CisPan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο συγκεκριμένο υπο-forum , οπότε τολμάω να ποστάρω εδώ. Όπως λέει και ο τίτλος, κόπηκε το θηλυκό μέρος της κεραίας. Spoiler Spoiler Ερώτηση νο1 και βασική,επισκευάζεται; Ρωτάω κυρίως γιατί τα καλώδια πραγματικά είναι μικροσκοπικά. Θα το δοκίμαζα DIY αλλά δεν έχω κάνει τόσο λεπτές επεμβάσεις,κάθε οδηγία/βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ερώτηση νο2, υπάρχει εναλλακτική που να είναι συμβατή; πχ : Spoiler Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2024 από CisPan
kostasbm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 πηγαινε σε ενα μαγαζι που επισκευαζει τηλεορασεις να στα κολλησει...δεν ειναι τιποτα
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 On 20/03/2024 at 18:21, CisPan said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο συγκεκριμένο υπο-forum , οπότε τολμάω να ποστάρω εδώ. Όπως λέει και ο τίτλος, κόπηκε το θηλυκό μέρος της κεραίας. Hide contents Reveal hidden contents Ερώτηση νο1 και βασική,επισκευάζεται; Ρωτάω κυρίως γιατί τα καλώδια πραγματικά είναι μικροσκοπικά. Θα το δοκίμαζα DIY αλλά δεν έχω κάνει τόσο λεπτές επεμβάσεις,κάθε οδηγία/βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ερώτηση νο2, υπάρχει εναλλακτική που να είναι συμβατή; πχ : Hide contents οποιαδηποτε κεραια για wifi με 2 x rp sma connector.να ειναι 2.4 αλλα και 5 ghz
CisPan Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, εγινε επισκευη 🎉 1
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 1 hour ago, CisPan said: Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, εγινε επισκευη 🎉 μην το χαλασεις παλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα