Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγοντας λογαριασμό στη trading 212, μου ζήτησε μερίδα Σ.Α.Τ και έβαλα αυτό που έχω από Πειραιώς. Είναι σωστό ή ο συγκεκριμένος αριθμός πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μέσω της Πειραιώς?

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Dimitris156 said:

Ανοίγοντας λογαριασμό στη trading 212, μου ζήτησε μερίδα Σ.Α.Τ και έβαλα αυτό που έχω από Πειραιώς. Είναι σωστό ή ο συγκεκριμένος αριθμός πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μέσω της Πειραιώς?

Από όσο ξέρω μόνο έναν λογαριασμό μπορείς να έχεις στο ΣΑΤ.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, πως υπολογίζεται το επιτόκιο σε μια προθεσμιακη κατάθεση; όταν λέει επιτόκιο 0.80% και θες πχ να καταθέσεις 3κ? Για την εθνική τράπεζα αναφέρομαι

Δημοσ.
21 minutes ago, Tatofski64 said:

Καλημέρα σε όλους, πως υπολογίζεται το επιτόκιο σε μια προθεσμιακη κατάθεση; όταν λέει επιτόκιο 0.80% και θες πχ να καταθέσεις 3κ? Για την εθνική τράπεζα αναφέρομαι

Είναι ετήσιο το επιτόκιο πάντα 

3000*0.8%= 24€ το χρόνο 

Σε αυτά έχουμε και φόρο 15%. Άρα μένει 20.4€

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/4/2024 στις 9:38 ΠΜ, Dimitris156 είπε

Σου ζήτησε ΣΑΤ ή trading; Δεν θυμάμαι να μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

3000*0.8%= 24€ το χρόνο 

Σε ευχαριστώ πολυ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

3000*0.8%= 24€ το χρόνο 

και προσμετραται και στο συνολικο εισοδημα? δηλαδη χρειαζεται να συγκεντρωσεις και αποδειξεις για το ποσο απο τις προθεσμιακες για το αφορολογητο??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, The_Judas είπε

Σου ζήτησε ΣΑΤ ή trading; Δεν θυμάμαι να μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο

Ναι μου είχε ζητήσει.

Σε ρωτάει βέβαια αν έχεις ΣΑΤ, οπότε φαντάζομαι προχωράει και αν δεν έχεις.

Επεξ/σία από Dimitris156
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για τα έντοκα γραμμάτια που αναφέρουν πολλοί, θέλει να βγάλεις κωδικό σε κάποια τράπεζα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ebanking.; Να μη τρέχω σε καταστήματα. Δε με βολεύει καθόλου λόγω δουλειάς αυτό το διάστημα.

Έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές. Αν μπορεί να γίνει έστω και σε 1 από αυτές να την επιλέξω

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, b00mb00m είπε

Για τα έντοκα γραμμάτια που αναφέρουν πολλοί, θέλει να βγάλεις κωδικό σε κάποια τράπεζα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ebanking.; Να μη τρέχω σε καταστήματα. Δε με βολεύει καθόλου λόγω δουλειάς αυτό το διάστημα.

Έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές. Αν μπορεί να γίνει έστω και σε 1 από αυτές να την επιλέξω

Ναι, θέλει να πας σε τράπεζα για να σου βγάλει κωδικό χρηματιστηρίου, δεν γίνεται από e-banking. Δεν ξέρω για περισσότερα από το όριο (15.000 ανα αγορά ανα άτομο) αν μπορείς μέσω κάποιας Hellas fin πχ η οποία φαίνεται σοβαρή.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, famas είπε

Ναι, θέλει να πας σε τράπεζα για να σου βγάλει κωδικό χρηματιστηρίου, δεν γίνεται από e-banking. Δεν ξέρω για περισσότερα από το όριο (15.000 ανα αγορά ανα άτομο) αν μπορείς μέσω κάποιας Hellas fin πχ η οποία φαίνεται σοβαρή.

Οπότε αναγκαστικά σε κατάστημα.

Όχι το ποσό δε θα είναι μεγάλο.

Υπάρχει κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένη τράπεζα; Φαντάζομαι δε παίζει ρόλο, οπότε πάω όπου με βολεύει.

Και μετά όλα γίνοναι μέσα από το ebanking, σωστά;

Στην πειριαώς πχ αν επιλέξω: Αίτηση Συμμετοχής σε Δημόσια Προσφορά

μου λέει τώρα  Δεν έχετε ενεργή Σύμβαση Χρηματιστηρίου.

Οπότε κλείνω ραντεβού

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όχι, και για την αγορά πρέπει να πας από κατάστημα (αν εννοείς αυτό), στην Πειραιώς τουλάχιστον. Το feature που αναφέρεις υπάρχει μεν αλλά δε λειτουργεί, θα μπορείς να βλέπεις μόνο το ιστορικό από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...