BillyMp Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Παιδιά καλημέρα ! Σκέφτομαι στο μηχανάκι μου να αλλάξω λάδια και φίλτρο λαδιού μιας και από ότι κατάλαβα δεν είναι δύσκολο , κάποιος που έχει το συγκεκριμένο αν ήθελε να μου πεί τι λάδια και φίλτρο λαδιού να αγοράσω . Για Λάδια σκέφτομαι τα μοτούλ 10-40w για φίλτρο δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMp Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου Καλησπέρα αν θα ήθελε κάποιος να με απαντήσει ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Μπες στο scooterclubhellas κ ρωτα φιλε, εδω ειναι δυσκολο να σου απαντησει καποιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Απριλίου Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 10/4/2024 στις 4:45 ΜΜ, BillyMp είπε Καλησπέρα αν θα ήθελε κάποιος να με απαντήσει ευχαριστώ προκαταβολικά. Βρες το Service manual και θα λύσεις όλες της απορίες σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMp Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου Στις 11/4/2024 στις 6:31 ΜΜ, Ioannisto είπε Μπες στο scooterclubhellas κ ρωτα φιλε, εδω ειναι δυσκολο να σου απαντησει καποιος Σε ευχαριστώ πολύ με έδωσες μια κατεύθυνση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Αν δεν εχεις ιδεα, μη το επιχειρησεις. Επισης δυναμοκλειδο για να σφιξεις μετα τη βιδα του καρτερ εχεις; Ειναι μια δουλεια, οπου αν δε τη κανεις σωστα, μπορει να στειλεις το μηχανακι στο καδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα