Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, Sdask92 είπε Ναι έτσι ακριβώς έκανα. Τι να πω θα δειξει αύριο μεθαύριο. Προς το παρόν δεν έχουν φανεί χρηματα Δοκίμασες να το κάνεις όπως εγώ δλδ, δεν έγινε και σ μπήκαν τα λεφτά πάλι Revolut? ναι ,κάπως έτσι αλλά δεν ήταν μέσω revolut αλλά monese.
Sdask92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ναι ,κάπως έτσι αλλά δεν ήταν μέσω revolut αλλά monese. Άρα στο καλύτερο σενάριο μπαίνουν τα λεφτα στην pp. Στο καλό γυρνάνε Revolut. To κακό δεν θέλω να το σκέφτομαι. Βλέπω 2 μέρες και επιστρέφω στο θέμα
Sdask92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι για το θέμα. Μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε φανεί η κίνηση οπότε πήρα τηλέφωνο και μίλησα με υπάλληλο.Μετα από κανα 25 λεπτό κλήση μου ζήτησε τα στοιχεία μου από paypal και την απόδειξη μεταφοράς από revolut. Του την έστειλα με email που μου έδωσε σε screenshot και μου είπε ότι θα μου στείλει με email την εξέλιξη του αιτήματος μου. Email από τις 12 που κλείσαμε το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει αλλά μου επιστράφηκαν τα χρήματα στη Revolut. Τώρα τι έκανα λάθος δεν ξερω πάντως άκρη βρέθηκε. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα