Simon8888 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση. Γίνεται να πληρώσεις ακουμπώντας την κάρτα σου πάνω σε κινητό; Κι αν ναι με ποια εφαρμογή; Δηλαδή το κινητό να λειτουργεί σαν pos ένα πράγμα; Ευχαριστώ πολύ!
Bourdoulas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Ναι υπάρχουν εφαρμογές που μετατρέπουν το κινητό σε pos. Παραπάνω λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.
Speculoos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 41 minutes ago, Simon8888 said: Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση. Γίνεται να πληρώσεις ακουμπώντας την κάρτα σου πάνω σε κινητό; Κι αν ναι με ποια εφαρμογή; Δηλαδή το κινητό να λειτουργεί σαν pos ένα πράγμα; Ευχαριστώ πολύ! Ναι μπορείς να κανεις το κινητό softPOS. Αλλά δε γλιτώνεις κατι πέρα από τη συσκευή. Και πάλι έχεις fees ή ο,τι άλλο συνεπάγεται η χρήση του POS.
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 50 λεπτά πριν, Simon8888 είπε Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση. Γίνεται να πληρώσεις ακουμπώντας την κάρτα σου πάνω σε κινητό; Κι αν ναι με ποια εφαρμογή; Δηλαδή το κινητό να λειτουργεί σαν pos ένα πράγμα; Ευχαριστώ πολύ! Viva soft POS, ePay soft POS κλπ. Πρέπει το τηλέφωνο να έχει και NFC. Η εφαρμογή της ePay ακόμα δεν υπάρχει για IOS.
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Αυτού του είδους τα pos καλύπτουν κάποιον που πρέπει να έχει υποχρεωτικά pos; Της viva έχω δει κι εγώ αλλά δεν έχω βγάλει ακριβώς άκρη με το τι χρεώνει.
ekrepali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 3 hours ago, zio10 said: Αυτού του είδους τα pos καλύπτουν κάποιον που πρέπει να έχει υποχρεωτικά pos; Nαι, σε καλύπτει, αλλα θα πρέπει να τσεκάρεις και θέματα συμβατότητας με τη ταμειακή μηχανή. Γιατί όταν το pos φανεί στο μητρώο της ΑΑΔΕ πως είναι αναβαθμισμένο και έτοιμο για διασύνδεση, θα πρέπει υποχρεωτικά να το συνδέσεις με τη ταμειακή μηχανή ώστε η πληκτρολόγηση του ποσού να γίνεται στη ταμειακή και όχι στο κινητό. Yπάρχουν ένα σωρό προβλήματα... ακόμα και σε ταμειακές με φυσικά pos. 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Nαι, σε καλύπτει, αλλα θα πρέπει να τσεκάρεις και θέματα συμβατότητας με τη ταμειακή μηχανή. Γιατί όταν το pos φανεί στο μητρώο της ΑΑΔΕ πως είναι αναβαθμισμένο και έτοιμο για διασύνδεση, θα πρέπει υποχρεωτικά να το συνδέσεις με τη ταμειακή μηχανή ώστε η πληκτρολόγηση του ποσού να γίνεται στη ταμειακή και όχι στο κινητό. Yπάρχουν ένα σωρό προβλήματα... ακόμα και σε ταμειακές με φυσικά pos. Ευχαριστώ, δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται ταμειακή. Είναι περίπτωση που κόβονται μόνο τιμολόγια παροχής.
ekrepali Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 1 hour ago, zio10 said: Ευχαριστώ, δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται ταμειακή. Είναι περίπτωση που κόβονται μόνο τιμολόγια παροχής. Ρώτα στο άλλο topic για σιγουριά
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν έχουμε όλοι υποχρέωση να έχουμε ταμειακή ακόμα και αποδείξεις "λιανικής" να κόβουμε. Το Viva POS καλύπτει κανονικά σε τέτοια περίπτωση από τώρα ήδη. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2024 από theopan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα