Προς το περιεχόμενο

[Retro Handheld Gaming] R36S 3.5" IPS 640x480, 64GB storage [White] - Update μειωμένης τιμής - 34,94€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγω χθες , τίμιο μηχανάκι 15000 παιχνίδια και βάλε ,τελικά βαριέμαι να παίξω τα "δύσκολα" και κατέληξα να παίζω puzzle bubble.... Έχει να προτείνει καποιος στο ιδιο στυλ κανα καλο;

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/4/2024 στις 9:38 ΠΜ, geopapa είπε

Για όσους (όπως εγώ) θέλετε να χρησιμοποιήσετε dual card setup παρέχουν συγκεκριμένα τα images για κάθε κάρτα:

Changelog 2024-04-04:
  • addition of a 2-SD-card-setup for R36S (<- link) in Retro Arcade backup page since some users had issues to set it up. Howto: download both images, extract them with 7zip and write them on the SD cards, RetroArcade_v04_R36S_SD1.7z requires 16 GB SD card or higher and goes into TF1 slot, RetroArcade_v04_R36S_SD2.7z requires a 128 GB SD card or higher and goes into TF2 slot of your R36S device

Προσοχή, το Image για τα games ασυμπίεστο είναι 119GB και μία άδεια 128άρα δίνει ωφέλιμο χώρο 116GB. Μόλις έβαλα μία ολοκαίνουργια 128άρα στον κώλο μου :(

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Θα κλάψω...😢

Γλυκά μου νιάτα. Να μην μπορούμε να βγούμε για μπάλα λόγω βροχής και να αράζουμε στα σκαλιά της πολυκατοικίας για να παίξουμε game boy. Οι πιο προχώ είχαμε καλώδιο που τα συνδέαμε και παίζαμε διπλό...😂

Ευχαριστούμε πολύ @enwsiths 😍

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DaRkAnGeL999 είπε

Σήμερα παρέλαβα και εγώ, έτυχε σε κάποιον να μην ανοίγει κάποια παιχνίδια?

Κι εμένα δεν μου ανοιγει όλα τα παιχνίδια. πχ το crazy taxi που γουσταρα πολυ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Stratoraz said:

Προσοχή, το Image για τα games ασυμπίεστο είναι 119GB και μία άδεια 128άρα δίνει ωφέλιμο χώρο 116GB. Μόλις έβαλα μία ολοκαίνουργια 128άρα στον κώλο μου :(

Περίεργο, υποτίθεται οτι ειναι για φλασαρισμα σε 128άρα ισως παιζουν μικρές διαφορες αναλογα με την μαρκα , αλλα οπως ειπα δεν το εχω δοκιμάσει . Παρόλα αυτά το καλύτερο νομιζω ειναι να χρησιμοποιήσεις την συλλογή της 64άρας σε μια 128άρα και να χτίσεις απο κει. Δεν θα πάει χαμένη η 128άρα τα παιχνίδια ειδικα του PS1 είναι μεγαλούτσικα (πχ tomb raider II είναι κάπου 500mb και το τρέχει καλα μπορω να πω)

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fisto είπε

Κι εμένα δεν μου ανοιγει όλα τα παιχνίδια. πχ το crazy taxi που γουσταρα πολυ...

Καμμία φορά το κάνει και θέλει να το κλείσεις και να το ανοίξεις και να προσπαθήσεις να τρέξεις πρώτα το παιχνίδι που δεν έπαιξε.Αν δε πιάσει και αυτό κάντε update στο καινούργιο Arkos που παίζει και καλύτερα τα παιχνίδια ιδίως psp psx και dc.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Stratoraz είπε

Τι roms είναι αυτές; 

Και εγώ πήρα μία 128 evo και χώρεσαν και περίσσεψαν και πέντε έξι γιγα. 

3 ώρες πριν, MiJ16 είπε

Θα κλάψω...😢

Γλυκά μου νιάτα. Να μην μπορούμε να βγούμε για μπάλα λόγω βροχής και να αράζουμε στα σκαλιά της πολυκατοικίας για να παίξουμε game boy. Οι πιο προχώ είχαμε καλώδιο που τα συνδέαμε και παίζαμε διπλό...😂

Ευχαριστούμε πολύ @enwsiths 😍

Spoiler

Αυτοί που είχαν καλώδιο, όχι μόνο έπαιζαν διπλό αλλά είχαν και τις εξελίξεις στα pokemon. Golem, Alakazam, Gengar κλπ για εμάς τους κοινούς θνητούς ήταν όνειρο απατηλό. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία 4/4 και παραλαβή σήμερα 16/4 κι ας έλεγε για 14/5. Αν πάρω την παρακάτω κάρτα για να αντικαταστήσω αυτή που έχει θα είναι συμβατή ;

Sandisk Sdsquac-256g-gn6ma Ultra 256gb Micro Sdxc A1 U1 Uhs-i Class 10 + SD Adapter - Ειδικες μνημες (PER.323711) (e-shop.gr)

Αν κάποιοι έχετε κάνει ήδη μεταφορά σε άλλη κάρτα μπορείτε να μας πείτε πως την κάνατε ; Έβαλα την κάρτα στο λαπτοπ και εμφανίζει σε άλλο τόμο τα ROMS (σχεδόν 50 gb) και σε άλλο τα υπόλοιπα αρχεία (μερικά mb).

Επίσης όταν θέλω να βγω από ένα game για να πάω σε άλλο το κάνω με reset καθώς δοκίμασα τα κουμπιά αλλά δε βρήκα άλλο τρόπο.

Επεξ/σία από fotaras76
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Παραγγελία 4/4 και παραλαβή σήμερα 16/4 κι ας έλεγε για 14/5. Αν πάρω την παρακάτω κάρτα για να αντικαταστήσω αυτή που έχει θα είναι συμβατή ;

Sandisk Sdsquac-256g-gn6ma Ultra 256gb Micro Sdxc A1 U1 Uhs-i Class 10 + SD Adapter - Ειδικες μνημες (PER.323711) (e-shop.gr)

Αν κάποιοι έχετε κάνει ήδη μεταφορά σε άλλη κάρτα μπορείτε να μας πείτε πως την κάνατε ; Έβαλα την κάρτα στο λαπτοπ και εμφανίζει σε άλλο τόμο τα ROMS (σχεδόν 50 gb) και σε άλλο τα υπόλοιπα αρχεία (μερικά mb).

Επίσης όταν θέλω να βγω από ένα game για να πάω σε άλλο το κάνω με reset καθώς δοκίμασα τα κουμπιά αλλά δε βρήκα άλλο τρόπο.

Θα κάνει ναι. 

Με απλό copy paste παίζει. 

Αν χρησιμοποιείς μία κάρτα για roms και os, δεν θες κάτι άλλο. 

Δοκίμασε ταυτόχρονα select & start  για να βγεις στο κεντρικό μενού. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/03/2024 at 22:05, argi73 said:

Αρχικά, έκανα clone την κινέζικη κάρτα σε μία Sandisk 64gb και όλα καλά (με balena etcher).

Δοκίμασα να κάνω το upgrade του ArkOS όπως το περιγράφει ο τύπος στο βίντεο αλλά φαίνεται να μην μπουτάρει καθόλου (κενή οθόνη ακόμα και μετά από 5λεπτο). Δοκίμασε κανείς και του δούλεψε;

Επίσης, δεν έχω καταλάβει αν αυτό το image θα έχει μέσα και τα παιχνίδια. Το λέω γιατί στα requirements λέει πως μια >16gb κάρτα χρειάζεται, όταν τώρα η 64gb κάρτα είναι σχεδόν γεμάτη.

10 hours ago, fotaras76 said:

Απλά να αναφέρω πως σ' αυτό το link φαίνεται να είναι προτιμητέα η λευκή/γκρι.

Επεξ/σία από MiJ16
  • Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, MiJ16 said:

Αρχικά, έκανα clone την κινέζικη κάρτα σε μία Sandisk 64gb και όλα καλά (με balena etcher).

Δοκίμασα να κάνω το upgrade του ArkOS όπως το περιγράφει ο τύπος στο βίντεο αλλά φαίνεται να μην μπουτάρει καθόλου (κενή οθόνη ακόμα και μετά από 5λεπτο). Δοκίμασε κανείς και του δούλεψε;

Επίσης, δεν έχω καταλάβει αν αυτό το image θα έχει μέσα και τα παιχνίδια. Το λέω γιατί στα requirements λέει πως μια >16gb κάρτα χρειάζεται, όταν τώρα η 64gb κάρτα είναι σχεδόν γεμάτη.

Απλά να αναφέρω πως σ' αυτό το link φαίνεται να είναι προτιμητέα η λευκή/γκρι.

Τα καινούρια μηχανάκια έχουν διαφορετικό μοντέλο οθόνης , αν δεν βγάζει τίποτα η οθόνη είναι απο αυτό. Οπότε θελει να αντικαταστήσεις τα rg351mp-kernel.dtb και rk3326-r35s-linux.dtb με αυτά απο την κάρτα της μάνας του

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, geopapa said:

Τα καινούρια μηχανάκια έχουν διαφορετικό μοντέλο οθόνης , αν δεν βγάζει τίποτα η οθόνη είναι απο αυτό. Οπότε θελει να αντικαταστήσεις τα rg351mp-kernel.dtb και rk3326-r35s-linux.dtb με αυτά απο την κάρτα της μάνας του

χμμμμ οκ. Εγώ έβαλα το dtb του developer που είχε μέσα στον οδηγό.

Thanks! Θα το δοκικάσω.

Spoiler

EDIT
Ωραία, πέρασα τη νέα έκδοση (χρειάστηκε μόνο το "μαμά" rk3326-r35s-linux.dtb).
Τώρα έχει περασμένο μόνο το OS. Μπορείτε να δώσετε ένα οδηγό παράδειγμα για να περάσω παιχνίδια (π.χ. Game boy);

Επεξ/σία από MiJ16
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, MiJ16 said:

χμμμμ οκ. Εγώ έβαλα το dtb του developer που είχε μέσα στον οδηγό.

Thanks! Θα το δοκικάσω.

Hide contents

EDIT
Ωραία, πέρασα τη νέα έκδοση (χρειάστηκε μόνο το "μαμά" rk3326-r35s-linux.dtb).
Τώρα έχει περασμένο μόνο το OS. Μπορείτε να δώσετε ένα οδηγό παράδειγμα για να περάσω παιχνίδια (π.χ. Game boy);

Για αρχή βάλε την κάρτα παιχνιδιών την 64αρα της μάνας του στο TF2 πήγαινε OPTIONS -> ADVANCED -> Switch to SD Slot 2 for ROMS και θα έχεις ήδη μια μεγάλη συλλογή

Επεξ/σία από geopapa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έκανα παραγγελία 4 απριλίου και παρέλαβα 16 απριλίου από ACS.

Δοκίμασα μια κάρτα samsung evo plus 128gb και μια sandisk (γκρι άσπρη) 256gb στη δεύτερη υποδοχή και καμία δεν δούλεψε.

Τελικά πήγα στο Retro Arcade V04 All-In-One και χρησιμοποίησα το image από εκεί. έκανα flash στην sandisk με το rufus. στη συνέχεια άνοιξα την κάρτα με το minitool partition wizard και έκανα assign drive letter στο partition που έχει το image (δεξί κλικ στο BOOT στο partition ext4 της κάρτας)

έτσι είχα πρόσβαση στο boot partition στα windows για να αντικαταστήσω τα δυο dtb files rg351mp-kernel και rk3326-r35s-linux με αυτά που είχε η κάρτα με την οποία ήρθε το μηχάνημα.

Μετά έκανα επέκταση του partition easyroms (το rufus δίνει αρχικά γύρω στα 9GB για τα παιχνίδια). Πριν περάσω τις rom έκανα δοκιμή για να δω ότι δουλεύει σωστά και μετά πέρασα τις rom (γιατί παίρνει περίπου 3 ώρες και αρχικά την πάτησα και δεν δούλευε η κάρτα).

Επίσης να έχετε την τελευταία έκδοση του 7zip για να αποσυμπιέσετε τις rom και να μην έχουν λάθη(άλλες 3 ώρες χαμένες)

Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Ευχαριστώ τον TS.

Επεξ/σία από BuckRodgers
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...