jadawin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, Choronzoon είπε Προχτές φάγαν μέρος της σύνταξης του πατέρα μου επειδή του φτιαξαν λάθος τα χαρτιά όταν βγήκε στη σύνταξη . Τρέχει τώρα να βρει λύση .Αυτό είναι το κράτος , τα άλλα τα ακούω βερεσε Ομοια και η γυναίκα μου. Εχασε το επίδομα ανεργίας επειδή στον ΕΦΚΑ της είχαν βάλει προστατευόμενα μέλη δύο αλλοδαπές. 2
msqueez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 11 hours ago, vassilis018 said: ο Έλληνας μια ζωή μέσα στην γκρίνια είναι Θα συμφωνήσω φίλε. Για όλα φταίει κάποιος "άλλος..."
gordonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 16 λεπτά πριν, Superior είπε φταιει και αυτος αλλά ΚΑΙ το κράτος που τον διορισε ΧΩΡΙΣ να τον εχει εκπαιδεύσει σωστα Όταν ο εργοδότης δεν έχει το δικαίωμα της απόλυσης ή επιβολής σοβαρής συνέπειες πάνω στον εργαζόμενο για χαμηλή απόδοση, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Η Ελληνική κοινωνία ΔΕΝ δέχεται την (πραγματική) αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα. Επομένως εδώ ταιριάζει η γνωστή φράση "αυτοί είμαστε". Φανταστείτε μια ποδοσφαιρική ομάδα που οι παίχτες έχουν μονιμότητα και δεν γίνεται κανένας αλλαγή. Αυτό είναι το Ελληνικό δημόσιο. Με το ψηφιακό κράτος γίνεται σε ένα σημαντικό βαθμό bypass αυτού του προβλήματος. Οι υπάλληλοι όμως που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους είναι εκεί, τους πληρώνουμε και περιμένουμε να πάρουν σύνταξη και να έρθει το φυσικό τέλος ώστε να σταματήσουν να είναι βάρος στον Έλληνα φορολογούμενο. Πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό; 2 1
mccrush2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, buster11 είπε Ηθελα να ήξερα ποιο είναι αυτό το κράτος που φταίει για όλα και όχι ο μαλ@@@ς ο υπάλληλος που ανέλαβε να περάσει τα στοιχεία του πατέρα σου. Tης μανας μου απο λαθος υπαλληλου της διναν 10 χρονια συνταξη απο 400 ευρω 450 δηλαδη 50 ευρω τον μηνα παραπανω. Μια μερα της ειπανε ο υπαλληλος που εβγαλε τη συνταξη πριν 10 χρονια ειχε κανει λαθος, θα μας δωσεις πισω τα εξτρα που σου δωσαμε τοσα χρονια. Φυσικα που να τα βρει μια μεγαλη γυναικα τοσα χρηματα με τοσο μικρη συνταξη λες και ηταν δικο της λαθος που το κρατος της εβγαλε αυτην την συνταξη απο ενα λαθος υπαλληλου. Υστερα η μανα μου αφου πηγε σε εργατολογο η σε λογιστη δεν θυμαμαι, βρηκε οτι οτι στο παρελθον δικαιουταν να παρει επιδομα για ανηλικα τεκνα λογω χηρειας και δεν το ειχε παρει ποτε. Εκανε αιτηση και το κρατος της ειπε οτι ναι το δικαιουταν αλλα δεν μπορει να παρει παλια επιδοματα, εχουν περασει οι προθεσμιες. Ποιος φταιει ο υπαλληλος η το κρατος που αντι να τιμωρησει τον υπαλληλο τιμωρει τη μανα μου. Το λαθος του υπαλληλου πρεπει να το πληρωσει η μανα μου και να λυθει. Το "λαθος" της μανας μου που δεν γνωριζε οτι δικαιουταν επιδομα και δεν το πηρε ποτε επειδη δεν εκανε αιτηση στην ωρα της δεν λυνεται εκ το προτερων. 7
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Από apps χορτάσαμε...password complexity check, MFA και περιορισμό προσπαθειών σύνδεσης στο taxis, θα βάλουμε ποτέ, ή μπάτε σκύλοι αλέστε; Επίσης, δεν το γνώριζα ότι βρισκόμαστε σε αγγλόφωνη χώρα! Από το finddoctors.gr (που αφενός πολύ πιο εύηχο θα ήταν το findadoctor.gr και αφετέρου αφού απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες πιο λογικό θα ήταν το giatroi.gr), μέχρι τον γλωσσοδέτη drivers-vehicles.services.gr (διότι ημείς οι Λονδρέζοι βρε παιδάκι μου δεν μπορούμε τα greeklish τύπου oximata). Νισάφι πια! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2024 από Orestis_G
kamui Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Επιτέλους ένα app για να σου υπενθυμίζει κάθε μέρα πόσα χρωστάς και να μην περιμένεις τελευταία μέρα το εξώδικο. Γιατί ακόμη και ο Μίχος, πιο καθαρή θα τη βγάλει απ'ότι να χρωστάς στην εφορία. 2
TrialKid Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 18 minutes ago, mccrush2006 said: Tης μανας μου απο λαθος υπαλληλου της διναν 10 χρονια συνταξη απο 400 ευρω 450 δηλαδη 50 ευρω τον μηνα παραπανω. Μια μερα της ειπανε ο υπαλληλος που εβγαλε τη συνταξη πριν 10 χρονια ειχε κανει λαθος, θα μας δωσεις πισω τα εξτρα που σου δωσαμε τοσα χρονια. Φυσικα που να τα βρει μια μεγαλη γυναικα τοσα χρηματα με τοσο μικρη συνταξη λες και ηταν δικο της λαθος που το κρατος της εβγαλε αυτην την συνταξη απο ενα λαθος υπαλληλου. Υστερα η μανα μου αφου πηγε σε εργατολογο η σε λογιστη δεν θυμαμαι, βρηκε οτι οτι στο παρελθον δικαιουταν να παρει επιδομα για ανηλικα τεκνα λογω χηρειας και δεν το ειχε παρει ποτε. Εκανε αιτηση και το κρατος της ειπε οτι ναι το δικαιουταν αλλα δεν μπορει να παρει παλια επιδοματα, εχουν περασει οι προθεσμιες. Ποιος φταιει ο υπαλληλος η το κρατος που αντι να τιμωρησει τον υπαλληλο τιμωρει τη μανα μου. Το λαθος του υπαλληλου πρεπει να το πληρωσει η μανα μου και να λυθει. Το "λαθος" της μανας μου που δεν γνωριζε οτι δικαιουταν επιδομα και δεν το πηρε ποτε επειδη δεν εκανε αιτηση στην ωρα της δεν λυνεται εκ το προτερων. Όλα αυτά φίλε έχουν υπογραφή από Διευθυντή τμήματος. Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει αναφορά με πρωτόκολλο και να απαντηθεί μεσα σε 30 μέρες. είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να κάνει αναφορά και να πάρει απάντηση, απλά δεν ασχολούνται. ακομα και να έχει πάρει σύνταξη ο/η υπάλληλος, το λάθος είναι δικό τους, και δεν έγινε με δόλο από την μητέρα σου. για τις λοιπές αναφορές επειδή το ακούω και από γνωστούς, όταν πάτε σε δημόσια υπηρεσία να απαιτείται να γίνεται η δουλειά σας. η μισθοδοσία τους λέει …. ο ΤΑΔΕ… που υπηρετεί …. ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ υπηρετει λέει… όχι είμαι στου πατέρα μου το χωράφι. αν έχετε δίκιο δεν υπάρχει περίπτωση να σας λέει τα δικά του κανείς.
panagi0tisgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Πέρα από τα κομματικά θεωρώ ότι αυτή η ψηφιοποίηση των πραγμάτων είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα. Μας ειχει φάει η αναμονή και η γραφειοκρατία. Σε κάθε τι καινούργιο λογικό είναι να υπάρχουν προβλήματα αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε ότι αφορά αυτό το κομμάτι 2
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και κάποιος πριν, η ψηφιοποίηση απλα κανει bypass το δημόσιο. Πλέον κάθονται (κάποιοι όχι όλοι), πληρώνονται κανονικά χωρίς να κάνουν τίποτα, πληρώνουμε αυξημένους φόρους παντού, χαράτσια κλπ, απλα τώρα δεν ενοχλούν τον κόσμο τουλάχιστον γιατί δεν τούς βλέπεις και κανεις μονος σου τη δουλειά που συχνά επρεπε να κάνουν αυτοί. Ένα άρρωστο σύστημα με μια κουρτίνα να μη το βλέπεις. Βέβαια και αυτο θετικό είναι μεσα στον παραλογισμο μας. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2024 από oldnew 4
Choronzoon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 26 λεπτά πριν, oldnew είπε Όπως είπε και κάποιος πριν, η ψηφιοποίηση απλα κανει bypass το δημόσιο. Πλέον κάθονται (κάποιοι όχι όλοι), πληρώνονται κανονικά χωρίς να κάνουν τίποτα, πληρώνουμε αυξημένους φόρους παντού, χαράτσια κλπ, απλα τώρα δεν ενοχλούν τον κόσμο τουλάχιστον γιατί δεν τούς βλέπεις και κανεις μονος σου τη δουλειά που συχνά επρεπε να κάνουν αυτοί. Ένα άρρωστο σύστημα με μια κουρτίνα να μη το βλέπεις. Βέβαια και αυτο θετικό είναι μεσα στον παραλογισμο μας. Γι'αυτό έβαλα το παράδειγμα του πατέρα μου ποιο πριν , αυτό ήθελα να πω , είναι σαν μια φοβερή οθόνης αφής που λειτουργεί όμως από πίσω με λυχνίες .Να μη σου τύχει πάρε δώσε με το άθλιο κράτος , διότι αν σου τύχει την έχεις ,γ#€- κανονικά . 3
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 6 minutes ago, Choronzoon said: Γι'αυτό έβαλα το παράδειγμα του πατέρα μου ποιο πριν , αυτό ήθελα να πω , είναι σαν μια φοβερή οθόνης αφής που λειτουργεί όμως από πίσω με λυχνίες .Να μη σου τύχει πάρε δώσε με το άθλιο κράτος , διότι αν σου τύχει την έχεις ,γ#€- κανονικά . Ακριβώς. Οσα γίνονται με εφαρμογή online και μπορείς να τα κανεις μονος σου χωρίς παρέμβαση υπάλληλου, ειναι σωτηρία. Αν δεν σε καλύπτει και χρειαστείς κατι αλλο, την εβαψες.. 2
iamtakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 14 ώρες πριν, belkin είπε Και σε εναν φιλο στην ζυριχη του εκαναν κρατησεις επειδή εβαλαν λαθος στοιχεια, ουτε εκει ειναι κρατος μαλλον... νεοελληνες δεν κανουν εφαρμογες αρχιζουν την κλαψα ποτέ δεν θα γίνουμε ευρωπη κανουν εφαρμογες λενε οι εφαρμογες μας μαραναν 😀 Δεν βγαινει ακρη σε αυτη την χωρα βεβαια εχεις απολυτο δικιο, οι εφαρμογες ελειπαν σε αυτη τη χωρα για να τελιοποιηθει το φορολογικο συστημα. Απο σημερα το πρωι που βγηκε ολα λειτουργουν ρολοι. Το οτι γελανε και οι πετρες με τη φορολογια και γενικοτερα με το φορολογικο συστημα στη μπανανια δε πιστευω να σου εχει περασει απο το μυαλο ετσι? 4 1
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Έχει το predator η εφαρμογή και μας έχουν όλους φακελωμένους11!!11! ΔιΑδΩστΕ! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα