Stratoraz Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 12 λεπτά πριν, BuckRodgers είπε Αντικατέστησες τα δυο αρχεία dtb με αυτά της original κάρτας; Εγώ πάντως τα αντικατέστησα και κόλλησε στον κέρσορα. Ένα τέταρτο αργότερα, 5-6 reset δεν λειτούργησαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 1 hour ago, JohNickZ said: Με τρεις διαφορετικές κάρτες σε κανένα δεν bootare με rufus και arcade v0.4, κολλάει στον κέρσορα, σε δύο διαφορετικές κονσόλες. Δοκίμασε και με belenaetcher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enwsiths Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου Παλικαρια με τον οδηγο του retro game corps δεν λειτουργησε αλλα λειτουργησε αυτος εδω ο οδηγος σε εμενα: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Παιδιά τώρα ειναι στα 50. Αξίζει ή να ανεβω στα 60 για το anbernic rg35xx plus ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostx Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 54 minutes ago, Kaboomzer said: Παιδιά τώρα ειναι στα 50. Αξίζει ή να ανεβω στα 60 για το anbernic rg35xx plus ? Εννοείται anbernic για Wifi, Bluetooth και HDMI out (ειδικά αν δεν σε νοιάζουν τα joysticks). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 13 ώρες σερί βγάζει ; (Πτήση ,να σκοτώσουμε την βαρεμάρα μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 24 λεπτά πριν, AccountSaver είπε 13 ώρες σερί βγάζει ; (Πτήση ,να σκοτώσουμε την βαρεμάρα μας) Spoiler Τέτοια πτήση δεν μπορεί, θα έχει usb να φορτίσεις, οπότε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Just now, _Biohazard_ said: Reveal hidden contents Τέτοια πτήση δεν μπορεί, θα έχει usb να φορτίσεις, οπότε όλα καλά. Δύσκολο . Αλλά λογικά ενα power bank θα λύσει το πρόβλημά σου (νομιζω επιτρέπεται στην καμπινα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Κάτι πιο άνετο για τα χέρια ; Εννοώ σε αυτή τη τιμή , δεν είμαι του παιχνιδιού, οπότε πιστεύω ότι απλά θα το χρησιμοποιώ σε συχνές πτήσεις που κάνω. R36S Plus , η R36 H ?Που είναι πιο καλά για τα χέρια ; Έχω χερούκλες, σε γάντια είμαι οριακά σε XL,και φοβάμαι μη το πάρωκαι απλά δεν το χρησιμοποιήσω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Ερώτηση: το φωτάκι που έχει ανάμεσα στα κουμπιά σβήνει με κάποιο τρόπο ενώ δεν έχει τελειώσει η μπαταρία και δεν το χρησιμοποιούμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Ερώτηση ξανά. Βλέπω ακριβώς ίδια τιμή με κουπόνια για το R36S και το RG35XX Plus . Πιο στο καλό αξίζει περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 9 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Ερώτηση ξανά. Βλέπω ακριβώς ίδια τιμή με κουπόνια για το R36S και το RG35XX Plus . Πιο στο καλό αξίζει περισσότερο; εχω το RG35XX Plus,ειναι πολυ καλο,εχει bluetooth,wifi,micro HDMI,μπορεσα να περασω σε 5 λεπτα παιχνιδια απο μια σελιδα στο ιντερνετ.Το λογισμικό ειναι κινεζικο,αλλα functional χωρις να εχει ιδιαιτερα κολληματα.Παιζει μεχρι PS1 παιχνιδια τα οποία ( για μενα) ειναι αρκετα παλιά και αρα απο τα χιλιαδες παιχνιδια που εχει παιζω μονο super mario. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 12 ώρες πριν, AccountSaver είπε Κάτι πιο άνετο για τα χέρια ; Εννοώ σε αυτή τη τιμή , δεν είμαι του παιχνιδιού, οπότε πιστεύω ότι απλά θα το χρησιμοποιώ σε συχνές πτήσεις που κάνω. R36S Plus , η R36 H ?Που είναι πιο καλά για τα χέρια ; Έχω χερούκλες, σε γάντια είμαι οριακά σε XL,και φοβάμαι μη το πάρωκαι απλά δεν το χρησιμοποιήσω ποτέ. Περίμενε να βγει το trimui smart pro στα 54-55 ευρώ. Πιο κάτω δεν πρόκειται να βρεις κάτι βολικό. Τα περισσότερα θα είναι πολύ μικρά για τα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Περίμενε να βγει το trimui smart pro στα 54-55 ευρώ. Πιο κάτω δεν πρόκειται να βρεις κάτι βολικό. Τα περισσότερα θα είναι πολύ μικρά για τα χέρια σου. ξέρουμε date περίπου; Το λέω γιατί τα άλλα θα τα έχω εδώ σε 3 βδομάδες που next month είμαι γεμάτος με πτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Κυκλοφορεί ήδη, απλα έχει γύρω στα 60- 70 ευρώ, υποθέτω τι ο bourdoulas εννοεί να περιμένεις έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα