Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 12 ώρες πριν, korakios είπε Για πείτε καμιά πατέντα γιατί 2 που τσέκαρα είναι στα ~100€ Σκοπός είναι να πάρει ύψος όσο γίνεται . Ο λόγος που το θες τόσο ψηλά;
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο λόγος που το θες τόσο ψηλά; παίζει ρόλο ? το ξαναρώτησε και άλλο μέλος . Για ηλικιωμένη να μη σκύβει τέρμα κάτω
villasg Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου https://www.apothema.gr/roller-ypshlh-vash-plynthrioy-stegnothrioy-30-cm-254965p https://thesstore.gr/product/roller-00803 https://www.vidaxl.gr/e/vidaxl-basi-stirixis-plyntirioy-roychon-leyki/8718475945338.html 3
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, korakios είπε παίζει ρόλο ? το ξαναρώτησε και άλλο μέλος . Για ηλικιωμένη να μη σκύβει τέρμα κάτω Τώρα που το σκέφτομαι δε θα ήταν άσχημο για τον καθένα, όχι μόνο για ηλικιωμένους. 1
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, villasg είπε https://www.apothema.gr/roller-ypshlh-vash-plynthrioy-stegnothrioy-30-cm-254965p https://thesstore.gr/product/roller-00803 https://www.vidaxl.gr/e/vidaxl-basi-stirixis-plyntirioy-roychon-leyki/8718475945338.html το είχα δει , αλλά ευχαριστώ 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Τώρα που το σκέφτομαι δε θα ήταν άσχημο για τον καθένα, όχι μόνο για ηλικιωμένους. πέρασα διάστημα με πλύσιμο ρούχων στο χέρι στη μπανιέρα , απο τότε δε γκρινιάζω 😂 αλλά γενικότερα ναι είναι θέμα το σκύψιμο για ηλικιωμένους και όχι μόνο
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, korakios είπε παίζει ρόλο ? το ξαναρώτησε και άλλο μέλος . Για ηλικιωμένη να μη σκύβει τέρμα κάτω Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου.Το άλλο μέλος έγραφε για αντλία κλπ. Στην περίπτωση σου ιδανικό το πλυντήριο άνω φόρτωσης. Για βάση θες κάτι που θα βιδώσει στο πάτωμα και πάνω θα μπει το πλυντήριο πάλι βιδωμένο ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί καθόλου.Μια βάση με στραντζαριστά που γράφτηκε πιο πίσω δεν ακούγεται άσχημη.Δεν ξέρω μήπως συντονίζει όμως και ο απο κάτω ακούει θόρυβο. 1
villasg Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, korakios είπε το είχα δει , αλλά ευχαριστώ για πιο φτηνη λυση μετα πας σε ενα σιδερα ή παιρνεις dexion 6 μετρα ( θες τεμαχια 8*60 + 4*30 Αρα 20€ οι δυο βεργες ) + κομβοελασματα ( κανα 10-15€ ) + βιδες παξιμαδια ( 4€ ) + 60χ60 ξυλο ή μεταλο για βαση αμα πιανουν τα χερια σου και εχεις εργαλεια ( τροχο κλειδια ) και κανεις μια βαση homemade Αλλα παραπανω λεφτα θα σου βγει με ετοιμη Επεξ/σία 20 Μαρτίου από villasg 1
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Ξυλοκατασκευή με οτιδήποτε ξύλα υπάρχουν ( γίνεται και με παλέτες όπως είπε κάποιος). Στην πάνω πλευρά θα βάλεις περιμετρικά τάβλα να εξέχει προς τα πάνω για να μην γίνεται να πέσει και στην κάτω πλευρά λάστιχο για να μην σέρνει/κάνει φασαρία.
kostasbm Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου επειδή το πλυντήριο έχει κραδασμούς θέλει βάση σωστή......π.χ κιλοδοκο 8αρι η παραπάνω και να έρθει σιδεράς να σου φτιάξει τη βάση σωστά
villasg Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Ξυλοκατασκευή Σε χωρο με νερα και μονιμη υγρασια + τους κραδασμους απο το στύψιμο σε 1000+ στροφες δεν θα το συνηστουσα
Petros Electron Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Εχω το πλυντηριο στην πίσω βεράντα και ήθελα να το σηκώσω περισότερο για τα νερά.Πήγα σε φίλο με μαντρα οικοδομών πήρα και έκοψα 4 καδρόνια 10χ10 και μηκους 70 εκατοστά και κάρφωσα πάνω ταβλες 70 εκατοστών και εγινε μία πολύ σταθερή βάση 70χ70. Εβαλα πάνω σε αυτή ένα λάστιχο ίδιων διαστάσεων και είμαι οκ. Αν θέλεις πιο πολύ ύψος βάλε δύο σειρες καδρόνια. Και εγω στην βεραντα το εχω. Πηγα και πηρα ροδακια που περιστρεφονται 360 μοιρες με φρενο και το σηκωσα ετσι. Επισης τα ροδακια ειναι καοτσουκ και δεν εχει κραυδαυσμους και επισης τα απαφαλιζω οποτε θελω και το κουνάω για να καθαρίζω απο κατω. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από Petros Electron 2
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, villasg είπε Σε χωρο με νερα και μονιμη υγρασια + τους κραδασμους απο το στύψιμο σε 1000+ στροφες δεν θα το συνηστουσα Δεν παθαίνει τίποτα. Με ενα βερνίκι θαλάσσης πχ αντέχει χρόνια! Επεξ/σία 20 Μαρτίου από CorsarioJoao
Tsino Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 36 minutes ago, Petros Electron said: Και εγω στην βεραντα το εχω. Πηγα και πηρα ροδακια που περιστρεφονται 360 μοιρες με φρενο και το σηκωσα ετσι. Επισης τα ροδακια ειναι καοτσουκ και δεν εχει κραυδαυσμους και επισης τα απαφαλιζω οποτε θελω και το κουνάω για να καθαρίζω απο κατω. τα βίδωσες στο πλαίσιο του πλυντηρίου ?
csontheline Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Ukforthemoment said: θα μπει το πλυντήριο πάλι βιδωμένο ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί καθόλου.Μια βάση με στραντζαριστά που γράφτηκε πιο πίσω δεν ακούγεται άσχημη.Δεν ξέρω μήπως συντονίζει όμως και ο απο κάτω ακούει θόρυβο. Ένα σωστά αλφαδιασμένο πλυντήριο που είναι κατασκευαστικά της προκοπής, είτε δεν θα περνάει καθόλου δονήσεις στην επιφάνεια που πατάει (ή σχεδόν καθόλου), είτε θα διακόπτει την λειτουργία του, εφόσον πάει κάτι στραβά με την περιστροφή (συνήθως το μη σωστά κατανεμημένο φορτίο, πχ κουβέρτες - νομίζω το είχαμε ξαναναφέρει σε άλλο θέμα που το πλυντήριο έκοβε και δεν έστηβε). Edit : (στο τέλος είναι 4) Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι σκληρή (μπετόν, πλακάκι (σωστά τοποθετημένο)) και όχι ξύλο ή παρκέ ή αυτά τα καινούρια τα ψεύτικα με τις κόλλες που δεν θυμάμαι πως τα λένε (αν και αυτές οι επιφάνειες κινδυνεύουν από τέτοιες συσκευές, δεν ξέρω ποιος ταραμάς θα σκεφτόταν να το βάλει εκεί (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που δεν υπάρχει εναλλακτική (δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι εφικτό αυτό)))). Επεξ/σία 20 Μαρτίου από csontheline
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, csontheline είπε ή αυτά τα καινούρια τα ψεύτικα με τις κόλλες που δεν θυμάμαι πως τα λένε Μάλλον λες τα laminate. Μην τα αφορίζεις έτσι απλά, είναι κάποιοι που έχουν ένα χώρο με πλάκα (μπετό) για δάπεδο και το ντύνουν μόνοι τους με laminate επειδή το κόστος για να μπει πλακάκι ξεφεύγει συνήθως. Ούτε είναι τόσο παράλογο να υποθέσει κανείς ότι επειδή είναι πιο μαλακά θα αποσβένουν καλύτερα τους κραδασμούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα