Conan2046 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος από τις φράουλες του τοπικού φυτωρίου πέρυσι οι οποίες ήταν από κάποιο υβρίδιο που δεν έβγαζε καν βλαστούς για να πολλαπλασιάζεται και επειδή οι όποιες προσπάθειες μου με σπόρους δεν είχαν αποδώσει κοίταζα να βρω στο ίντερνετ κάποια έτοιμα φυτά να παραγγείλω, είχα πέσει στο https://fyta-fraoulas.gr/ και έψαχαν να βρω πληροφορίες για την αξιοπιστία του οι οποίες δεν υπήρχαν, οπότε σκέφτηκα να δημιουργήσω το θέμα αυτό. Καταρχήν μπαίνοντας στην ιστοσελίδα αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι εγκαταστάσεις της είναι στην Πολωνία και δεν έχει κάποια σχέση με την Ελλάδα απλώς στέλνει εδώ και έχει δημιουργήσει την αντίστοιχη σελίδα με αξιοπρεπή μετάφραση. Αυτό με έκανε να αναρωτηθώ πρώτον για την αξιοπιστία της, αν μου στείλει δηλαδη΄την παραγγελία και δεύτερον σε τι κατάσταση θα φτάσει η παραγγελία αν τελικά την στείλουν. Πληροφορίες δεν βρήκα στα Ελληνικά όμως φαινόταν να υπάρχει ως εταιρεία και έτσι προχώρησα σε μια παραγγελία περίπου 40 ευρώ και 10 κάτι τα μεταφορικά. Πλήρωσα καλού κακού με κάρτα που έχω για παρόμοιες περιπτώσεις και περίμενα. Να σημειώσω ότι είχε επιλογή πληρωμής μόνο με πιστωτική κάρτα. Παράγγειλα Σαββάτο απόγευμα και η παραγγελία στάλθηκε Τρίτη πρωί που πήρα αριθμό μεταφορικής (με την DPD), οπότε ηρέμησα ως προς το αν τα στείλουν και παρέλαβα πριν από λίγο δηλαδή μετά από μια εβδομάδα περίπου (μεσολαβούσε και το τριήμερο). Οι Φράουλες τα φυτά σε πολύ καλή κατάσταση δεδομένης της ταλαιπωρίας τους, μέσα σε ξύλινο κιβωτιάκι με καπάκι, μέσα προστατευμένες με πριονίδια, είχαν κρατήσει την υγρασία, ήταν λίγο "τσαλακωμένες" αλλά μια χαρά και ζωντανές, από τα 40 φυτά είχαν σπάσει 2-3. Είχαν και δωράκι και ένα φυτό φράουλας από μια άλλη ποικιλία. Τα έβαλα στο σπορίο μου τις πότισα και θα περιμένω να ξεπεράσουν το σοκ της μεταφοράς να τις φυτέψω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα