και θες πχ να καταθέσεις 3κ? Για την εθνική τράπεζα αναφέρομαι Είναι ετήσιο το επιτόκιο πάντα 3000*0.8%= 24€ το χρόνο Σε αυτά έχουμε και φόρο 15%. Άρα μένει 20.4€ 1 1
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Στις 24/4/2024 στις 9:38 ΠΜ, Dimitris156 είπε Ανοίγοντας λογαριασμό στη trading 212, μου ζήτησε μερίδα Σ.Α.Τ και έβαλα αυτό που έχω από Πειραιώς. Είναι σωστό ή ο συγκεκριμένος αριθμός πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μέσω της Πειραιώς? Σου ζήτησε ΣΑΤ ή trading; Δεν θυμάμαι να μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο
Tatofski64 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Είναι ετήσιο το επιτόκιο πάντα 3000*0.8%= 24€ το χρόνο Σε αυτά έχουμε και φόρο 15%. Άρα μένει 20.4€ Σε ευχαριστώ πολυ.
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Bitbit είπε Είναι ετήσιο το επιτόκιο πάντα 3000*0.8%= 24€ το χρόνο Σε αυτά έχουμε και φόρο 15%. Άρα μένει 20.4€ και προσμετραται και στο συνολικο εισοδημα? δηλαδη χρειαζεται να συγκεντρωσεις και αποδειξεις για το ποσο απο τις προθεσμιακες για το αφορολογητο??
Dimitris156 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, The_Judas είπε Σου ζήτησε ΣΑΤ ή trading; Δεν θυμάμαι να μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο Ναι μου είχε ζητήσει. Σε ρωτάει βέβαια αν έχεις ΣΑΤ, οπότε φαντάζομαι προχωράει και αν δεν έχεις. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Dimitris156
b00mb00m Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Για τα έντοκα γραμμάτια που αναφέρουν πολλοί, θέλει να βγάλεις κωδικό σε κάποια τράπεζα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ebanking.; Να μη τρέχω σε καταστήματα. Δε με βολεύει καθόλου λόγω δουλειάς αυτό το διάστημα. Έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές. Αν μπορεί να γίνει έστω και σε 1 από αυτές να την επιλέξω
famas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 54 λεπτά πριν, b00mb00m είπε Για τα έντοκα γραμμάτια που αναφέρουν πολλοί, θέλει να βγάλεις κωδικό σε κάποια τράπεζα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ebanking.; Να μη τρέχω σε καταστήματα. Δε με βολεύει καθόλου λόγω δουλειάς αυτό το διάστημα. Έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές. Αν μπορεί να γίνει έστω και σε 1 από αυτές να την επιλέξω Ναι, θέλει να πας σε τράπεζα για να σου βγάλει κωδικό χρηματιστηρίου, δεν γίνεται από e-banking. Δεν ξέρω για περισσότερα από το όριο (15.000 ανα αγορά ανα άτομο) αν μπορείς μέσω κάποιας Hellas fin πχ η οποία φαίνεται σοβαρή.
b00mb00m Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 34 λεπτά πριν, famas είπε Ναι, θέλει να πας σε τράπεζα για να σου βγάλει κωδικό χρηματιστηρίου, δεν γίνεται από e-banking. Δεν ξέρω για περισσότερα από το όριο (15.000 ανα αγορά ανα άτομο) αν μπορείς μέσω κάποιας Hellas fin πχ η οποία φαίνεται σοβαρή. Οπότε αναγκαστικά σε κατάστημα. Όχι το ποσό δε θα είναι μεγάλο. Υπάρχει κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένη τράπεζα; Φαντάζομαι δε παίζει ρόλο, οπότε πάω όπου με βολεύει. Και μετά όλα γίνοναι μέσα από το ebanking, σωστά; Στην πειριαώς πχ αν επιλέξω: Αίτηση Συμμετοχής σε Δημόσια Προσφορά μου λέει τώρα Δεν έχετε ενεργή Σύμβαση Χρηματιστηρίου. Οπότε κλείνω ραντεβού Ευχαριστώ
Dimitris156 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Όχι, και για την αγορά πρέπει να πας από κατάστημα (αν εννοείς αυτό), στην Πειραιώς τουλάχιστον. Το feature που αναφέρεις υπάρχει μεν αλλά δε λειτουργεί, θα μπορείς να βλέπεις μόνο το ιστορικό από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα