Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως, αν μου έδινες ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να παίξει τα πάντα, για τα επόμενα Χ χρόνια σε 1440p/60fps (πιθανός στόχος του PS5 Pro), με 600 ευρώ (μια λογική τιμή για αυτό) θα πήγαινα τρέχοντας να το αγοράσω..και ας έχανα τις σούπερ ντούπερ επιδόσεις των gaming PC's. Γιατί όπως προείπα ως console gamer δεν καίγομαι για υψηλές επιδόσεις, αλλιώς θα αγόραζα δυνατό υπολογιστή. Θέλω απλά να παίζουν στα 60fps,medium settings και τίποτα παραπάνω. Ας τα κάνουν διασκεδαστικά και μην παίξουν ποτέ σε 4k,120fps ή ray tracing. Χάσαμε την ουσία που είναι η διασκέδαση και ασχολούμαστε με τις επιδόσεις, για αυτό η ND σπέρνει και ας έχει hardware του 2017.

• Like 2
Δημοσ.

Οι ΖΕΝ 2(3000)  δεν ειχαν κυκλοφορησει το 2020 αλλα το 2019, οποτε σαν επεξεργαστης ηταν ηδη παλιος(σιγουρα απειρα καλυτερος απο τον jaguar του ps4). Τον Νοεμβριο του 2020 που κυκλοφορησε η κονσολα της Sony, Playstation 5, ενω η AMD κυκλοφορησε την σειρα επεξεργαστων ΖΕΝ 3(5000 ). Τον Σεπτεμβριο του ιδιου ετους η nVidia κυκλοφορησε την σειρα RTX 3000 και πιο συγκεκριμενα την 3080 και 3090 ενω εναν μηνα αργοτερα την 3070. Αλλα λογω του COVID-19 και την ελλειψη ημιαγωγων καθως και την εκρηξη σε αξια κρυπτονομισματων δεν μπορουσες να τις αγορασεις πουθενα στην προτεινομενη τιμη τους. Βεβαι το ιδιο ισχυε και για τους επιδοξους αγοραστες του playstation 5 μιας και λογω των scalpers τα πρωτα χρονια της κυκλοφοριας του δεν το εβρισκες κατω απο 1000€...

Δημοσ.
4 hours ago, dimtsef said:

σε κανα τριμηνο δηλαδή θα αρχίσει το ξεπούλημα εδώ μέσα ... καλα πηγε αυτό , μετα από τοση αναμονή για το PS5

Μπα, δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο επιτακτική ανάγκη όπως με το PS4 στο PS4 Pro. Πλεόν οι διαφορές θα είναι σε θέματα ray tracing και γενικώς πολυτελή οπτικά upgrade. Δεν νομίζω δηλαδή ένα παιχνίδι να τρέχει 30fps στο απλό PS5 και 60fps στο PS5 Pro.

1 hour ago, music_lover said:

Προσωπικά πάντως, αν μου έδινες ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να παίξει τα πάντα, για τα επόμενα Χ χρόνια σε 1440p/60fps (πιθανός στόχος του PS5 Pro), με 600 ευρώ (μια λογική τιμή για αυτό) θα πήγαινα τρέχοντας να το αγοράσω..και ας έχανα τις σούπερ ντούπερ επιδόσεις των gaming PC's. Γιατί όπως προείπα ως console gamer δεν καίγομαι για υψηλές επιδόσεις, αλλιώς θα αγόραζα δυνατό υπολογιστή. Θέλω απλά να παίζουν στα 60fps,medium settings και τίποτα παραπάνω. Ας τα κάνουν διασκεδαστικά και μην παίξουν ποτέ σε 4k,120fps ή ray tracing. Χάσαμε την ουσία που είναι η διασκέδαση και ασχολούμαστε με τις επιδόσεις, για αυτό η ND σπέρνει και ας έχει hardware του 2017.

Spot on. Με τις τιμές που έχουνε πάει οι GPU και το να στήσεις ένα μέτριο προς δυνατό PC για gaming παίρνεις μια κονσόλα (PS5/Xbox Series X) και ξεμπερδεύεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή αυτή η είδηση κυκλοφόρησε από τον YouTuber Moore's Law Is Dead και δεν είναι αρκετά αξιόπιστος όπως λένε μερικοί στο Internet

Παλιότερα είχε πει ότι το PS5 θα έχει RDNA 3 features

Εγώ αμφιβάλλω ότι θα έχουμε τόσο τεράστιο άλμα σε απόδοση.

Το PS5 είναι 10 Teraflops και στο PS5 Pro θα έχουμε 33 Teraflops δηλαδή τριπλάσια απόδοση;

Όπως λένε και κάποιοι χρήστες στο Internet τα 33 Teraflops είναι σε dual issue

Δηλαδή μια τεχνολογία της AMD στην αρχιτεκτονική RDNA 3 και τα πραγματικά θα είναι 17 Teraflops

Ένας χρήστης στο X (Twitter) ρώτησε τον Tom Henderson για τα 33 Teraflops αν είναι σε dual issue και είπε ότι δεν ξέρει θα το ερευνήσει.

Με την ίδια RAM (GDDR6) και ίδια CPU (AMD Zen 2) δεν γίνεται να έχεις τεράστιο άλμα.

Καλύτερη ανάλυση και Raytracing θα έχει αλλά τα 30 FPS θα συνεχίσουν να υπάρχουν και δε θα πάμε αυτόματα σε 60 FPS μόνο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το PS5 Pro είναι η τεχνολογία upscaling PSSR από τη Sony

Ωστόσο το Digital Foundry πρόσφατα μίλησε για αυτή την πατέντα της Sony και έχει ενδιαφέρον να το δείτε.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το PS5 Pro αλλά το PS5 Slim για τα exclusives της Sony

Το Xbox είναι η κύρια πλατφόρμα μου.

Το PS6 και το επόμενο Xbox θα κάνουν μεγαλύτερο άλμα γενιάς με καλύτερη CPU και RAM GDDR7

Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τη Sony για τα specs του PS5 Pro

Επεξ/σία από Westcoast
  • Like 4
Δημοσ.
On 17/03/2024 at 21:32, AntiCambeR said:

Sony και καλά να μας κρατάει σε αγωνία αυτή η εταιρεία.

Θέλουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Θα έπρεπε η GPU να είναι αντίστοιχης ισχύος με την CPU, αλλά μετά πως θα κυκλοφορήσει το PS6 με καλύτερη CPU;Θα έχουμε τίποτα bottleneks και θα πάει στράφι.

Στεναχωρήθηκα, δεν έχω καν PS5, θα ενώσω το PS4 Pro με το PS1.Δεν αξίζει η αναβάθμιση.Ετσι και αλλιώς, δεν έχω χρήματα για να παίζω σε 8K TV στα 60 fps.

8K Μη περιμένεις καν με το ps6 .Καλά θα είναι άμα είναι 4Κ 120fps .Το ps5 pro θα είναι 60 FPS 4K μάλλον .πάντως όταν πήρα ps4 pro έχοντας το ps4 slim το  μετάνιωσα .Δε ήταν η διαφορά που άξιζε καινούργιο σύστημα το ίδιο πιστεύω και στο pro 5.Πάρε το ps5 από το ινσομνια με κάνα 300 ρι και δε θα απογοητεύσεις .Το ps5 pro θα είναι τουλάχιστον 600.

On 18/03/2024 at 21:08, music_lover said:

ΝΑΙ αυτό τα παιχνίδια είναι η διασκέδαση για μένα και να μη καεί πόλη ρεύμα μη γελάς όταν έπαιζα υπολογιστή συνέχεια το ρεύμα ήταν αρκετά ψηλά.Να φαίνεται ωραίο το ps4 slim μου άρεσε να το κοιτάω .Να μην ακούγεται ps4 pro jet θυμάσαι.Και να έχει καλά παιχνίδια που παίζουν καλά .Για μένα το ps5 τα έχει όλα αυτά έχει και vr άμα θέλεις.Μακαρι να είχε και warcraft lol.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ashvill είπε

8K Μη περιμένεις καν με το ps6 .Καλά θα είναι άμα είναι 4Κ 120fps .Το ps5 pro θα είναι 60 FPS 4K μάλλον .πάντως όταν πήρα ps4 pro έχοντας το ps4 slim το  μετάνιωσα .Δε ήταν η διαφορά που άξιζε καινούργιο σύστημα το ίδιο πιστεύω και στο pro 5.Πάρε το ps5 από το ινσομνια με κάνα 300 ρι και δε θα απογοητεύσεις .Το ps5 pro θα είναι τουλάχιστον 600.

Σαρκαστικά το έγραψα για το 8K.Με 1080p στα 60 fps σταθερά, θα ήμουν ευχαριστημένος.

Εκτός αν αγοράσω 4K TV και παίξω πχ στο Pro κανά game στα 2K, νομίζω δεν υποστηρίζει 4K σωστά;

Εχω 1 Sony TV 1080p, τότε έκανε 500€ και οι 4K TV είχαν 1000€+.

Εχω το απλό PS4 chassis, το οποίο είναι ίδιο με το slim σε hardware, αλλά καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής.

Και το Pro, το οποίο είναι λίγο καλύτερο σε μερικά games στα fps, έχει και το πλεονέκτημα ότι πιάνει 5Ghz Wi-Fi, το απλό PS4 υποστηρίζει μόνο 2.4 Ghz, δεν έχουν την ίδια απόδοση.Αν δεν υπάρχει πρίζα για ethernet είναι πρόβλημα με το 2.4Ghz, αν το modem είναι σε άλλο δωμάτιο.Το Pro έχει πολύ πιο δυνατή κάρτα γραφικών.

Αν ήταν να πάρω το PS5, θα το είχα πάρει στα 430€-15% επιστροφή Eurobank που έβγαινε στα 365€, ήταν η καλύτερη περίπτωση.Αλλά αν το έκανα αυτό, πιθανόν να αγόραζα και 4K TV.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.

Με PSSR εύκολα θα μπορούσαμε να δούμε 1440p/60. Εδώ το κάνω εγώ με το σάπιο πλέον PC μου (8700k/2080) με DLSS και δεν θα το κάνει το Pro?

Δημοσ.

xθες εσκασε και ενα ποστ που ελεγε οτι το gt6 θα τρεχει με 30 fps σε αυτην την κονσολα ντουμπανο

καποιος μας κοροϊδεύει εδω περα ετσι ελπιζω να μην ειναι αληθεια και να ειναι απλα ψευτια

Αλλα η ιστορια παλι θα επαναληφθεί πολυ το φοβαμαι αυτο

Δημοσ.

Μην το πάρετε, αν δεν σας κάνει. 
Άμα δεν έχει πωλήσεις και ο κόσμος της έριχνε άκυρο, θα το σκεφτόταν στο μέλλον να βγάζει κονσόλα… που απλά αρμέγει τους πελάτες της. 
Στο VR2 παγώνει την παραγωγή…

εδώ την ξεμπροστιάζουν με αποδείξεις ότι δεν βγάζει τόσα fps/στην τάδε ανάλυση, σοβαρά κανάλια στο YouTube… και αυτή λέει τα δικά της. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...