korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Για πείτε καμιά πατέντα γιατί 2 που τσέκαρα είναι στα ~100€ Σκοπός είναι να πάρει ύψος όσο γίνεται .
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, safridia είπε Ποσο ειναι το υψος οσο γινεται; τουλάχιστον 30+cm
mariosnik_ Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Γιατί να σηκωθεί το πλυντήριο; Μάλλον επειδή η αποχέτευση είναι πολύ ψηλά και δεν φτάνει να βγάλει το νερό η αντλία.
Amaretos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Αν δεν σε νοιάζει το οπτικό κάνα δυο παλέτες κομμένες στο μέγεθος του πλυντηρίου και μια πάνω στην άλλη αλλά να τις καρφώσεις βιδωσεις μεταξύ τους. 3
papoys1 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 6 ώρες πριν, korakios είπε Για πείτε καμιά πατέντα γιατί 2 που τσέκαρα είναι στα ~100€ Σκοπός είναι να πάρει ύψος όσο γίνεται . Εχω το πλυντηριο στην πίσω βεράντα και ήθελα να το σηκώσω περισότερο για τα νερά.Πήγα σε φίλο με μαντρα οικοδομών πήρα και έκοψα 4 καδρόνια 10χ10 και μηκους 70 εκατοστά και κάρφωσα πάνω ταβλες 70 εκατοστών και εγινε μία πολύ σταθερή βάση 70χ70. Εβαλα πάνω σε αυτή ένα λάστιχο ίδιων διαστάσεων και είμαι οκ. Αν θέλεις πιο πολύ ύψος βάλε δύο σειρες καδρόνια. 4
hp8 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, korakios είπε τουλάχιστον 30+cm βάλε 2 ytong 5,79 το ένα έχει στο γνωστο κατάστημα Προσθετεις με κόλλα όσα θέλεις υπάρχουν σε διάφορα πάχη από 5 cm αρχίζουν Spoiler και σφιξτα με 2 ντιζες 4,69 έχει Spoiler εναλλακτικά Ένα στρατζαριστο η γωνιά και φτιαξτην μόνος σου η σενα σιδερά Spoiler Επεξ/σία 20 Μαρτίου από hp8 1
ekrepali Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 hour ago, phanispal said: Θα είναι σταθερό στο στύψιμο όμως; Kι εγώ αυτό ήθελα να γράψω... ότι το πληντύριο θα "πάει βόλτα" όταν αρχίσει το στύψιμο. Παλιά σε ένα γνωστό μου κουνήθηκε τόσο πολύ που μπλόκαρε τη πόρτα του μπάνιου... και μετά έφερε ένα γνωστό του που φτιάχνει κλιματιστικά και είχε πτυσόμενη σκάλα για να μπει απ'τον ακάλυπτο απ'΄το παράθυρο του μπάνιου στον 2ο όροφο. 😆 1 3
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Κοίτα, κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι και στο πλακάκι μπορεί να μετακινείται. Απ' την άλλη υποτίθεται αν είναι αλφαδιασμένο σωστά και δεν του πίνεις το αίμα (π.χ. με 1.400 στροφές που έχουν κάποια) δε θα πρέπει να έχει πρόβλημα, αλλά θα το φοβόμουν.
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου Το οπτικό δε με ενδιαφέρει και τόσο ,το μόνο εύκολο να καλυφτεί , σκεφτόμουν και τσιμεντόλιθα και να τα πιάσω . Το θέμα είναι να μην κάνει βόλτες το πλυντήριο . θα τσεκάρω τις προτάσεις σας ,ευχαριστώ 24 λεπτά πριν, ekrepali είπε Kι εγώ αυτό ήθελα να γράψω... ότι το πληντύριο θα "πάει βόλτα" όταν αρχίσει το στύψιμο. Παλιά σε ένα γνωστό μου κουνήθηκε τόσο πολύ που μπλόκαρε τη πόρτα του μπάνιου... και μετά έφερε ένα γνωστό του που φτιάχνει κλιματιστικά και είχε πτυσόμενη σκάλα για να μπει απ'τον ακάλυπτο απ'΄το παράθυρο του μπάνιου στον 2ο όροφο. 😆 Ακριβώς αυτό , δεξιά-αριστερά δεν έχει χώρο , αλλά αν πάει μπροστά θα κλείσει την πόρτα 😂 1
ekrepali Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 29 minutes ago, korakios said: Ακριβώς αυτό , δεξιά-αριστερά δεν έχει χώρο , αλλά αν πάει μπροστά θα κλείσει την πόρτα 😂 Βγάλε τη πόρτα και βάλε ένα παραβάν... 😅 Σοβαρά τώρα... η μόνη λύση που μου περνάει απ'το μυαλό, είναι να φτιάξεις ένα τσιμεντένιο σκαλοπάτι... αλλά να είναι πλήρως επίπεδο και αλφαδιασμενο. 1
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Βγάλε τη πόρτα και βάλε ένα παραβάν... 😅 δεν παίζει και παράθυρο , κομάντο απο φωταγωγό αν κάτσει στραβή 😂 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σοβαρά τώρα... η μόνη λύση που μου περνάει απ'το μυαλό, είναι να φτιάξεις ένα τσιμεντένιο σκαλοπάτι... αλλά να είναι πλήρως επίπεδο και αλφαδιασμενο. δεν το έχω με χαρμάνια δυστυχώς
ekrepali Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 2 minutes ago, korakios said: δεν παίζει και παράθυρο , κομάντο απο φωταγωγό αν κάτσει στραβή 😂 δεν το έχω με χαρμάνια δυστυχώς Εεε όχι μόνος σου ρε... φέρε μάστορα, κάποιον που να φτιάχνει μπάνια/ντουζιέρες. Θα σου βάλει καλούπια, θα το γεμίσει, δε νομίζω να σου κοστίσει πολύ. Αρκεί να έχει περιθώριο... μην είναι τσιμα τσιμα και πέσει κάτω το πλυντήριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα