jojos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Προσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό. Έχωτο εξής πρόβλημα.Όταν πάω να βρώ ένα όνομα στο κατάλογο με τον γρήγορο τρόπο( επιλέγοντας το γράμμα που αρχίζει το όνομα) το κινητό αγνοεί τα ονόματα που αρχίζουν από ελληνικά γράμματα που δεν είναι κοινά με το αγγλικό αλφάβητο.Επίσης τα ονόματα δεν είναι κατανεμημένα αλφαβητικά δηλαδή Α,Β αντί να πάει στο Γ πάει στο C και γενικώς πηδάει τους ελληνικούς χαρακτήρες όπως ανέφερα πριν. Αυτά τα ονόματα τα βάζει στο τέλος. Η Sagem μου είπε ότι δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες!!! και εγώ τους ξαναρώτησα γιατί το πουλάτε τότε στην Ελλάδα? Αλλά δεν απάντησαν...Και το άλλο.Το πρόγραμμα Wellphone που είναι μαζί με το κινητό δεν υποστηρίζει ελληνικά(και αν κάνεις edit κανένα όνομα στο βγάζει με <<κινέζικα>>) γιατί όπως μου είπε η εταιρεία του Wellphone λέει δεν τους το ζήτησε η Sagem.... Γενικά ισχύει το ίδιο και μέ άλλα μοντέλα τις Sagem?Δουλεύει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα γιa το κινητό? Ευχαριστώ.
micraSport Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 http://www.mobileaction.com/ Rikse mia matia edw.Egw xrhsimopoiw to kalwdio usb ths mobile action kai ola mia xara.Eimai katoxos my x6 kai eixa idia provlhmata me to wellphone. Katevase to handset manager (einai sto section downloads)kai tha eisai mia xara. Elpizw na voithisa. Filika George
jojos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Το συγκρκριμένο όταν φορτώνω από το PC στο κινητό τηλέφωνα τότε το πρόγραμμα κόβει της δεύτερες λέξεις σε ένα όνομα Π.χ. το Παπαδόπουλος Γιαννης το κάνει σκέτο Παπαδόπουλος. Επίσης το πρόγραμμα της mobileaction δεν δίνει την δυνατότητα να εισαγω ή να επεξεργαστώ mms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.