lazarosgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Πριν λίγες μέρες στο κινητό μου εμφανίστηκε στην πάνω μπάρα ένα νέο σηματάκι. Έχω nova, ανακάλυψα πως υπάρχει η δυνατότητα με λειτουργία πτήσεις ενεργοποιημένη να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις και να δέχομαι. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει χρέωση στη συγκεκριμένη υπηρεσία; έχω απεριόριστα προς όλους και δεν θέλω να χρεώνουμε επιπλέον για τέτοια υπηρεσία. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 7 λεπτά πριν, lazarosgr είπε Πριν λίγες μέρες στο κινητό μου εμφανίστηκε στην πάνω μπάρα ένα νέο σηματάκι. Έχω nova, ανακάλυψα πως υπάρχει η δυνατότητα με λειτουργία πτήσεις ενεργοποιημένη να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις και να δέχομαι. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει χρέωση στη συγκεκριμένη υπηρεσία; έχω απεριόριστα προς όλους και δεν θέλω να χρεώνουμε επιπλέον για τέτοια υπηρεσία. Καμία επιπλέον χρέωση. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Aκριβως, καμια απολυτως χρεωση. Αυτο που κανει αυτο το feature (το οποιο παρεμπιπτοντως λειτουργει και ασχετως της Λειτουργιας Πτησης), ειναι να χρησιμοποιει το WiFi σου για την πραγματοποιηση μιας κλησης. Ειναι πολυ χρησιμο αν εισαι σε χωρο που δεν εχεις καλο σημα κινητης. 2
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, lazarosgr είπε Πριν λίγες μέρες στο κινητό μου εμφανίστηκε στην πάνω μπάρα ένα νέο σηματάκι. Έχω nova, ανακάλυψα πως υπάρχει η δυνατότητα με λειτουργία πτήσεις ενεργοποιημένη να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις και να δέχομαι. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει χρέωση στη συγκεκριμένη υπηρεσία; έχω απεριόριστα προς όλους και δεν θέλω να χρεώνουμε επιπλέον για τέτοια υπηρεσία. Δεν χρεώνεσαι κάτι "επιπλέον". Αλλά προφανώς δεν είναι και δωρεάν. Χρεώνεσαι την κανονική χρέωση που έχει το πακέτο ομιλίας σου σαν να μίλαγες με σήμα από το cellular δίκτυο. Ο ρόλος αυτής της λειτουργίας είναι να έχεις επικοινωνία σε σημεία με προβληματικό σήμα κινητής. Ένα άλλο "bonus" είναι ότι μπορείς να μιλάς μέσα σε πλοίο μεσοπέλαγα (που δεν έχει καν κάλυψη από κεραίες κινητής) αν έχεις αγοράσει wifi. Πιθανόν και στο εξωτερικό χωρίς να χρεώνεσαι περιαγωγή. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, theopan είπε Δεν χρεώνεσαι κάτι "επιπλέον". Αλλά προφανώς δεν είναι και δωρεάν. Χρεώνεσαι την κανονική χρέωση που έχει το πακέτο ομιλίας σου σαν να μίλαγες με σήμα από το cellular δίκτυο. Ο ρόλος αυτής της λειτουργίας είναι να έχεις επικοινωνία σε σημεία με προβληματικό σήμα κινητής. Ένα άλλο "bonus" είναι ότι μπορείς να μιλάς μέσα σε πλοίο μεσοπέλαγα (που δεν έχει καν κάλυψη από κεραίες κινητής) αν έχεις αγοράσει wifi. Πιθανόν και στο εξωτερικό χωρίς να χρεώνεσαι περιαγωγή. Δεν βλέπω γιατί να παίζει ρόλο στο εξωτερικό.Θα έχεις τις ίδιες χρεώσεις.
Λύση theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Λύση Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βλέπω γιατί να παίζει ρόλο στο εξωτερικό.Θα έχεις τις ίδιες χρεώσεις. Αν π.χ. πάω στην Ελβετία ή τη Ρωσία που δεν υπάρχει η συμφωνία για την κατανάλωση χρόνου ομιλίας όπως ισχύει εντός της Ε.Ε. από το πακέτο μου (και άρα θα χρεωνόμουν υπέρογκα τέλη περιαγωγής) ενεργοποιήσω flying mode και wifi μόνο δεν θα μπορώ να συνεχίσω να μιλάω "δωρεάν" από το πακέτο μου τουλάχιστον όπου έχω wifi;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, theopan είπε Αν π.χ. πάω στην Ελβετία ή τη Ρωσία που δεν υπάρχει η συμφωνία για την κατανάλωση χρόνου ομιλίας όπως ισχύει εντός της Ε.Ε. από το πακέτο μου (και άρα θα χρεωνόμουν υπέρογκα τέλη περιαγωγής) ενεργοποιήσω flying mode και wifi μόνο δεν θα μπορώ να συνεχίσω να μιλάω "δωρεάν" από το πακέτο μου τουλάχιστον όπου έχω wifi; Αν το έχεις ανοιχτό το κινητό έχει κάνει σύνδεση με κεραία και ξέρει ότι δεν είσαι Ελλάδα. Δεν ξέρω τι γίνεται αν το ανοίξεις πρώτη φορά απο την αναχώρηση απο Ελλάδα και μπει κατευθείαν στο wifi.Αλλά και πάλι το βρίσκω πολύ εύκολο hacking κάτι τέτοιο για να αποφευγεις το roaming.Λογικά μέσω ΙΡ βλέπουν ότι εισαι εκτός ΕΕ.
JakeKaufman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 1 hour ago, theopan said: Αν π.χ. πάω στην Ελβετία ή τη Ρωσία που δεν υπάρχει η συμφωνία για την κατανάλωση χρόνου ομιλίας όπως ισχύει εντός της Ε.Ε. από το πακέτο μου (και άρα θα χρεωνόμουν υπέρογκα τέλη περιαγωγής) ενεργοποιήσω flying mode και wifi μόνο δεν θα μπορώ να συνεχίσω να μιλάω "δωρεάν" από το πακέτο μου τουλάχιστον όπου έχω wifi; Όχι βέβαια. Αν είσαι σε flying mode θα σε δείχνει εκτός σύνδεσης
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Όχι βέβαια. Αν είσαι σε flying mode θα σε δείχνει εκτός σύνδεσης Όχι δεν ισχύει αυτό που λες. Κανονικότατα -δοκιμασμένα- λειτουργούν οι κλήσεις και σε Nova και σε Cosmote με airplane mode και ανοιχτή τη σύνδεση σε wifi. Και οι εισερχόμενες και οι εξερχόμενες, μόνο SMS δεν λειτουργούν. Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη με αυτά που έγραψε ο Ukforthemoment αλλά αν δεν δοκιμαστεί μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Και νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο έξυπνο το δίκτυο για να το αποτρέψει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2024 από theopan
rodosf1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 πας πχ Ελβετία, ανοίγεις wifi κ καπάκι vpn Ελλάδα κ μετά κάνεις την κλήση. Δεν έχει πρόσβαση ο παροχος σε άλλες λειτουργίες πέραν του app για τις κλήσεις από όσο γνωρίζω.
BlackRose56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Εχω προπληρωμενω αριθμό από Καναδά, και το μόνο που κάνω είναι να βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και ανοίγω wifi, έτσι δεν χρεώνομε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι θες vpn, γιατί Η κλήσεις γίνονται reroute μέσω wifi. Λογικά πρέπει να δέχεσαι και μυνήματα, διάβασε στο website.
kostasbm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 6 minutes ago, BlackRose56 said: Εχω προπληρωμενω αριθμό από Καναδά, και το μόνο που κάνω είναι να βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και ανοίγω wifi, έτσι δεν χρεώνομε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι θες vpn, γιατί Η κλήσεις γίνονται reroute μέσω wifi. Λογικά πρέπει να δέχεσαι και μυνήματα, διάβασε στο website. δεν χρεώνεσε τίποτα η δε χρεώνεσε επιπλέον από το πρόγραμμα που έχεις ήδη βάλει Καναδά ???
BlackRose56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, kostasbm είπε δεν χρεώνεσε τίποτα η δε χρεώνεσε επιπλέον από το πρόγραμμα που έχεις ήδη βάλει Καναδά ??? Δεν χρεώνομε τίποτα από το πρόγραμμα πού έχω. Συγκεκριμένα με Χ ποσό για 1 χρόνο, έχω απερίσπαστες κλήσεις και εισερχόμενα sms. Τα Εξερχόμενα sms χρεώνονται. Το οποίο ισχύει και για wifi calling.
kostasbm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 2 hours ago, BlackRose56 said: Δεν χρεώνομε τίποτα από το πρόγραμμα πού έχω. Συγκεκριμένα με Χ ποσό για 1 χρόνο, έχω απερίσπαστες κλήσεις και εισερχόμενα sms. Τα Εξερχόμενα sms χρεώνονται. Το οποίο ισχύει και για wifi calling. ποια εταιρεία είναι αυτή να την έχω υπ όψιν γιατί περνάω 2 φορές το χρόνο από κει
BlackRose56 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, kostasbm είπε ποια εταιρεία είναι αυτή να την έχω υπ όψιν γιατί περνάω 2 φορές το χρόνο από κει Freedom mobile, δες τα prepaid plans.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα