kallair Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Σήμερα αγόρασα μια webcam (συγκεκριμένα την creative pc-cam 880) και αφού την εγκατέστησα, δοκίμασα τα προγράμματα που είχε μαζί. αφού είδα ότι δεν μου άρεσαν, απεγκατέστησα τα περισσότερα. Μετά από λίγο ανακάλυψα ότι το plexwriter2410a, to sony dvd-rw dw-018a, και το εικονικό drive του nero imagedrive, δεν υπήρχαν πια! ¨ Τα έκανα απεγκατάσταση, shutdown το pc για μερικά λεπτά και μετά το αφισα να τα κάνει εγκατάσταση, αλλά δεν τα περασε πάλι σωστά... μου βγάζουν το εξής μήνυμα: Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19) Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά συστήματος επειδή την είχα απενεργοποιημένη. Δοκίμασα να τα κάνω unplug και μετά να τα βάλω με άλλη σειρά(master- slave) μπας και τα αναγνώριζε σαν καινούργια drives αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω στο μητρώο για να διορθώσω το πρόβλημα; δεν θέλω να κάνω φορματ!
ednet Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Πριν λιγες μερες ειχα το ιδιο προβλημα απο αλλη αιτια το μονο που ελυσε το προβλημα ηταν οταν ξαναπερασα τα XP επανω στα υπαρχοντα [οχι φορματ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.