micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Σωστά, ιδίως για τα παιχνίδια που θα μπορούσε ο ts να παίξει σε αυτό το σύστημα!
Chris2756 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 4 ώρες πριν, keravnos21 είπε Σοβαρα τωρα ; Πες μας ενα λογο γιατι δεν αρκουν τα 16 και πρεπει να παει σε 32 στο συγκεκριμενο συστημα Δεν ειπα οτι δεν αρκουν. Λεω "ΑΝ" θα ειναι πιο ανετο και μελλοντικα το μηχανημα 1 λεπτό πριν, Chris2756 είπε Δεν ειπα οτι δεν αρκουν. Λεω "ΑΝ" θα ειναι πιο ανετο και μελλοντικα το μηχανημα Οι τιμες που ανεφερα ειναι απο amazon, e-bay, aliexpres. Kαι η ερωτηση μου ηταν αν συμφερει αυτη η επενδυση στο συγκεκριμενο μηχανημα.
tzavardin Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, malvina21 είπε τροφοδοτικο πες μου σε παρακαλω αν μπορεις Έγραψες ότι έχεις ήδη ένα corsair. Γράφεις 420v. Υποθέτω ότι εννοείς cv, αλλά για σιγουριά πες αν μπορείς ποιο είναι ακριβώς, και πόσα χρόνια δουλεύει σε αυτό το σύστημα, για να σου πούμε μια πρόχειρη γνώμη αν χρειάζεσαι αλλαγή. Η γνώμη μου προκαταβολικά είναι ότι πιθανότατα αν δεν έχεις ήδη προβλήματα με αυτό, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις, γιατί και το νέο σύστημα δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο σε απαιτήσεις. Η 1050ti 75w παίρνει από τη μητρική, δεν χρειάζεται καν καλώδιο. 1
fotaras76 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, tzavardin είπε Έγραψες ότι έχεις ήδη ένα corsair. Γράφεις 420v. Υποθέτω ότι εννοείς cv, αλλά για σιγουριά πες αν μπορείς ποιο είναι ακριβώς, και πόσα χρόνια δουλεύει σε αυτό το σύστημα, για να σου πούμε μια πρόχειρη γνώμη αν χρειάζεσαι αλλαγή. Η γνώμη μου προκαταβολικά είναι ότι πιθανότατα αν δεν έχεις ήδη προβλήματα με αυτό, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις, γιατί και το νέο σύστημα δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο σε απαιτήσεις. Η 1050ti 75w παίρνει από τη μητρική, δεν χρειάζεται καν καλώδιο. Στο δεύτερο pc έχω μια gtx 1650 gddr6 χωρίς να παίρνει καλώδιο τροφοδοσίας, αξίζει αν τη βρει μεταχειρισμένη σε καλή τιμή.
malvina21 Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου το εχω 5 χρονια και δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα σε κατι ganes που παιζω οταν βρω χρονο ειναι corsair 420cx ειναι θα ειναι ενταξει με την 1050
Chris2756 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου H corsair λεει οτι για τις σειρες CX και CS δινει τρια χρονια εγκυηση. Καποιες 1050ti MSI Asus Palit που ειδα ζητανε ελαχιστη ισχυ τροφοδοτικου 300w Γραψε στο google, Corsair psu calculator και σην σελιδα που θα σε βγαλει βαλε αυτα που σου ζητα, επεξεργαστη, μνημες, καρτα γραφικων, δισκους κτλ και θα σου υπολογισει ποσα watt τροφοδοτικο χρειαζεσαι. Βαλε και καμια 100-200 watt παραπανω για ασφαλεια και καποια μελλοντικη προσθηκη και θα εισαι ΟΚ. Για τα gaming PC συνηθως οι περισσοτεροι επιλλεγουν gold psu
tzavardin Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 7 ώρες πριν, malvina21 είπε το εχω 5 χρονια και δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα σε κατι ganes που παιζω οταν βρω χρονο ειναι corsair 420cx ειναι θα ειναι ενταξει με την 1050 Κράτα το, μια χαρά θα είσαι.
panagossss13 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 22/3/2024 στις 4:03 ΜΜ, malvina21 είπε το εχω 5 χρονια και δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα σε κατι ganes που παιζω οταν βρω χρονο ειναι corsair 420cx ειναι θα ειναι ενταξει με την 1050 καλημέρα η άποψή μου είναι αυτή, να πας σε κάρτα γραφικών Sapphire RX580 Νιτρο + 8gb(έχω διαβάσει κρητικές για αυτή την κάρττα πολύ καλές) και για τροφοδοτικό εαν χρειαστεί να το αλλάξεις πάρε της seasonic είναι πολύ παλαιά εταιρεία στην αγορά και να σου πω και κάτι(συγνώμη για τον ενικό), μην παραξενευτείς εαν καταλάβεις ότι και το τροφοδοτικό που έχεις, είναι παραγωγής seasonic, γιατί η seasonic διάβασα και είδα σε τεχνολογικά κανάλια στο youtube φτιάχνει τροφοδοτικά η ίδια στο δικό της εργοστάσιο και τα δίνει στην coolermaster και στην corsair, μη σου φαίνεται παράξενο, απλά πήγαινε ή στο μοντέλο vertex ή στο μοντέλο focus γύρω στα 500-550 watt, δείτε αυτό εδώ το τροφοδοτικό https://www.mgmanager.gr/anavathmisi-ypologisti-2/trofodotika/trofodotika-cases/seasonic-seasonic-focus-plus-gold-550w-power-supply-80-gold-120mm-fan-fully-modular-black-ssr-550fx-_267392/?skroutz=4&skr_prm=WyJiNjljNmRiMC0xZjY1LTRiZmEtYmJmYi0zNTIyNzdmNjkwNGIiLDE3MTE1OTcxNTQ1MTYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 και η seasonic για το συγκεκριμένο δείνει 10 χρόνια εγγύηση και εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου μέσω της επίσημης σελίδας https://seasonic.com/focus-gx, δείτε το συγκεκριμένο video που δείχνει την έκδοση των 650w αλλά λόγω που είναι ποιοτικά για αυτό δείνει η εταιρεία στην σειρά focus και στην έκδοση vertex 10-12 χρόνια εγγύηση στα τροφοδοτικά τους, και συγνώμη για την πρότασή μου που είναι λίγο ακριβή για εσάς αλλά αξίζει τον κόπο και εδώ δείτε μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών rx850 8gb δες εδώ ένα συγκριτικό GTX 1050 tI vs. RX580 8gb και εδώ δείτε ένα συγκρητικό μετά ξύ των 2 καρτών
Chris2756 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Υπερ της seasonic ειμαι, τροφοδοτικα της χρισημοποιω, αλλα το συγκεκριμενο βιντεο που παρουσιαζει το focus plus gold 550w δεν το θεωρω αξιοπιστο. Δεν ανοιγει το τροφοδοτικο να μας δειξει τα εξαρτηματα του και να μας εξηγισει τους λογους προτιμησης του. Λεει απλα την γνωμη του ο τυπος. Μην παρεξηγιθω δεν διαφωνω με το τροφοδοτικο, αλλα με τον τροπο παρουσιασης του
malvina21 Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου ειμαι κομπλε i74790k και 1050ti και παιζω μια χαρα με τα 430v 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα