CisPan Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο συγκεκριμένο υπο-forum , οπότε τολμάω να ποστάρω εδώ. Όπως λέει και ο τίτλος, κόπηκε το θηλυκό μέρος της κεραίας. Spoiler Spoiler Ερώτηση νο1 και βασική,επισκευάζεται; Ρωτάω κυρίως γιατί τα καλώδια πραγματικά είναι μικροσκοπικά. Θα το δοκίμαζα DIY αλλά δεν έχω κάνει τόσο λεπτές επεμβάσεις,κάθε οδηγία/βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ερώτηση νο2, υπάρχει εναλλακτική που να είναι συμβατή; πχ : Spoiler Επεξ/σία 20 Μαρτίου από CisPan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου πηγαινε σε ενα μαγαζι που επισκευαζει τηλεορασεις να στα κολλησει...δεν ειναι τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου On 20/03/2024 at 18:21, CisPan said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο συγκεκριμένο υπο-forum , οπότε τολμάω να ποστάρω εδώ. Όπως λέει και ο τίτλος, κόπηκε το θηλυκό μέρος της κεραίας. Hide contents Reveal hidden contents Ερώτηση νο1 και βασική,επισκευάζεται; Ρωτάω κυρίως γιατί τα καλώδια πραγματικά είναι μικροσκοπικά. Θα το δοκίμαζα DIY αλλά δεν έχω κάνει τόσο λεπτές επεμβάσεις,κάθε οδηγία/βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ερώτηση νο2, υπάρχει εναλλακτική που να είναι συμβατή; πχ : Hide contents οποιαδηποτε κεραια για wifi με 2 x rp sma connector.να ειναι 2.4 αλλα και 5 ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CisPan Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, εγινε επισκευη 🎉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου 1 hour ago, CisPan said: Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, εγινε επισκευη 🎉 μην το χαλασεις παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα