Imrathon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω το google Pixel 8 pro και έπειτα από αρκετό ψάξιμο έχω απορρίψει κάποιες προτάσεις. Θέλω να μάθω αν κάποιος γνωρίζει την εγκυρότητα του καταστήματος που γράφει και στον τίτλο(Eurogoods) καθώς είναι από τις καλύτερες τιμές που μπόρεσα να βρω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2024 από Imrathon
sattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Ότι έχει PayPal, αγοράζεις άφοβα (μόνο με paypal). Σε όλα τα άλλα, μακριά.
Imrathon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Ναι το γνωρίζω για το PayPal. Δυστυχώς είναι λίγα τα καταστήματα σε site σύγκρισης τιμών που δέχονται. Γι'αυτό έχω και ενδοιασμό. Βέβαια το συγκεκριμένο που αναφέρω δέχεται αντικαταβολή. Τουλάχιστον έτσι λέει στις πληροφορίες στο best price. Εγώ θέλω να το πάρω με τιμολόγιο και είδα ότι πρέπει να γίνει πληρωμή από λογαριασμό της εταιρείας. Γιατί ζητάει και δικαιολογητικά για να ελεγχθεί το ΑΦΜ. Και βάσει κριτικών φαίνεται αξιόπιστο. Απλά έμαθα το post εδώ μήπως υπάρχει κάποιος που όντως το γνωρίζει το κατάστημα και μπορεί να "επιβεβαιώσει" την αξιοπιστία του. Επίσης η τιμή δεν είναι πολύ ριγμένη σε σχέση με άλλα.
sattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Σορρυ, ειδα Eurogoods και νόμισα ότι ήταν κατάστημα από το εξωτερικό, για αυτό είπα το paypal. Για Ελλάδα, ναι, αντικαταβολή ή μέσω εγγυησης από skroutz ή bestprice ώστε να αναλάβουν αυτοί την ευθύνη. Ή μέσω πιστωτικής, ώστε να μεσολαβήσει ή τράπεζα σου. Τώρα αυτά που λες για τιμολόγιο και απευθειας καταθεσεις...
nasos96 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 αν θες απλά τιμολόγιο παρτο. αποφορολόγηση το συγκεκριμένο δε κάνει. εχω ρωτησει. προσωπική γνώμη μακρυά απο τέτοια μαγαζιά όμως. το λέω σαν υπευθυνος πολίτης. παραεισαγωγές?? δε ξέρω τι κάνουν. κάποια μόντα κάνουν όλα αυτά τα μαγαζιά παντως. σκέψου επίσημη εγγύηση για το συγκεκριμένο δεν θα έχεις. το στέλνεις πίσω στο μαγαζί ότι γίνει. για μένα πρώτα μίλα μαζί τους και μετά αποφάσισε. αν προχωρήσεις, προχωρά μέσω bestprice να είσαι καλυμένος καθως έχει κάποια πιστοποίηση στο bestprice. κάνε εγγραφη στο bestprice και ενεργοποίησε ασφάλεια αγορών. κάπως έτσι λέγεται
alan boy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, nasos96 είπε αν θες απλά τιμολόγιο παρτο. αποφορολόγηση το συγκεκριμένο δε κάνει. εχω ρωτησει. προσωπική γνώμη μακρυά απο τέτοια μαγαζιά όμως. το λέω σαν υπευθυνος πολίτης. παραεισαγωγές?? δε ξέρω τι κάνουν. κάποια μόντα κάνουν όλα αυτά τα μαγαζιά παντως. σκέψου επίσημη εγγύηση για το συγκεκριμένο δεν θα έχεις. το στέλνεις πίσω στο μαγαζί ότι γίνει. για μένα πρώτα μίλα μαζί τους και μετά αποφάσισε. αν προχωρήσεις, προχωρά μέσω bestprice να είσαι καλυμένος καθως έχει κάποια πιστοποίηση στο bestprice. κάνε εγγραφη στο bestprice και ενεργοποίησε ασφάλεια αγορών. κάπως έτσι λέγεται Ξέρεις αν πληρώνεις κάτι για αυτή την Ασφάλεια που δίνει το best price;
Imrathon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Διάβασα ότι κάνουν αποφορολογηση. Αλλά θέλει διαδικασία. Θέλει να τους στείλεις κάτι δικαιολογητικά από την ΑΑΔΕ με τα στοιχεία της εταιρείας. Θέλουν αποδεικτικό από την τράπεζα για τον λογαριασμό ότι είναι εταιρικός. Μετά θέλει παραλαβή μόνο από νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης. Και λέει θέλει και 25-30 μέρες εκτιμώμενο χρόνο να το ελέγξει το νομικό τμήμα τους. Παρήγγειλα από eshop τελικά. 10-15 ευρώ παραπάνω αλλά πολύ πιο άμεσα και εύκολα η αγορά χωρίς ΦΠΑ. Απλά το αφαιρούν όταν θα πάω να παραλάβω και να πληρώσω την παραγγελία, με το ΑΦΜ. Έχω ζητήσει ήδη βέβαια στην παραγγελία τιμολόγιο και έχω βάλει ΑΦΜ, επωνυμία κλπ. 1
alan boy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, Imrathon είπε Διάβασα ότι κάνουν αποφορολογηση. Αλλά θέλει διαδικασία. Θέλει να τους στείλεις κάτι δικαιολογητικά από την ΑΑΔΕ με τα στοιχεία της εταιρείας. Θέλουν αποδεικτικό από την τράπεζα για τον λογαριασμό ότι είναι εταιρικός. Μετά θέλει παραλαβή μόνο από νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης. Και λέει θέλει και 25-30 μέρες εκτιμώμενο χρόνο να το ελέγξει το νομικό τμήμα τους. Παρήγγειλα από eshop τελικά. 10-15 ευρώ παραπάνω αλλά πολύ πιο άμεσα και εύκολα η αγορά χωρίς ΦΠΑ. Απλά το αφαιρούν όταν θα πάω να παραλάβω και να πληρώσω την παραγγελία, με το ΑΦΜ. Έχω ζητήσει ήδη βέβαια στην παραγγελία τιμολόγιο και έχω βάλει ΑΦΜ, επωνυμία κλπ. Αν ζήταγες να στο στείλουν με κουριερ γινόταν; η πρέπει να πας από κατάστημα;
nasos96 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 16 ώρες πριν, alan boy είπε Ξέρεις αν πληρώνεις κάτι για αυτή την Ασφάλεια που δίνει το best price; Όχι δε πληρώνεις κάτι
ioannischr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 αν εχω καταλαβει σωστα για να παρεις πισω τα λεφτα σου σε περιπτωση στραβης σου κραταει η ασφαλεια ενα 50ευρω απο το ποσο επιστροφης οποτε συμφερει για αγορες μεγαλης αξιας
alan boy Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Φίλε έχεις κάνα νέο από τη συσκευή; παρέλαβες;
NikosXrim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 11:54 ΠΜ, sattack είπε Ότι έχει PayPal, αγοράζεις άφοβα (μόνο με paypal). Σε όλα τα άλλα, μακριά. Μην ορκίζεσαι.. χαρακτηριστικό παράδειγμα το JMC Tech του οποίου όλες οι πληρωμές γινόντουσαν μέσω PayPal.. τώρα λουκέτο και 20.000 παραγγελίες στον αέρα, όχι ότι γενικότερα δεν δυσκολεύονταν στις επιστροφές χρημάτων των ακυρωμένων παραγγελιών τους τελευταίους μήνες ή ακόμα και χρόνια.. αν το χτυπήσεις στο Google έχει μπόλικες αξιολογήσεις (2.8⭐ στις 1.3k) καθώς επίσης και άρθρα περί αυτού να διαβάσεις. Συνεπώς PayPal ναι , αλλά όχι και με κλειστά τα μάτια
sattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 6 ώρες πριν, NikosXrim είπε Μην ορκίζεσαι.. χαρακτηριστικό παράδειγμα το JMC Tech του οποίου όλες οι πληρωμές γινόντουσαν μέσω PayPal.. τώρα λουκέτο και 20.000 παραγγελίες στον αέρα, όχι ότι γενικότερα δεν δυσκολεύονταν στις επιστροφές χρημάτων των ακυρωμένων παραγγελιών τους τελευταίους μήνες ή ακόμα και χρόνια.. αν το χτυπήσεις στο Google έχει μπόλικες αξιολογήσεις (2.8⭐ στις 1.3k) καθώς επίσης και άρθρα περί αυτού να διαβάσεις. Συνεπώς PayPal ναι , αλλά όχι και με κλειστά τα μάτια Αν κάποιος έχει αγοράσει μέσω paypal και είναι μέσα στους οτμρους εγγύησης του paypal (χρονικά κλπ) , και κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής στο paypal, εσύ πιστεύεις ότι το paypla δεν θα του επιστρέψει πίσω τα λεφτά? Εγώ μίλησα για το τι κανει το ιδιο το paypal, όχι για τα μαγαζάκια της μαύρης συμφοράς. Τώρα αν καπιοι παραπλανηθηκαν στο περιμενε και αντί να κάνουν αμφισβήτηση συναλλαγής μέσα στο χρονικό περιθώριο του paypal, περίμεναν, τι να πω, ας πρόσεχαν. Τα είχαμε πει διαφοροι πολλες φορές, ότι νομίζουν οτι ένα μαγαζάκι της μαύρης συμφοράς σε κάποια επαρχία είναι ο ρομπεν των δασών και όλοι οι άλλοι πουλάνε με τεράστια κέρδη, ενώ προφανώς έκλεβαν το ΦΠΑ και έμενε μόνο να έρθει η στιγμή που θα τους κλείσουν και όποιος είχε πληρώσει και δεν είχε παραλάβει να μείνει με τον μουτζουρη στο χέρι. Ας πρόσεχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα