StavrosD Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε ...ακόμη και χωρίς την άδεια σου παίρνει δεδομένα όπως επαφές. Δεν τα παίρνει άμεσα. Το iPhone σε ρωτάει, αν δεν πατήσεις ΟΚ δεν μπορεί να δει το ΤικΤοκ τις επαφές. Νομίζω το ίδιο ισχύει και στο Android. Έμμεσα έχει πολλές επαφές μας όχι επειδή τις πήρε από το κινητό μας αλλά από τους άλλους που δέχτηκαν να έχει πρόσβαση το ΤικΤοκ στις επαφές τους. Αν π.χ. έχω το τηλέφωνό σου και επιτρέψω στο τικτοκ να δει τις επαφές μου τότε ξέρει ότι κατά 99% έχεις το τηλ μου στις επαφές σου. 1
absoluteblade Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 14 hours ago, StavrosD said: @TetrabitosΤο tiktok είναι πιο κοντά στην Εκκλησία σε σχέση με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Δεν μου έχει δείξει ποτέ γυμνό,δεν έχει δείξει τσιγάρο,δεν έχει δείξει ναρκωτικά,κλπ. Δεν ντρέπομαι να το ανοίξω ακόμα και σε δημόσιο χώρο. Αν ανοίξω Insta είναι 50-50 να μου δείξει κατι άκυρες ακόμα και αν συνέχεια πατάω αγνόηση σε αυτά τα post. Γιατί εμένα μου δείχνει όλο κάτι ξέ..ωλα , που είναι σε φάση αναπαραγωγής; Μήπως έχεις επιλέξει το evlogison mode, ή τη λειτουργία katihitikon....;;;;
ntinosterpsis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Στις 19/3/2024 στις 12:27 ΠΜ, StavrosD είπε Δεν τα παίρνει άμεσα. Το iPhone σε ρωτάει, αν δεν πατήσεις ΟΚ δεν μπορεί να δει το ΤικΤοκ τις επαφές. Νομίζω το ίδιο ισχύει και στο Android. Έμμεσα έχει πολλές επαφές μας όχι επειδή τις πήρε από το κινητό μας αλλά από τους άλλους που δέχτηκαν να έχει πρόσβαση το ΤικΤοκ στις επαφές τους. Αν π.χ. έχω το τηλέφωνό σου και επιτρέψω στο τικτοκ να δει τις επαφές μου τότε ξέρει ότι κατά 99% έχεις το τηλ μου στις επαφές σου. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν εγώ δεν κάνω αποδοχή να ανέβουν οι επαφές, η εφαρμογή με τον Χ Ψ τρόπο κάνει match ,οπότε είτε τις παίρνει χωρίς την άδεια μου είτε κάνει match πάλι εν αγνοία μου. Να πω ότι δεν έχω βάλει το τηλέφωνο μου στην εφαρμογή. Είχα διαβάσει ένα άρθρο όπου έλεγε τι ακριβώς κάνει log το τικ τοκ. Είχα πάθει σοκ γιατί τραβούσε πληροφορίες από οτιδήποτε υπάρχει στη συσκευή, από αρχεία μέχρι και αισθητήρες. Ήξερα ότι όλοι το κάνουν, αλλά στο βαθμό του τικ τοκ κανένας..
TrialKid Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου κοψτε το tik tok και θα γίνεται καλύτεροι άνθρωποι… βασικα κόψτε όλα τα social… σας κάνουν το μυαλό ποιο αργό.
Upogeios Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου για θεματα που αφορουν την πολιτικη και ειναι αγκαθια για την Ελλαδα αλλα και τη διεθνη σκηνη, το ΦΒ το δικο μου ΔΕΝ βγαζει κανενα σχεδον ποστ την ιδια ωρα το τικ τοκ μου, τα φερνει οπως και ολα τα θεματα που με αφορουν συμφωνα με το ιστορικο μου! ΑΥΤΟ και τιποτε αλλο, ειναι ο λογος που η δυση θελει και ισως να καταφερει να μας το κοψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα